Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 %100 xp iyiymiş, bıktırabilio cunku lvl 9. benım 2-3 karakter 8 de beklıo yanı sıkıldım resmen onlarla oynamaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Kasap in na nıl maz bir hero olmuş bayıldım. evi arabayı satın alın abi başka bişi demiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Ulan ben daha akşama gelir diye yayıyordum, hemen kasabı alıyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 demin oyunda karşıma geldi kasabın biri güzel fight başlatıyo ama ben raynordum q la adamı ittrip takımca kolay indirdik ez win oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 oo kasap gelmiş. ilk defa parayla hero aldım gold yetmiyor diye bakalım. herkes çok övüyor. çekip youtube atayım ben de ilk oynanışı asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 atma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 shop ekranında thumb olarak heroların üzerinde fiyat göstermeyi yeniden getirmişler. ne salak bir şeydi o illa seçip bakma olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh. Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah. Malfurion u denemiştim healer olarak mesela ama meh yani... fazla yavaş. Favori 3 karakterim Sylvanas,Jaina,Lili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 darkrider "gold rahat yeaaa" çektiğin mesajlarını alıntılayayım mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Darksun said: lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 right clickini söylüyo heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Full heal gidince dmg verecek bir halt kalmıyor? Dragonla mı dmg veriyorsunuz sadece, diğer skill yine milleti kurtarmak için. Daha 5-6 oyun oynadım hepsinde heal build gittim , dmg de aşırı zayıfım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Kasap bence guzel diil, test de denedimde hani hc benlik diil mekanikleri, abathur alirim o parayla mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abathura yetemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Laurelin said: Kasap bence guzel diil, test de denedimde hani hc benlik diil mekanikleri, abathur alirim o parayla mis gibi http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 ooo hız sevıosan 2 tane support var bu alemde 1 reghar hop ordasın hop burda ışıktan hızlı pat pat totam pat wolf pat gorunmez oldum pat SUPER HEAL pat herkese baf tyrande var bıde, hop kosarım ok atarım hop kafadan stun hop hop senı healladım kendımıde healladım hemde senı hızlandırdım hoooop bu arada tyrande healer arkadaslar. heal mana dusuren talent + heal atınca %15 hızlandıran talent ve heal totemı alınca gayet canavar heallıyorsun. Bide cc var bide herkesı goreyım kuş atayım var. DAHA NE OLSUN LAN. hop tepeden yıldız yagdırırım hop herkese dmg baf verırım Darksun said: lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh. Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah. Malfurion u denemiştim healer olarak mesela ama meh yani... fazla yavaş. Favori 3 karakterim Sylvanas,Jaina,Lili :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Darksun said: lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh. Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah. Malfurion u denemiştim healer olarak mesela ama meh yani... fazla yavaş. Favori 3 karakterim Sylvanas,Jaina,Lili :D abi 14 yaşında ilk defa moba oynayan bir çocuğun heyecanı ayarında yazmışsın ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Suark said: ooo hız sevıosan 2 tane support var bu alemde 1 reghar hop ordasın hop burda ışıktan hızlı pat pat totam pat wolf pat gorunmez oldum pat SUPER HEAL pat herkese baf tyrande var bıde, hop kosarım ok atarım hop kafadan stun hop hop senı healladım kendımıde healladım hemde senı hızlandırdım hoooop bu arada tyrande healer arkadaslar. heal mana dusuren talent + heal atınca %15 hızlandıran talent ve heal totemı alınca gayet canavar heallıyorsun. Bide cc var bide herkesı goreyım kuş atayım var. DAHA NE OLSUN LAN. hop tepeden yıldız yagdırırım hop herkese dmg baf verırım Darksun said: lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh. Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah. Malfurion u denemiştim healer olarak mesela ama meh yani... fazla yavaş. Favori 3 karakterim Sylvanas,Jaina,Lili :D Tyrandeye heal buil iyi diil, her sekil yetersiz kaliosun duzgun healera kiyasla gene, onun yerine karakterin diger guclu yanlarini somurmek daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 kaelthas vs azmodan + butcher + diablo çok iyiymiş ahahah kaçamamalarını geçtim birbirlerine spread yapıp duruyorlar http://www.quickmeme.com/img/06/06b04c8f202646d2f62207fe78c3ed0e55899a1aebd14383382d823eb890d237.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 abı cok ıyı ya, yanı karsı takıma kıyasla az kalabilirsinde kendı takımını ayakta tutuon en azından. winrate imin en yuksek oldugu support tyrande. Maç kazandırıo resmen şapşik. 3 tane talent var zaten heala verdıgım biri mana digeri %15 speed veren zımbırtı oburu de totem atıosun yere aoe heal verıyor. life seed almamıs malfurıondan daha ıyı heallerınsın bu buıldle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 -Deno- said: Darksun said: lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh. Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah. Malfurion u denemiştim healer olarak mesela ama meh yani... fazla yavaş. Favori 3 karakterim Sylvanas,Jaina,Lili :D abi 14 yaşında ilk defa moba oynayan bir çocuğun heyecanı ayarında yazmışsın ahaha ahah kısmen doğru yanlız, ben moba ilk bu oyunla başladım. PVP yi sevmem normalde :p hatta bu oyunda da arada vs AI arada quickmatch gidip duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Suark said: abı cok ıyı ya, yanı karsı takıma kıyasla az kalabilirsinde kendı takımını ayakta tutuon en azından. winrate imin en yuksek oldugu support tyrande. Maç kazandırıo resmen şapşik. 3 tane talent var zaten heala verdıgım biri mana digeri %15 speed veren zımbırtı oburu de totem atıosun yere aoe heal verıyor. life seed almamıs malfurıondan daha ıyı heallerınsın bu buıldle Iııhh cıks, pek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 oyunun en faydalı healerı rehgar tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 rehgar unstoppable feral charge + %15lik bfb ile gerektiğinde bir mini-thrall, bir cep illidanı vazifesi görüyordu patchle bunların yanında ofansif talentlarını da bitirdiler, o konuda çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 sanssizsansli said: oyunun en faydalı healerı rehgar tartışmasız. uther daha iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar