Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh.

Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah.

Malfurion u denemiştim healer olarak mesela ama meh yani... fazla yavaş.

Favori 3 karakterim Sylvanas,Jaina,Lili :D
Sosyal ağlarda paylaş

ooo hız sevıosan 2 tane support var bu alemde

1 reghar
hop ordasın hop burda ışıktan hızlı pat pat totam pat wolf pat gorunmez oldum pat SUPER HEAL pat herkese baf

tyrande var bıde, hop kosarım ok atarım hop kafadan stun hop hop senı healladım kendımıde healladım hemde senı hızlandırdım hoooop

bu arada tyrande healer arkadaslar. heal mana dusuren talent + heal atınca %15 hızlandıran talent ve heal totemı alınca gayet canavar heallıyorsun. Bide cc var bide herkesı goreyım kuş atayım var.

DAHA NE OLSUN LAN.

hop tepeden yıldız yagdırırım hop herkese dmg baf verırım
Darksun said:

lili çok zevkliymiş ya, support oynamayı seviyorum. Lili'nin dmg resmen 0 mış heuaeh.

Combat veya dolanırken çıkardığı seslerde çok komik, kan gövdeyi götürüyor bu 'I like exploring' , 'oh look its a flower' falan. Öldüğünde tekrar respawn olunca 'What kind of jerk hits a little girl' ahahah.

Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

abi 14 yaşında ilk defa moba oynayan bir çocuğun heyecanı ayarında yazmışsın ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ooo hız sevıosan 2 tane support var bu alemde

1 reghar
hop ordasın hop burda ışıktan hızlı pat pat totam pat wolf pat gorunmez oldum pat SUPER HEAL pat herkese baf

tyrande var bıde, hop kosarım ok atarım hop kafadan stun hop hop senı healladım kendımıde healladım hemde senı hızlandırdım hoooop

bu arada tyrande healer arkadaslar. heal mana dusuren talent + heal atınca %15 hızlandıran talent ve heal totemı alınca gayet canavar heallıyorsun. Bide cc var bide herkesı goreyım kuş atayım var.

DAHA NE OLSUN LAN.

hop tepeden yıldız yagdırırım hop herkese dmg baf verırım
Darksun said:

Tyrandeye heal buil iyi diil, her sekil yetersiz kaliosun duzgun healera kiyasla gene, onun yerine karakterin diger guclu yanlarini somurmek daha iyi
Sosyal ağlarda paylaş

abı cok ıyı ya, yanı karsı takıma kıyasla az kalabilirsinde kendı takımını ayakta tutuon en azından.

winrate imin en yuksek oldugu support tyrande. Maç kazandırıo resmen şapşik.

3 tane talent var zaten heala verdıgım
biri mana
digeri %15 speed veren zımbırtı
oburu de totem atıosun yere aoe heal verıyor.

life seed almamıs malfurıondan daha ıyı heallerınsın bu buıldle
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

Darksun said:

abi 14 yaşında ilk defa moba oynayan bir çocuğun heyecanı ayarında yazmışsın ahaha

ahah kısmen doğru yanlız, ben moba ilk bu oyunla başladım. PVP yi sevmem normalde :p hatta bu oyunda da arada vs AI arada quickmatch gidip duruyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

abı cok ıyı ya, yanı karsı takıma kıyasla az kalabilirsinde kendı takımını ayakta tutuon en azından.

winrate imin en yuksek oldugu support tyrande. Maç kazandırıo resmen şapşik.

3 tane talent var zaten heala verdıgım
biri mana
digeri %15 speed veren zımbırtı
oburu de totem atıosun yere aoe heal verıyor.

life seed almamıs malfurıondan daha ıyı heallerınsın bu buıldle

Iııhh cıks, pek mümkün değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...