Cuce Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ölüm savascısı olmayı beceremeyen tek tus ultici gazlowelar gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 5 kisi girdimi sorun yokta 5 kisi bulunmuyor her zaman :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Beceremiyonuz gazlowe u sonra goblin meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 4 kişi daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 5 kiside sorun ya. QM atarken tanimadigin biri "WOW NOOOB SUCK MY DIIIICK" diyince sorun yokta Arkadasin "Abi ne yaptin yav" diyince feci koyuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 olay bizim yetmemiz degil, takima gelen hiyarlarin yetememesi :D MMR yukseldikce cok denk gelmiyor gercide blizz matchmakingi o kadar mukemmel yapiyorki mutlaka 3 oyundan 1 inde garanti bi hiyar cikiyor ki genelde hep free herolardan veya ucuzlardan denk gelio bunlar. raynor sonsuza kadar aklimda noob herosu olarak kalicak, wave temizlemek icin hyperion cagiran raynor gordu bu gozler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gazlowe şunun hayat bulmuş hali http://static.fjcdn.com/pictures/Guys_d5bb8d_992278.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Yok ya oyunda söylenen oyunda kaldıkça problem olmuyor ama uzatmamak lazım uzatan adamla zaten takım kurulmaz. Gazloweda şu an sonyayla beraber en meta dışı hero bence köklü birkaç değişiklik istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 en guzeli sey Raynor var grupta bende utherim stun ultisi almisim Zagara var Nova var Diablo var stun ultisi var simdi gonulde olan su ben gidecegim aracagim stun ultiyi Diablo ve nova atacak Raynor hyperion Cok kalirsa zagara ayirip temizleyecez Gercekte olan ben ultiyi atarim Zagara pesi sira toplamayi atar nova ve diablo ulti atar (zagaranin almadigida novaninkini yemez bildigin karavana) Raynor zaten ultiyi ota boka bocege salladigindan atamaz TK yenir Sonra raynor "OMG NOOB TEAM" yazar. Cidden oyunda sey olsun adami noob isaretleyelim 1 hafta boyunca birak hero league'i qm bile atamasin Sadece training acik olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 ne yaptın yav deniyorsa sorun yok aslında :) geçen biz tili ile galiba pati kanalından biriyle girmiştik, eleman flame, QQ kralı çıktı, 15dk ağladı :D her neyse kanala bakan pek olmuyor galiba 5 kişi toplanmak sıkıntı oluyor çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 SenariouS said: 5 kiside sorun ya. QM atarken tanimadigin biri "WOW NOOOB SUCK MY DIIIICK" diyince sorun yokta Arkadasin "Abi ne yaptin yav" diyince feci koyuyor gitgud veya ragelemeyen insanlarla oynican bu kadar basit :D HL icin elitistligi anliyorumda QM icin yapilan elitistlige beynim basmiyor hele maclar bu kadar kisa ve kaybetmenin azicik gold ve XP disinda bir goturusu yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 S-H said: ne yaptın yav deniyorsa sorun yok aslında :) geçen biz tili ile galiba pati kanalından biriyle girmiştik, eleman flame, QQ kralı çıktı, 15dk ağladı :D her neyse kanala bakan pek olmuyor galiba 5 kişi toplanmak sıkıntı oluyor çoğu zaman. uzaykeki olmasin o? :D resmen sylvanas oynatmadi bana QQ su ile, karakterin hicbir guclu yanini somuremeyip hiyar gibi teamfightlarda curudum hots un o yani kotu, takim oyunu kafana gore takiamiyorsun, takimin kotu kararda verse gitmek zorundasin heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 S-H said: ne yaptın yav deniyorsa sorun yok aslında :) geçen biz tili ile galiba pati kanalından biriyle girmiştik, eleman flame, QQ kralı çıktı, 15dk ağladı :D her neyse kanala bakan pek olmuyor galiba 5 kişi toplanmak sıkıntı oluyor çoğu zaman. ahahah ya gülüyoruz abi artık. tourette gibi bişi olabilir o. hoşgörüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Laurelin said: S-H said: ne yaptın yav deniyorsa sorun yok aslında :) geçen biz tili ile galiba pati kanalından biriyle girmiştik, eleman flame, QQ kralı çıktı, 15dk ağladı :D her neyse kanala bakan pek olmuyor galiba 5 kişi toplanmak sıkıntı oluyor çoğu zaman. uzaykeki olmasin o? :D resmen sylvanas oynatmadi bana QQ su ile, karakterin hicbir guclu yanini somuremeyip hiyar gibi teamfightlarda curudum hots un o yani kotu, takim oyunu kafana gore takiamiyorsun, takimin kotu kararda verse gitmek zorundasin heh uzaykeki ragesiz QQ yaptı orda ondan bahsetmiyo. ya işte takımda birileri split push ve soak yapıyosa takımın geri kalanının ona göre defansif oynaması, all in teamfight girmemesi lazım. ama talent avantajı falan varsa da spliti bırakıp teamfight zorlanması lazım. noobuz hepimiz daha böyle kararları adam gibi veremiyoruz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sipeys top kekse şaşırmam sdffsd http://forum.paticik.com/read.php?62,7808596,page=1#msg-7808656 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 noobluktan diilde genelde iletisimsiz oynioz, hots oturup klavyeden yazi yazicak veya okuycak firsati vermiyor, yaparsanda cezalandiriyor seni cok hizli oldugundan. gecen tartismasi donuyordu reditte, hem iyi hem kotu diye. iyi yani flamerlar sadece geberdiginde flameliyebiliyor, kotu yani dogru duzgun iletisim kuramiyorsun ping disinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yok speys değildi ya, onunla da oynamıştık hiç öyle bir izlenim vermedi bana :D @Laurelin işin ilginç tarafı dediğin gibi götü boklu bir qm oyunu için kafa şişirdi :D biz zaten tili ile whisperdan gülüyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Laurelin said: SenariouS said: 5 kiside sorun ya. QM atarken tanimadigin biri "WOW NOOOB SUCK MY DIIIICK" diyince sorun yokta Arkadasin "Abi ne yaptin yav" diyince feci koyuyor gitgud veya ragelemeyen insanlarla oynican bu kadar basit :D HL icin elitistligi anliyorumda QM icin yapilan elitistlige beynim basmiyor hele maclar bu kadar kisa ve kaybetmenin azicik gold ve XP disinda bir goturusu yokken. kisa surmeyebiliyor bazi maclar, heleki karsi takimda kotuyse... ne adamlar oynuyor bu oyunu bir gorseniz, 3v1 karsi takim tek kisi kalmis core a gidip bitirmek yerine full hp/mana ile geri cekilenler... solo QM oynamak pek akil kari degil, sadece daily sacmaligina mecbur kalinirsa oynanir ama onun icin bile cekilmez olabiliyor bazi maclar, yemisim goldunu derdirtebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 QM iz srsbsnss! en kotulerle bile oyniom ben, wowdada ole yapardim zaten kotu olani kapamaya calsiirdim hep maksat dostca oyun oynamak. tek basian mac alan elitistin teki ile keyifsiz keyifsiz oyniycagima underdog kadro ile geyik yaparak oynamayi her zaman tercih etmisimdir :) bone ile apb oynuyorduk hani vaktiyle, klasik ehr gece 1-2 kere arabaya binerken ezilir veya arka koltuktan ates eden takim uyemizi oldururdu. bone un onundeki veya arkasindaki koltuga damoklesin kilici diyorduk direk asfdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Arkadaslarla oynamanin zevki farkli ama Bakin mesela kotu kaede yardiriyor oynarken bana ama genede seviyoruz. Bide saat 1den sonra pili bitmese sukela olcak ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 knox said: Laurelin said: SenariouS said: 5 kiside sorun ya. QM atarken tanimadigin biri "WOW NOOOB SUCK MY DIIIICK" diyince sorun yokta Arkadasin "Abi ne yaptin yav" diyince feci koyuyor gitgud veya ragelemeyen insanlarla oynican bu kadar basit :D HL icin elitistligi anliyorumda QM icin yapilan elitistlige beynim basmiyor hele maclar bu kadar kisa ve kaybetmenin azicik gold ve XP disinda bir goturusu yokken. kisa surmeyebiliyor bazi maclar, heleki karsi takimda kotuyse... ne adamlar oynuyor bu oyunu bir gorseniz, 3v1 karsi takim tek kisi kalmis core a gidip bitirmek yerine full hp/mana ile geri cekilenler... solo QM oynamak pek akil kari degil, sadece daily sacmaligina mecbur kalinirsa oynanir ama onun icin bile cekilmez olabiliyor bazi maclar, yemisim goldunu derdirtebiliyor. max 37dk gordum ben iste ama sikayetci degilim cunki mac uzadikca xp de artiyor :P gold kaybi var birtek birde surekli reslenip tek basina kosup geberen tiplerin insanin sinirlerini bozmasi. lol den 324234 kat iyidir ama kazan/kaybet olayi. kaybedince MMR da dustugu icin cok uzulmuyorum, 2400 civarinda mi neydi en son. MMR cok yukseldimi ayri dert oluyor solo girince ki MM cok dandik, 4 assasinli takimlar, 3 tankli takimlar filan cikiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gecen oynuyoruz bırı var takımda kım acaba patıden CIKSIN ORTAYA ben gene almısım sısmanı azmodanı, takımın arkasından kaya atıorm ışın atıorm felan, bunlarda pankek clothed buyucu flaan almıslar tabı arkada barıyer gıbı duruyorum nublugumdan adam bi panikledi sora kactı falan sora yazdı çetten "azmodan arkamda durmanın sebebi nedir?" müdürüde cc ye koy tam olsnsdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 AHAHAHAHAH ben hatirliyorum sanki onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 "gelmediniz" ;) @tili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Suark said: gecen oynuyoruz bırı var takımda kım acaba patıden CIKSIN ORTAYA ben gene almısım sısmanı azmodanı, takımın arkasından kaya atıorm ışın atıorm felan, bunlarda pankek clothed buyucu flaan almıslar tabı arkada barıyer gıbı duruyorum nublugumdan adam bi panikledi sora kactı falan sora yazdı çetten "azmodan arkamda durmanın sebebi nedir?" müdürüde cc ye koy tam olsnsdsfsd ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar