aquila Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sonyayi kaldiramazsin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 sonya senin gibi kılıbık adamı ters tutup düz sever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 http://www.reddit.com/r/heroesofthestorm/comments/39ooxo/anyone_else_see_sonyas_icon_as_eminem_with_long/ Gcmis olsun, artik sinyayi eskisi gibi goremiyceksiniz. Cannot be unseen http://i.imgur.com/vHyZDf1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 wat LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Sereglin said: yeni video lel. konuk var bu sefer :) http://www.youtube.com/watch?v=3KrOMhw1IT4 videonun basinda cikan arkadasin mimikler ne oyle ya asdsfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 We will enable this 100% XP Bonus for the Americas region of Battle.net, starting at 1:00 p.m. PDT on Thursday, July 2, and ending at 1:00 p.m. PDT on Monday, July 6. The event will also begin and end for each of our other Battle.net regions around the world at 1:00 p.m. local time on these same days. We hope that you’ll be able to take advantage of this additional XP Boost to pick up some of the progression that many of you had hoping to earn on June 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bi kac heroyu 9 yapiyimda para gelsin bari :( uykusuz geceler gozuktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 heroları 10 yapmaya kasmayın. master skin için bir de 10k gold veriyosunuz hehe. bu 9'da altın verme mevzusu basladı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 30 haziranda başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 9 olan herom yok ya 8 olunca bayyıor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Week of Tuesday, June 30, 2015: Raynor Muradin Falstad Sonya Tyrande Gazlowe (Available after you reach player level 12) Azmodan (Available after you reach player level 15) Weekly Sale Items for June 30 – July 7, 2015 Brightwing -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP Flying Monkey Brightwing Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBPDesert Queen Zagara Skin -- Sale Price: 4.99 EUR, 3.69 GBP şu desert queen i almak istiyorum ya harika görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 eeeh falstad muradin her hafta gelio maşallah. nerde abatur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Laurelin said: Sereglin said: tiLi said: Sereglin said: yeni video lel. konuk var bu sefer :) http://www.youtube.com/watch?v=3KrOMhw1IT4 cringe mi diil mi emin olamadım ya sarcasm detector bozulmuş ya lel support verin işte cok kastiriyorsunuz gelistirecegiz :D gelsitirin izliyelim :P duz amc bayiyo artik beni, araya serpsitirince guzel oluyor Haklısın ama bir baya ugrasmak gerekecek ozel olarak bu kurgulara ve paticik izleyecek sadece diger oyuncular anlamayacak veya bu kadar eglenceli gelmeyecek. Ara serpistiriyoruz iste yine farkli olmaya calisarak. oturup karakter vs de anlatabiliriz anlatmadik farkli bir seyler deneyelim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gazshit ile azmodunk ayni rotasyonda eyvahlar olsun. QM oynanmaz bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 asil zeratul nova veya illidian 3lusunden 2 si bedava olunca oyun oynanmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 nova yı denemek istiyorum :p en çok oynadığım herolar, jaina, sylvanas , zagara , nub anub (sürekli warrior daily çıkıyor). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 nova iyi baya da hero league'de eziliyor. ben uther'ciyim valla her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Bende Utheri seviyorum Anub'arak da guzel Jaina az bucuk oynuyorum. Bende zeratul ve novaya bakasim var. Lane tutan nova ve zeratul gordukce kafayi siyirmaktan sogudum herolardan resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 yolo-q gazloweunamk robot ultiyi alırsa karşı taraf level 20yi görünce otomatik 4v5, otomatik throw redditte vardı denyo AA valla bossu daha hızlı sololuyor, öyle bir derecede shit http://www.youtube.com/watch?v=-0Q-i4kubhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 SenariouS said: asil zeratul nova veya illidian 3lusunden 2 si bedava olunca oyun oynanmiyor +1 o kötü novalar beni öldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Size noob gazlowe lar geliyorsa goblinimin suçu ne la. https://www.youtube.com/watch?v=si4Bddwiiaw Bunlarda var bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 gazlowe free rotasyon olmadigi zaman bile denk geldimi kanser WATCH GUYS I WILL SOLO BOSS ^___________^!, bi saat debelenio sonra rakip gelip kapiyor bossu. good job heroes! bu hafta kotu ama rotasyon, falstad, gazlowe, azmo, tyrande :( tek supportu tyrande koymalari les direk, ustune bide raynor ile sonya koymuslar hep averaj alti herolar solo QM atilmaz bu hafta bide bize gecen aksam bir sylvanas ile thrall geldi aman allahim, kazandigimiz icin utandim direk, 36dk mi ne surdu mac CH da. siege damage yapamayan, kule kitlemeyi beceremiyen ve minion varken duvara dps yapan sylvanas ile gerizekali bir thrall geldi. butun rakip takim ayakta, salak tek basian dolaip gebermis bi valla bi jaina kalmisiz gerzek surekli boss pingliyor filan. resmen ayip oldu karsi takima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Robogoblin gidilecek iki harita var takıma göre. Mine ve Garden. Hani burdada takım noobsa toplayamıyorsa alınır. Gravo varken pehhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 bu oyuna acil ingame konuşma gelmesi lazım dotada ki gibi böyle kendi başıma sövünce hıncımı alamıyorum birinin karşılık vermesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 5 kişi girilirse oynanır ya QM :) hem de mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar