Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Ben lvl5 den sonra biraktim novayi, oynamasi zor degil ama bayik. Anti armor shell cok iyi talent ama hero snipelamak disinda zaten kotu olan pve damage in icine ediyor. Ultileri filan cidden kurtarmiyor novayi, tam bole pvp kafasinda butun amaci yanlis zamanda yanlis yerde tek olan dusmani bulup snipelama kafasi direk oda cognu kesemio solo heh. Scoutu filan iyide hani yarim oyuncu teshisi dogru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 normalde bukadar ölmem sgt hammer'la ölümüne oynadım mı da oynarum hani :Phttp://i.imgur.com/JVVIAuT.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 otlu peynir kokmuş topic, o arka sayfa ne öyle kaelthas beğenmeyenler falan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 oynanışını sevmeyen olabilir niye olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Bence top tier hero ama oynamaktan nefret ediyorum, gayet mantıklı. Mümkün olsa her seferinde ranged assassin olarak Jaina'yı alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Demin oyunuma aliriza diye biri geldi ve oyunu beğenmediğini söyleyip köpek gibi feedledi.Blizzard bunlara 1 çare bulsun ya oyunu paralı yapsın olmadı dota da lol de bişi yapamayan veletler bu oyuna akmaya basladı bu yeni Türk bebelerinden gına geldi /sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 oylama ile kickleme olayının gelmesi şart ya bazı adamlar var, botlar 10 kat falan daha iyi ve işe yarar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Abi MMR ı report sayısına göre hesaplayacak. Oldu bitti işte =) Herkes kendi akranıyla oynar direk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bugün bana bir abathur geldi, spawndan çıkmadı ki stealth mtealth yok, xp lane push falan hak getire, bir de üstüne sövüp durdu erişimi 30 $'a verdikleri alpha zamanları illidanı hedeyi baitleyerek paso takıma free kill aldıran abathurlar geliyordu anasını satıyım 2 games questini yapmak için bile hero legue girmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 DarKRideR said: oylama ile kickleme olayının gelmesi şart ya bazı adamlar var, botlar 10 kat falan daha iyi ve işe yarar oluyor. adam kael ile takimin en dusuk dmg vardi ya. kael lan tier 1 adam tier fucking 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Olur ole arada :P yeni oyuncu faktorunu goz ardi etme. ben bazi qm lerde 0 death ile hero of the storm alabiliyorken digerlerinde takimim kazasa bile batiriyorum. Hem nova hem zeratul vardi bir oyunda, reskille baglamislardi ilk bana focusluyorlardi hani. Tyrande ile oynuypm gecen, bi illidan beni her gordugunde ulti acip bodoslama girisiyordu, oynatmadi resmen bana oyunu. Bazen sylv ile lane de teksem ve karsimda waryor+support varsa gene kitleniyir, dogru duzgun oyniyamiyirum. Randomsa baska bir lane e geciyorum falan filan Illidan demisken banter cok ii ya Tyrande- setting you free was my biggest mistake Illidan- and loving you was mine... Yaxik beaaah, war of ancients okuduktam sonra cok kotu carpiyor insani, them feels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=dbw4Fp4KNBE lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Şu diablodan bende de bir adet var benzer tepkilere abathurun en op zamanı bile maruz kalmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ahah zeratul çok tatlı oltalamış raynor'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 SenariouS said: DarKRideR said: oylama ile kickleme olayının gelmesi şart ya bazı adamlar var, botlar 10 kat falan daha iyi ve işe yarar oluyor. adam kael ile takimin en dusuk dmg vardi ya. kael lan tier 1 adam tier fucking 1 kaelthas 2-3 deathle bitirsin, sonra isterse supportun altında kalsın bugün 3 tane üstüste bir kaelle oynadım, üçünde de lilinin anubun falan altında kaldı, ama üçünde de sürklase ettik karşıdakileri strafe + maelstromu tek başına durduran kael > 100K HERO DAMAGE YAPTIM kael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 twitch'de bugün parayla ana sayfaya koymuşlar dreamhack finalini. oyuncu sayısı falan nasıl acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 parayla mı top lel dreamhackde hello kitty online finali falan direk twitchin anasayfaya çıkıyor sdfdfs dota hearthstone falan hepsi anasayfada işte hatta dün redditde shitstorm vardı reynad-kolento oynuyor final değil diye izleyemicez mi twitch bize bohmiyir diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Sereglin said: http://www.youtube.com/watch?v=dbw4Fp4KNBE lel arcane said: ahah zeratul çok tatlı oltalamış raynor'ı. abi aslında orda yerini belli ediyorum ama aliyoruz yine de :) Narius said: Şu diablodan bende de bir adet var benzer tepkilere abathurun en op zamanı bile maruz kalmıştım :) abathur icin egitim sart :P ilk oyunumdu bu gerci oldu baya bunu cekeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Güzel olmuş elinize sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 http://gfycat.com/AmpleOptimisticAzurevasesponge ruslar ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 ahahahaha çok iyi ya sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 karşıdaki de zeratul -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Tori said: parayla mı top lel dreamhackde hello kitty online finali falan direk twitchin anasayfaya çıkıyor sdfdfs dota hearthstone falan hepsi anasayfada işte hatta dün redditde shitstorm vardı reynad-kolento oynuyor final değil diye izleyemicez mi twitch bize bohmiyir diye http://i.imgur.com/QO2QaMN.png ki toplasan 15k izleyen yok buna rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 bu çocugun babasını blizzard kovmuş beyler yüklenmeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Seni de satın almışlar herhalde. Blizzardin her oyununa hayvan gibi para basıp yıllarca oynamış adamım. Kötüye kötü deyince laflara bak. Ki heyecanla gelip konunun başlığını da açan benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar