Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Ben lvl5 den sonra biraktim novayi, oynamasi zor degil ama bayik. Anti armor shell cok iyi talent ama hero snipelamak disinda zaten kotu olan pve damage in icine ediyor. Ultileri filan cidden kurtarmiyor novayi, tam bole pvp kafasinda butun amaci yanlis zamanda yanlis yerde tek olan dusmani bulup snipelama kafasi direk oda cognu kesemio solo heh. Scoutu filan iyide hani yarim oyuncu teshisi dogru :)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün bana bir abathur geldi, spawndan çıkmadı ki stealth mtealth yok, xp lane push falan hak getire, bir de üstüne sövüp durdu

erişimi 30 $'a verdikleri alpha zamanları illidanı hedeyi baitleyerek paso takıma free kill aldıran abathurlar geliyordu anasını satıyım

2 games questini yapmak için bile hero legue girmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Olur ole arada :P yeni oyuncu faktorunu goz ardi etme. ben bazi qm lerde 0 death ile hero of the storm alabiliyorken digerlerinde takimim kazasa bile batiriyorum. Hem nova hem zeratul vardi bir oyunda, reskille baglamislardi ilk bana focusluyorlardi hani. Tyrande ile oynuypm gecen, bi illidan beni her gordugunde ulti acip bodoslama girisiyordu, oynatmadi resmen bana oyunu. Bazen sylv ile lane de teksem ve karsimda waryor+support varsa gene kitleniyir, dogru duzgun oyniyamiyirum. Randomsa baska bir lane e geciyorum falan filan

Illidan demisken banter cok ii ya

Tyrande- setting you free was my biggest mistake
Illidan- and loving you was mine...

Yaxik beaaah, war of ancients okuduktam sonra cok kotu carpiyor insani, them feels
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

DarKRideR said:

oylama ile kickleme olayının gelmesi şart ya

bazı adamlar var, botlar 10 kat falan daha iyi ve işe yarar oluyor.

adam kael ile takimin en dusuk dmg vardi ya.
kael lan tier 1 adam
tier fucking 1

kaelthas 2-3 deathle bitirsin, sonra isterse supportun altında kalsın

bugün 3 tane üstüste bir kaelle oynadım, üçünde de lilinin anubun falan altında kaldı, ama üçünde de sürklase ettik karşıdakileri

strafe + maelstromu tek başına durduran kael > 100K HERO DAMAGE YAPTIM kael
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

http://www.youtube.com/watch?v=dbw4Fp4KNBE

lel

arcane said:

ahah zeratul çok tatlı oltalamış raynor'ı.

abi aslında orda yerini belli ediyorum ama aliyoruz yine de :)

Narius said:

Şu diablodan bende de bir adet var benzer tepkilere abathurun en op zamanı bile maruz kalmıştım :)

abathur icin egitim sart :P ilk oyunumdu bu gerci oldu baya bunu cekeli.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

parayla mı

top lel

dreamhackde hello kitty online finali falan direk twitchin anasayfaya çıkıyor sdfdfs

dota hearthstone falan hepsi anasayfada işte

hatta dün redditde shitstorm vardı reynad-kolento oynuyor final değil diye izleyemicez mi twitch bize bohmiyir diye

http://i.imgur.com/QO2QaMN.png

ki toplasan 15k izleyen yok buna rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...