Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lane icinde kücük combatlarda iyi ama tf de pek iyi degil diablo.

Bir de eğer hardcore oynayip ilk %2 ye girmek istemiyorsanız best pick araştırmayın abi artık zevk için oyun oynayalım yani son 10 senedir gaming çok kötü bir hale geldi lol ü 2 sene önce sırf %80ni trash pick olan herolar yüzünden bırakmıştım. Hots bu konuda başarılı kendinizi cok şartlamayın metalara focuslanicaz diye.

Bundan 2 ay öncesine kadar anub pek piyasada yoktu nerf geldi millet bi an dedi ulan buna nerf geldiyse bişi vardir diye öyle oturdu metaya. Diablo seviyorsan diablo da masterlaş benim gibi en basindan anub ve mura seviyorsan onlarla oyna yani. Muradin daha da yukselicek bak yakinda
Mesaj tarihi:
Anub'arak'a nerf gelmedi aksine buff geldi o yüzden metaya girdi :D
1. Eskiden böceklerinin AI'ı çok kötüydü, aya dağa gidip minionlar ile uğraşıyorlardı. Artık böceklerin AI'si fena değil. Minion'lar arasıdan herolara vuruyorlar.
2. En önemli skilli olan Q ve E'sinin casting delay'i vardı. Yani düğmeye basıyordun, Anub'arak belli bir süre sonra skill'i cast ediyordu. Bu delay'ı kaldırdılar/azalttılar.

Bir de aynı patch'de Diablo'ya ve E.T.C.'ye nerf gelince, Anub'arak bir anda metadaki en iyi warrior haline geldi.
Mesaj tarihi:
DeviantSun said:

1. Eskiden böceklerinin AI'ı çok kötüydü, aya dağa gidip minionlar ile uğraşıyorlardı. Artık böceklerin AI'si fena değil. Minion'lar arasıdan herolara vuruyorlar.
2. En önemli skilli olan Q ve E'sinin casting delay'i vardı. Yani düğmeye basıyordun, Anub'arak belli bir süre sonra skill'i cast ediyordu. Bu delay'ı kaldırdılar/azalttılar.

Bir de aynı patch'de Diablo'ya ve E.T.C.'ye nerf gelince, Anub'arak bir anda metadaki en iyi warrior haline geldi.

2 patch önce dememin nedeni oydu burry charge in cd 3sn artirildi spikelarin dmg düşürüldü. Beatle larin ai siege dmgi biraz buffladi evet ama pvp de zaten gene aoe de eriyorlar. Cast delaylar azaltildi evet ki onu gene burda yazmistim ama cok cok buyuk bir etkisi olmadi yani önceki başarisi 1 nerf 1 buffla ayni kaldi
Mesaj tarihi:
bu oyunda petler hem cok guclu hem cok rahatsı edıyorlar. bunun boceklerıde pet sayılır aynı kafada.

mesela en pisi zagaranın muta ve hydrası. Direk assasin killer elemanlar sdfs. Öyle vurdum kaçtım yok yapışır bırakmaz tepeni.
Mesaj tarihi:
Suark said:

bu oyunda petler hem cok guclu hem cok rahatsı edıyorlar. bunun boceklerıde pet sayılır aynı kafada.

mesela en pisi zagaranın muta ve hydrası. Direk assasin killer elemanlar sdfs. Öyle vurdum kaçtım yok yapışır bırakmaz tepeni.

lane'de de barındırmıyor, sülük pislik göt böcek.
Mesaj tarihi:
benim mmr rank 5-6 arasında dengeyi buldu galiba. son 3-4 oyunumda rakiple arada çok büyük rank farkları oluyordu. rank 1-5 arasına karşı benim takıma 20-35 arası rank geliyordu. gizlice taşı, taşıyabilirsen rank 1-5'e geçersin demek istedi galiba.
Mesaj tarihi:
S-H said:

Suark said:

lane'de de barındırmıyor, sülük pislik göt böcek.

Hydralistik zaten sadece hero vs hero icin tasarlanmış bunun dışında doğru düzgün bir atağı yok roachlar minicik indigi yerde dmg veriyor ve kesinlikle creeplere dönüyor heroya saldirmiyor % 95 avoidable yani banelingler zaten bagiriyor geliyorum diye onu da gec hydralistikye kafana isaret koyuyor 2 adim kacarsan bisey vurmuyor. Onun disinda hangi pet güçlü herangi bir heroda siz başka oyun mu oynuyorsunuz anlamadım
Mesaj tarihi:
DeviantSun said:

gaza getirdin aldim ve
gercekten cok eglenceli hero
bir onceki oyunda adamlar sinirden minelari birakti beni kovaladi 100 tane topladi takimdakiler
of cok guldum.
baya iyi Anub'arak
Mesaj tarihi:
Hydralisk'ten bahsediyoruz zaten diğer abilitylerinden bahsetmedik. onun dışında 2 adım nereye kaçıyorsun ? lane ortadaysa kuyuya kadar kovalıyor. 14sn cd'si var Hydra 8sn hayatta kalıyor. neredeyse spam yapılan bir ability. ya hydra ile trade girip çabuk öldüreceksin ya da laneden kaçırıyor adam seni. neyini anlamadın ki ?
Mesaj tarihi:
14 snye spam ?

Hmm kkay

Petlerin çok güclü olmasını anlıyamadım ya da zagaraya h vs h guclu denmesini, ayrıca assassinsen aninda kesiyorsun assassin degilsende vurdugu cöpe gidiyor.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...