DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kahve dünyasında satılan vanilyalı üçü bi aradalardan yaptım az önce, hepsini yapıştırdıktan soğra dibindeki o minik damlacığın içinde balık yeminden biraz daha büyük bi kurt gördüm ölmüş falan. sıkıntı çıkarır mı dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 öğlen öğlen gerildim hafız. youtube köşelerinde orasından burasından kurt çıkarılan adamlardan mı olucam ben de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 yumurtaları bırakırsa bağırsaklara gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ben olsam aldığım yere gidip kavga çıkarırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 paketli şeyin içinde kurdun ne işi var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 3ü1 arada içiyosan hala haketmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 biji kahve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Kürtlü kahve nasi oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hic bisey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Bi meseleden kurtulacakmışsın, aynı zamanda dosta düşmana dikkat etmen gerekliymiş. http://www.kahvefalinda.com/kurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bi bardak sek kola çaktım şimdi. asidiynen temizler varsa bi şeyler diye. en azından kurdun kendisini yutmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ne itici konuşuyon ya sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 SNA1L said: ne itici konuşuyon ya sen tanısan seversin abi iyi çocuğumdur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 AJAN NABER YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 imamizer said: biji kahve Hoyratça güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bi çiftetelli falan aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kurtlu kahve iyidir çünkü içinde et var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 protein o bişey olmaz, götür ekmeksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Daha önce de adliyede çalışan birinin kahvesinden hamam böceği çıktıydı. Kahveden soğutacaksınız adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandarin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 kurt da lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Benim de kahvemden kısmet çıktı. Nasip kısmet bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 quuq said: kurtlu kahve iyidir çünkü içinde et var. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bence en az yarim litre vodka ic. Bak ben Rusya taraflarindayim, kolumu burkuyorum, hastalik kapiyorum doktora gidiyorum, Doktor her seferinde Vodka ic, vodka sur diyor. Artik gitmiyorum direk iciyorum suruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Esh said: Kürtlü kahve nasi oluyo lan ban him Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 DaidaFlu said: öğlen öğlen gerildim hafız. youtube köşelerinde orasından burasından kurt çıkarılan adamlardan mı olucam ben de? MasterHapLo said: hafız mı sakaryalı galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar