Red Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 niye mantıklı quest versinki. ulan ekmek arası nutella şöbiyet yapan adam çıktı forumdan para için sdfs yine adam insaflı atlı karınca falan diyor. 100tl yi 300-500tl yapsın neler yaptırır millete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Ben de kaldirayim malafati yagliyip resmini koyup bunun ustune kaca oturursunuz diye acik arttirmali quest yapayim o zaman. Boyle bir mantik yok abicim. Ayip denen bir sey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 chrome said: Ben de kaldirayim malafati yagliyip resmini koyup bunun ustune kaca oturursunuz diye acik arttirmali quest yapayim o zaman. Boyle bir mantik yok abicim. Ayip denen bir sey var. Terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 paticik trollenmekten bıkmıyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ahahah bu adama gösteren müsamaha patronun oğlu mevkisindeki adama gösterilmedi lan. yetersiz yönetim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 100 100 100 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 süz süz süz süz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 kö kö kö kö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 pük pük pük pük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 30 30 30 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 bir bir bir bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Dworgian said: Marty said: goruldugu gibi, butun olay paranin miktari. 1000 tl olsa abicim buyuksun moduna giren yurdum insani 100 tl olunca skine bile takmiyo olay çoğu insan için paranın miktarından ziyade adamın tavrı. bunu daha önce de söyledim. xaenin mesela aynı questi verse geyiğine yapacak tonla adam olabilir ama sequo olunca sonradan "paranı verdim atlı karıncaya bindirdim u are my biach" diye takılma ihtimali %98 den fazla (bkz: sequo ve ekran kartı) olduğu için tenezzül etmiyor kimse. ha quest de saçma o ayrı. zaenin kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 combo breaker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 nasıl zaenin kim? ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 chrome said: Ben de kaldirayim malafati yagliyip resmini koyup bunun ustune kaca oturursunuz diye acik arttirmali quest yapayim o zaman. Boyle bir mantik yok abicim. Ayip denen bir sey var. hahahah HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 sekodan daha zengin ne adamlar geldi geçti hiç onlar böyle yaptı mı dayı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 ya kardeş sen bi bana seqodan başka ferrasi olan birini söylesene şu forumda. hani oteli var falan sayılmıyor, biri zevke verilen para, biri eppek teknesi. kendimizi avutmaya gerek yok ama bu olgarın tam bir göt olduğu gerçeğini değiştirmiyor ahah. ha param olsa ben yapmaz mıydım, bende yapardım anasını satim, susun lan artık ne muhabbetmiş. hadi biri saçma sapan başka bir topik açsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 hem nalına hem mıhına vuran karaktersiz bir post... işte bu yüzden paran yok... true story... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Sequo da aynı karakterde adamın parası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 goldbaren yağları satsa sekuodan daha zengin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 biraz daha sequonun parasından konuşalım, biraz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konustukca azaliyomus beyler, yuklenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Gaboo said: goldbaren yağları satsa sekuodan daha zengin olur barbour montlar benim yağımla yağlanıyor lan sen ne diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://www.marketoloji.com/wp-content/uploads/2011/06/fightclub.jpg kaç k kalıp çıkar sabun işine girelim senle gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequoya Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lanet olsun çok zenginim B)- B)- B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar