Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 oluyormuş tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 6 saat mi gameplay?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oyun amatörü eğlendirir. 3-5 doları hakediyor. sanırım isteklerimi karşılayak tek zombi oyunu war z ya. en azından bi gerilim var bi survival havası var. bu oyunlar fazla eğlencelik. hardcore şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 warz oynanıyomu hala ya. dayz bekliodum da gelmicek herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 iki kişi iki bilgisayardan coop nası oluyo? survival gibi bi modu var mı? saldım sizi takılın istediginiz gibi bi mod filan yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 challengelar var 7 tane mi ne steam üzerinden bağlanıp yardırıyosunuz iki kişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 oyunun en zor boss'u http://i.imgur.com/sW7iitQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 ip üzerinden co-op var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 var ama oyun pek iç açıcı değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 http://img15.hostingpics.net/pics/435616stole.jpg http://www.kickstarter.com/projects/roam/roam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 aha işte böyle olmalıydı ya how to survive. bi de buna mı para vercez şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Cons said: acıkmalı diablo fkldjgfkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 bildigin kotu lan. bi daha da steame guvenip bilmedigim oyunu almam sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Bilmediğiniz oyunları bir ilaçlayın önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Ben 7.5 dolara almıştım.Single bitti co-op da var bir süre de o oyalar.Fiyatına göre gayet başarılı oyun. Nice 30-40 usd bandında oyunlar gördük leş ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Oyuna o kadar sövmüşsünüz ki almadım. Doğru düzgün bir lets play videosu da yok, tampüskevit videosunu bile yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2013 püskevit bi videoda bitirir oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Valla keyifli oyun. Gamepadle özellikle çok zevkli. Survival rpg seviyorsanız alın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 ilk konan videodan belliydi kötü olacağı ki.millet bu tarz oyunlara aç diye çat pat bişiler yapıp sürüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 10$ lık bir oyun için gayet yeterli ve eğlenceli. Optimizasyon sorunu yok, birbirinden farklı özelliklere sahip 3 farklı karakter var , craftingi başarılı, day/night olayı var, açlık,susuzluk, uykusuzluk olayı var. Araya giren Kovac videoları eğlenceli güzel olmuş. Story de idare eder. Şu an tek PC den Story Coop oynanıyor ama online da story coop oynanması için bir patch hazırlanıyor. Multi Challange yapılabiliyor. 20$ lık olsa muhtemelen sandbox olur daha çok RPG öğeleri eklenebilirdi. 30$ lık olsa içine PVP de koyarlardı. Örnekleri mevcut. Bir WARZ / DAYZ ile şu haliyle aynı kategoriye konmaz bu oyun. ( WARZ kadar kötü başka da oyun olamaz. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oyun iyi, parasını hakediyor. birde şu deer helmet nasıl yapılır bi bulsam değmeyin keyfime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 solo story oynadım 5-6 saat galiba ortalarındayım. son derece eğlenceli özellikle boomerang falan çok beğendim. beklentiniz yüksek değilse eğlenceli bir oyun. ben 10 dolara mı ne almıştım, fazlasıyla karşılığını aldım, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 HYPE IS COMING Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 http://i440.photobucket.com/albums/qq123/Avinzerdem/1349618399963.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar