Alfred Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Yau çok hayal kırıklığına uğradım. State of Decay şu an ki hali bile bu oyuna hane 20-30 basar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 2,5 saattir oynuyorum çok beğendim ama toplam gameplay süresi gerçekten 6 saatse üzülürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Saeros said: 2,5 saattir oynuyorum çok beğendim ama toplam gameplay süresi gerçekten 6 saatse üzülürüm 4. saatin sonunda son adaya geçtim herhalde biter ama 2 saat sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 a ben almistim bunu :D eve gidince oynayayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 6 saat ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sildim 3 saat gameplayim var kısaca oyun çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 acıkmalı diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bir indie oyuna göre baya sarıyor. Birde multi/coop deneyeceğim story bitince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Law said: Sildim 3 saat gameplayim var kısaca oyun çöp. "ben sevmedim demek ki çöp" bu arada bu bunak teyzenin kedisini neyle dolduruyoruz? tamam buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Evet daha ne kadar açık olabilirim sevmedim ve oyun çöp. Zevk meselesi. Oyun bu beni eğlendirmiyorsa çöptür tabi. Esas işlevini yerine getimedikden sonra ne dememi bekliyorsunuz. Zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Abi mapler randomly generated bile değilmiş ve /v/de falan 3-4 saatte bitti diye giydirip duruyorlar, law da ondan direk çöpledi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 50$'lık oyunlar 7-8 saat sürüyor 10$ lık oyundan ne bekliyordunuz ki. Şu varillerle kapatılmış yolları geçmenin bir yolu yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 indie lobisi kızgın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 jonq said: 50$'lık oyunlar 7-8 saat sürüyor 10$ lık oyundan ne bekliyordunuz ki. Şu varillerle kapatılmış yolları geçmenin bir yolu yok mu ? kovac gösteriyor onu ilerde bu arada oyunu beğendim ama ben çok daha sandbox bişey umuyordum, fazla lineer gidiyor ve hatta sanırım son queste (veya sondan bir önce falandır) geldim, onu da yapmaya üşeniyorum uzun sıkıcı bi quest olmuş bi de path of exile oynayasım geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oyun kesin boktandır. çünkü her zaman çıkmamış oyunu satın almam. bunu almıştım. boktan olması kaçınılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sandbox hiç mi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sandbox olsa super olurdu da artık boyle takılacağız. L4D gibi challenge yaparız. Online Story Coop gelecekmiş patch ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 another glorious indie masterpiece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oyun iyi cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 indirim var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 osbirine kadar 10 dolar steamde daha asagisi varsa bilen beri gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 GG de 7.5 dolardi halen bir kac saat oncesine kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 coop çok eğlenceli, yalnız niye iki oyuncuyu da aynı ekranda tutmak için kasmışlar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2013 Saeros said: coop çok eğlenceli, yalnız niye iki oyuncuyu da aynı ekranda tutmak için kasmışlar anlamadım couch coop oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar