Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 kısaca free değil, f2p. oyuna girip hoplayıp zıplayabilirsin. kısıtlamaları aşırı. Pvp ye giriş haftada 3 kez gerisini hesapla :D. Tabi oynayan adam için 15$ a değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ben başladım ya oyuna f2p takılıyorum. eğlenceli şuan level 20 ye geliyim subs yapıp yapmıyacağıma karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 mal mısın abi yıl 2014. 30 yaşındasın hala mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ya günde 1-2 saat girip vauv vauv diye lightsaber sallıyorum eğlence oluyo işte başında oturup 8 saat kasıp raid yapıcak zamanım yok zaten. ayrıca ne 30'u yahu gencecik adamım 30'umda muhtemelen oyun oynayabilen biri olmicam pek :( açıkcası ESO'dan çok oynatıyor allahsız kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 polonyadaki kızları bitirdin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 o contenti yavas yavas sindirerek gidiyorum ya pvpsi baya keyifli bitrcek gibi degil pek. kıps ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yaşım 36 hala daha oynuyorum yaşla ne alakası var ki bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 is guc, hanim dirdiri cocuk vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 yok bi alakası. herkesin hobisi kendine. sadece arkadaşımın polonyada boş zamanlarında video game oynamak yerine oranın tadını çıkarmasını öğütledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 yeniden başladım. isteyen gelsin beraber takılalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 shadow of revan adinda bir expansion geliyor aralikta. level 60 olacak, yeni zone vs vs.. benim bahsetmek istedigim 2 aylik sure icinde expansionu alip subscriber olursaniz 12x xp geliyor class questlerinden. classlarin hikayesini gormek isteyenler icin birebir. sadece class questleri ile 55 olunuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2014 sor'u sipariş ettim 10 saat içinde 55 olmak mümkün evet merakla tüm hikayeleri yaşıyorum :) çok eğlenceli bir hal aldı oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 http://www.trforce.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 o site sadece light side için sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2014 Vulcan_Lionheart said: o site sadece light side için sanırım? Vulcan Selam, Biz iki arkadaş yaklaşık 2 seneden sonra bu akşam tekrar başlıyoruz. Ilum'da oyunun donduğu zamanlarda bırakmıştık, herhalde 2 yıl olmuştur :) Hem dark hem de light side da lvl 50'ler var. Sith sorcerer var ama oyunu açtığımda herşeyi unuttuğumu ve yeni bir sürü şey eklendiğini gördüm. Belki zevkli PvE'de de ihtiyaç duyulan range bir karakteri sil baştan oyuna alışmak için kasabilirim. Bize yol gösterecek, template, legacy'ler vb. konularda önerebileceğin herhangi bir site var mı? Bu arada oynadığın server neresi? Belki orada açarım yeni karakteri? Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Selamlar, ben Tomb Of Freedon Natt sserverinda oynuyorum empire tarafındayım beklerim sizide.. buildler konusunda ise çok büyük değişiklikler olacak bugün itibariyle expansionla beraber yeni disiplin sistemine geçiriliyor oyun haliyle deneyerek göreceğiz yeni skill sistemini ancak size buildler konusunda en iyi yardımı www.noxxic.com yapar diye düşünüyorum en bold haliyle herşey yazılıyor orada.. edit: lvl 60 olacağız bu expansionla evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Aynı serverdayız sanırım. Dün lvl 50'lerle devam etmek yerine karakter açıp yeniden kasmaya karar verdik. Ben çok emin değilim ama sniper kasıyorum. Level 15 oldu. Endgame'de çok dayak yer miyim emin değilim ama duruma göre belki sorcerer'ı kasar ya da inquisitor yaparım bir tane :) Nickim: Sianure - akşam online oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 yeni başlayacak biri olarak, pre-order ile 12x exp buff ı bitti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 evet bitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar