Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kurbanınız mübarek olsun


Biyik

Öne çıkan mesajlar

Yarın en rahat kurbanlarımdan birisi. Ne güzel bi ay önce seçtim hayvanı ve çok modern tesislerde kesilecek ,hazırlanacak. Bana yapacak bir şey kalmayacak gibi. Eski bayramları hatırlıyorum da beceriksizlikle suçlanmalar falan sanki usta kasapmışım gibi vs vs vs
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsım adına konuşayım. Kurbanda yediğim et biterse ki hep biter ve gider kasaptan alırım eti. Seneye çıkmaz hiç. Bu açıdan hayvan katliamı gibi görmüyorum. Vejeteryan değilim ve et yemek benim için güzel. çünkü içinde et var.

Ayrıca ibadetimi de yerine getiriyorum o ayrı konu.

Kurbanda hayvanlara katliam, eziyet yapanlara bende kızıyorum. Şu kaçan danayı kaçmasın diye bacaklarına bıçak çalıp tendonlarını kesen şerefsizlerin görüntüsü hala aklımda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hayvanları yiyoruz be ne katliamı . böle konuşan insanlar hiç samimi gelmiyor bana.hayır kesilme şeklini beğenmezsin filan anlarım , sanki insan kurban ediyoruz koyun bu ya zaten hergün kesilen bir hayvan.
hayır sırf dinle bağlantısı var diye söyleniyor bu kadar laf ama herhangi birisinin koyun kesip yemesinin sana ne zararı olabilir.ne fark eder adamın koyunu niye kestiği sanane.
görünce rahatsız olabilirsin belki bunun için de kesim alanları yapmaya çalıştılar beceremediler umarım ilerde çözülür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...