Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 arkadaşlar yarın pati'ye erişemeyeceğim için, şimdiden kurbanınız mübarek olsun. bayramda küslük olmaz, kavgalı olduğunuz insanlarla öpüşün barışın. allahın inayeti üzerinize olsun.
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 en azından seksist değilim.
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hayvan katliamı bayramımız mübarek olsun
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yarın öldürülecek binlerce hayvan için çok üzülüyorum ben ya. Bayram diyorlar ya bir de... Başka bir canlıyı yatırıp kesip biçmenin nesi bayram lan. Ondan sonra islam şöyle böyle deyince auuuv.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Sanki yediğin etler tarladan yetişiyor kurban dışında
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Şunu dediğin için tebrik ediyorum seni, ben bunu hiç düşünmemiştim gerçekten, o kadar mal bir insanım ki.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Yarın en rahat kurbanlarımdan birisi. Ne güzel bi ay önce seçtim hayvanı ve çok modern tesislerde kesilecek ,hazırlanacak. Bana yapacak bir şey kalmayacak gibi. Eski bayramları hatırlıyorum da beceriksizlikle suçlanmalar falan sanki usta kasapmışım gibi vs vs vs
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hayvan katliami dersiniz tabaktaki tüm eti yersiniz yine
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Abi başka bir canlıyı ibadet için katletmekten bahsediyorum ben. Sizin amaç et yemek herhalde sadece?
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 et yemek tabi ibadet bahane. işte islam böyle samimiyetsiz bir din.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Şahsım adına konuşayım. Kurbanda yediğim et biterse ki hep biter ve gider kasaptan alırım eti. Seneye çıkmaz hiç. Bu açıdan hayvan katliamı gibi görmüyorum. Vejeteryan değilim ve et yemek benim için güzel. çünkü içinde et var. Ayrıca ibadetimi de yerine getiriyorum o ayrı konu. Kurbanda hayvanlara katliam, eziyet yapanlara bende kızıyorum. Şu kaçan danayı kaçmasın diye bacaklarına bıçak çalıp tendonlarını kesen şerefsizlerin görüntüsü hala aklımda.
fenn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Belediye belirli yerlere kesme yerleri kursa ve bu işi bilen usta adamlar işini çabuk, temiz, yapsa ve gene şu salak mide bulandırıcı görüntülerle karşılaşmasak O görüntüyü hatırladım gene kötü oldum
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hayvanları yiyoruz be ne katliamı . böle konuşan insanlar hiç samimi gelmiyor bana.hayır kesilme şeklini beğenmezsin filan anlarım , sanki insan kurban ediyoruz koyun bu ya zaten hergün kesilen bir hayvan. hayır sırf dinle bağlantısı var diye söyleniyor bu kadar laf ama herhangi birisinin koyun kesip yemesinin sana ne zararı olabilir.ne fark eder adamın koyunu niye kestiği sanane. görünce rahatsız olabilirsin belki bunun için de kesim alanları yapmaya çalıştılar beceremediler umarım ilerde çözülür.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 kurbanınız olmasın kesmeye, atla gidersiniz çeşmeye
quuq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bu sene kurban falan almadık. hazıra çökücem bütün sofralara asdadfg.
RRa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 iyi bayramlar. yine yağmur yağacak, ateistler bunu da açıklasın
Ren Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 olm küçükken önümde kurban kestiler hayvanın kafası bana dönük öldü göz gözeydik ölürken http://media.screened.com/uploads/0/1805/439542-bran_stark.png
Öne çıkan mesajlar