Esh Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 abi hollandaya yenilmemiz cok normal değil mi?
S-H Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 normal tabii de bir kere de biz elimizden geleni yaptık,herkes iyi oynadı ama rakip bizden daha iyi oynadı da kazandı diyelim abi teknik direktör formda oyuncuları oynattı,ismi var diye emre'yi bilmem kimi oynatmadı,rezil gibi oynadığı halde 70dk oyunda tutmadı volkan salakça gol yemedi semih yere yıkılmadı ayakta durabildi burak yakaladığını attı diyelim.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 https://pbs.twimg.com/media/BWpPTV0IcAAOam5.jpg
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 burak yılmaz ahahhaha umarım kariyeri biter. mançini adamsa oynatmaz bu lavuğu maça gelince elendiğimize üzülmedim ama ikinci yarının hemen başında gelen gol belki de çok efsane olacak bir maçı erken bitirdi. 1-0 devam etse çok daha keyifli maç olurdu.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 olcan nedir ya... gökhan yedekte... şaka gibi bu terim yemin ediyorum. değişik değişik olayların peşinde. olcan iyi iş yapsa "vaaaaaaaay terime bak öngördü bunu" olacak. olcay bişi yapamasa kaybetsek "eee hollanda idi karşıdaki, yapacak bişi yok" olacak....
calimero Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sabonis said: olcan iyi iş yapsa "vaaaaaaaay terime bak öngördü bunu" olacak. olcay bişi yapamasa kaybetsek "eee hollanda idi karşıdaki, yapacak bişi yok" olacak.... Tamamen şu
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Bizim Hollanda'dan puan kazanabileceğimiz tek maç gruptaki ilk maçımızdı. Yepyeni kadro, yepyeni tecrübesiz ve birlikte oynamaktan aciz adamlar. Avcı biraz akıllı adam olsaydı o da Hollanda gibi yenilenmeye gitmezdi, tecrübeliler ile tokatlardı ki biz o maçta 2-0 yenilmemize rağmen bariz bir şekilde çok daha üstün olan taraftık. Hatta Avcı yönetiminde milli takım belki de en iyi futbolunu o maçta oynamıştı. Avcı'yı çok severim ama çok yanlış yönetti Milli takımı, tecrübe farkı cidden önemliymiş onu gösterdi. Orada alınacak bir, hatta bence kassak iki puan belki kendi içinde, takım içinde çok şey değiştirecekti. Ayrıca Olcan TS'de sağ bek bile oynamıyor, sol bek oynuyor. O adam bu maçta Töre'yi kesti. Avcı'nın böyle bir handikabı varsa FT'nin de böylesi var. herifin aklına bir anda bir şey esiyor ve yapıyor. Patlıyor her seferinde, tutturduğu çok azdır. Ama başarılı hoca işte, görmezden gelmeliyiz. Görmezden gelmezsek olmaz.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 sneijder gol atınca cenaze namazına katılıyor. türk futbolu bu halde. dünya kupasına gitmeyi mentalite olarak da hak etmiyoruz sdfsd.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Terim'in başarısı/başarısızlığı, Galatasaray'ı bırakması hata mı? Semih kazık mı? Selçuk ve Burak niye böyle? Sneijder gol falan attı. Milli maçtan öte mini Galatasaray-gündem bir thread olmuş. Milli takımı zaten yediniz Fener-Gs diye, bir de Töre'yi geç aldı yaaa diye Beşiktaşlılar da ortaya çıktı milli takıma oyuncu vermeye başlayınca takım yıllar sonra. 4. torbaya da düştük, yıllarca göremeyiz artık büyük turnuva, bir büyük turnuvaya gidilse bu klüpçülük ortadan kalkacak fakat senelerdir gruplarda debelendiğimiz için artık peak yaptı, kafaya çıkıp Volkan'ın görüş açısını kapattı diye stopere bok atan adama da literatürde ne denir bilmiyorum. Volkan bariz konsantre olmadığı zaman lesser bir kaleci standardı yok, motive değildi o pozisyonda ve bilezik gibi geçirdi Robben, golü boşuna Semih'e yazmayın
Tori Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bulletride direk kafamın içini yazmış. Bir de abdullah avcı o dandik maçlardan bir tanesinde galibiyet alsaydı zaten türkiye çıkıyordu.
Genwa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kişisel fikirlerimi söyleyeyim, dünkü Hollanda'yı yenerdik. Van Persie oynamak istemiyordu, Robben halısahada gibi oynadı. Attıkları goller ortada. Tek hırslı adamları o 7 numaralarıydı ki her pozisyonda Gökhan Gönül'ü geçti, çoğunda da yere serdi. Ama bizim stoperlere helal olsun 3-5 i görürdü Hollanda o 7 yüzünden. Ama yukarılarda da yazılmış bence de Terim'in değişiklikleri artık umudu kestiği içindi. Burak kötüydü ama Umut felaketti. O kadar korner kullandık kendi adamımıza topu açamadılar bile. Tüm futbolcularda topu alıp Arda'ya verelim de o halletsin mantığı vardı. Ara pası, orta falan deneyemediler, o yüzden Selçuk da silikti. Gökhan Töre girince biraz daha hareketlendi çünkü Arda'dan başka adam eksiltecek biri daha oldu sahada. Gününde olmayan Hollanda'nın bile acaip zeki bi savunma anlayışı var. Ya Xavi gibi biri olup iğne deliğinden görecek adamı ya da çalım ata ata giden birisi lazım. Böyle sırtı kaleye dönükken gol atabilen topçumuz da olmadığına göre... Ha kupadan zaten umutlu değildim.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Rewendor said: KuddusiMavra said: Ulan fenerbahceye yerli forvet hatti kurulmadan milli takim gol sorununu cozemez.bu ne zavalli forvet yaaa? FB ne zaman gol sorununu çözmüş de şimdi ona kalmış? Son 20 senedir milli takımın ileri ucu GS ve BJK'dan karşılanıyor. Hakan Şükür var bir kere baştan, ekürileri değişti hep. Arif, İlhan Mansız, Oktay (FB'ye de gitti de Oktay olduğu dönem BJK'daydı onun)... Tuncay sol kanat oynadı milli takımda genelde. Serhat zaten parlar parlamaz söndü. Semih Şentürk dersen o zaten FB'nin hücum hattı bile olamadı, yedek golcüsü oldu en fazla, milli takımda da yedekten girdi veya en formda olduğu dönemlerde oynadı ara ara. Tur getirdiği goller attığı 2008'de bile as kadroda düşünülmüyordu ne olur ne olmaz diye götürülmüştü. Yedek golcü,medek golcü.sonuca bak birader. burak yılmaz,umut yıldırım en önemli maçta tel tel döküldü mü? evet. semih şentürk en önemli maç(lar)da görevini yaptı mı?fazlasıyla. ben kişileri konuşmak için de yazmadım onu, kendimce doğru olduğunu düşündüğüm şeyi yazdım. istikrarlı milli takım oyuncularının fenerbahçeli futbolcular olduklarını düşünüyorum. bu nedenle öyle yazdım. ama katılmazsın,saygı duyarım.
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 fenerbahcenin milli takıma yarardan cok zararı var .
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Kimsede Volkan yine salakça 2 gol yedi demiyor. Enteresan.
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Volkan napsin gollerde? Ilk golde defans hatasi ve robben, ikinci golde sneijder-lens yetenegi. Hatta ilk gol o kadar muazzam ki kaleci napsin? Topa cikacak adami mi kontrol etsin, kaleye giden topa mi hamle yapsin? Robben o kadar iyi kesti ki, o yuzden adam robben dedirtti. Burak da assin formayi bi zahmet. Bu kadar kotu olamaz bir insan ya.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 calimero said: sabonis said: olcan iyi iş yapsa "vaaaaaaaay terime bak öngördü bunu" olacak. olcay bişi yapamasa kaybetsek "eee hollanda idi karşıdaki, yapacak bişi yok" olacak.... Tamamen şu Zaten olcanın bişey yapacağını tahmin ettiğinden değil, sırf şu lafı desinler diye yapıyor.
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 volkan salakça 2 gol mü yedi? ya abi sizin gözünüz kör olmuş volkanın ilk golde hatası varsa %49 onun %51 semihindir. allah belasını versin %100ü de volkanın hatası olsun ilk golün tamam 2. golde de çalımı yiyen volkandı dimi sneijderden? milli takımda bile saçmalamaya doyamıyorsunuz orda gsli fbli bjkli yok tek bir takım var o da milli takım. keşke volkandan iyisi olsa da çıkarsaydı bütün topları ama yok işte türkiyenin en iyisi malesef o.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Abir Roben in ortası direk kaleye giden şut Hani Hollandalı biri kafayı gömse gol olsa bizim defans işini yapamadı diycez Volkan ya defansa güvenmeyip kendi yumruklayacaktı topu yapmadı kaleye gelen topa pozisyon almayı da düşünmedi Semih mal o ayrı
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tolga en iyi türk kaleci bence şu an, volkan en iyiydi ama kötüleşti son 1-2 yıldır. ha bu maçta yapacağı bir şey yoktu o ayrı
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 abi 2. gol icin semihe kizmayip volkan hamle yapmadi diyen gordum ya .. o yuzden diyorum su olayi gs fb bjk maci kafasiyla izlemeyin. 2. gol direk semihin hatasi. 1. golde buyuk pay onun. sen o topa ciktiysan vurcaksin abi. burdaki macaristan macinda da asist yapti 1-1 bitti. yaktigi ilk mac degil yani
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 volkan'nın yediği golde hataları yok şimdi hakkını yemeyin lan. ilk gol semih'in de suçu yok bence. adamın boyu yetmedi fakat o uçması volkan'ı kitledi baya. 2. gol zaten onu tutacak kaleci yok yani sdfs
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 @red iste o sekilde ucuyorsan vurcaksin onu diyorum semih o topa cikmasa volkan kucaklicak onu takip edip. o yuksege cikip vuramamak kaleciyi yaniltiyor. volkana gelene kadar bir ton kotu oyuncu var. burak selcuk hasan ali berbatti lens gelince gokhan gonul her topta gecildi. semihin hali ortada savunmada tek iyi omerdi o adam da yetemedi yani. olcan yoktu. selcuk 1 tane pas atmadi. formsuz olcay oyuna alincagina potuk girmeli tore 11 de baslamaliydi. takimin en iyisi omer ve ardaydi. ilerdeki 2liye dicek lafim yok zaten. burak assin kramponlari. 11de 2 adam iyi oynayinca yetmiyor iste
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 özellikle ilk golde volkan'a hata bulanlar futboldan anlamıyor çok net ya. volkan'ın son ana kadar beklemesi gerekiyor o pozisyonda, birisi vurursa kafayı diye. son ana kadar bekleyip, top da gidebileceği en iyi yere gidince, yapacak bir şeyi kalmıyor. eh tehlikeli kesme bu futboldaki... 2. golde hata var diyen zaten bir daha futbolu geçtim, tv-dizi-film-anime hiçbir şey izlemesin. calimero said: sabonis said: olcan iyi iş yapsa "vaaaaaaaay terime bak öngördü bunu" olacak. olcay bişi yapamasa kaybetsek "eee hollanda idi karşıdaki, yapacak bişi yok" olacak.... Tamamen şu ya hayır bi de olcan, futbol iq'su yerlerde olan iğrenç bir herif. tamam yetenekli ama doğru işi yapmıyor neredeyse hiçbir zaman. bi de ben 5 dakka falan antrenmanı izlemiştim milli takımın. herkes adam gibi açma-germe hareketlerini yapıyor, çalışmalarda böyle hırslı ve çabuk bitirmeye çalışıyor drill'i falan, bu beyefendi bacağını 10 santim havaya kaldırıp açma-germe yapıyor, aheste aheste drill'leri tamamlıyor. dedim ne işi var bunun milli takımda diye, sonra 11 çıktı. tey allam yaleppim
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Bizim rakibimiz Hollanda değil zaten yenseydik asıl olay olurdu... böyle ülke futbolu ekolüne sahip, ufak yaşlardan itibaren belli taktiklerle yetiştirilen ve fundementali tam olan ülkelere şansımız neredeyse sıfır, çünkü bu adamlar bizim gibi 10 günlük milli kampta bir taktiğe bir oyun planına hazırlanmıyor, adamlar zaten 10 yaşından beri bunu biliyor otomatikten uyguluyor. Hollanda, Almanya, İspanya, İtalya, Fransa, İngiltere hep bundan efsaneler futbolda yoksa havasından suyundan değil... Her alanda olduğu gibi futbolda da bizi yakan sistemsizlik, plansızlık, disiplinsizlik...
Öne çıkan mesajlar