Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil : Yavru Kediiiiiiiğğğ

dusuncelihayvan

Öne çıkan mesajlar

Pireleri çok
temizlemeye çalıştık yıkamak mecburiyetinde kaldık

pireler muhtemelen çok zayıflatıyor ki inanılmaz halsiz ve zayıf elime aldığımda kendi ağırlığından ölecek parmaklarımın arasında gibi çok halsiz.

hiç ememiyor acaba şırangayla versek olur mu?

ayrıca gözü iltihaplı sanırım teramisin, göz damlası gibi bir şey işe yarayabilir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1 haftalık hayvanı yıkadınız?yapılır mı öyle şey allasen?anne sütü yerine geçen mamalar var, 30 40 lira arası, onu suyla karıştırıp biberondan verin, zaten kana kana içiyor hayvan.süt de vermişin o da olmamış.pirelerini de bi zahmet elle öldür.beceremem diyosan hiç elleme.ama keşke hiç yıkamasaydınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım kedi 3-4 haftalık yeni doğmuşları 1 haftalıkları inceledim daha büyük bizimki. Soğukta çok kalmış o yüzden hastada olmuş olabilir.

Çok halsiz ve zayıf pirelerden dolayı olabilir.
vitamin mineral destekli Süt tozu aldım şırınga ile onu vermeye çalışıyoruz bir iki damla alıp yutkundu ama şimdi ağzını açmıyor zorla vermeye çalışıyoruz.

pire ciddi problem. Peçetenin üzerine koyduğumuzda peçete ufak ufak kan oluyor.
Pire tozu mu kullanmak gerek. Sakıncalıymış
yarın düzgün bi veterinere götüreceğim :(
Sosyal ağlarda paylaş

Gözleri için solüsyon satılıyor veterinerde. Silmen lazım gözlerini duzenli. Canı yemek istemiyorsa ateşi olabilir. Şırıngayla zorla vereceksin. Dillerinin yapısından ötürü yutmak zorunda kalıyorlari zorla yani.

Ne yazık ki ne yaparsak yapalım anne sütünün yerini doldurmuyor. Vucut dirençleri düşük oluyor bebeklerin anneden erken ayrıldıysa. İşin zor ama imkansız değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Gece 3 te zorla işettirdim sonunda yaptı şırıl şırıl çok pis koktu ama rahatladım:)

Pire çok sorun siyah ağırlıklı olduğu için yakalamak güç.
Çok var derisi hep kan. Halsizliğinin en büyük nedeni bu çok zayıf olduğundan yakalayıp çıkaramıyoruz da epey hassas.
Bunun için bi yöntem bi bişey var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...