dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Yavru kedi var evde.1 haftalık sanırım ayakta duramıyor. Çok üşüyordu dün hallettik ısısını. şimdi biraz iyi gibi ancak sürekli uyuyor ve şırıngayla süt vermeye çalışıyoruz içmiyor. ne yapılır buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 forumdan sufiyle iletişime geç. öm falan at konuyu görmesini bekleme. daha yeni benzer şartlarda 2 kediye baktı. hatta konusu da var bi onlara göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Biberon lazım. Sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ilk olarak acilen biberon bul ufaklarından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 biberon var ama içmiyor ya da ememiyor. veterinerden aldık daha mı yumuşak bişey lazım acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 veterinere ne yapabiliriz diye sormak aklına gelmedi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 şu konuyu bi oku http://forum.paticik.com/read.php?22,7024066 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yok gelmedi malım biberon parasını kasaya bırakıp çıktım. veteriner dediğin şey çok ümitlenmeyin çok yaşamaz diyen bi şey lan. Neyine soracaksın daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dusuncesizhayvan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Pireleri çok temizlemeye çalıştık yıkamak mecburiyetinde kaldık pireler muhtemelen çok zayıflatıyor ki inanılmaz halsiz ve zayıf elime aldığımda kendi ağırlığından ölecek parmaklarımın arasında gibi çok halsiz. hiç ememiyor acaba şırangayla versek olur mu? ayrıca gözü iltihaplı sanırım teramisin, göz damlası gibi bir şey işe yarayabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 olm buradan sen cevap alana kadar kedi mefta olacak, bence direk veterinerde bakıma ihtiyacı var o kedinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 veterinere götürdük be adam vurucam şaplağı şimdi veteriner diye tutturdun :( bişey yapamıyorlar yaptıkları da aynı şey başka bi veterineri aradım sözlükten buldum yaşama şansı düşük falan dediler şimdi süt tozu alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi 1 haftalık hayvanı yıkadınız?yapılır mı öyle şey allasen?anne sütü yerine geçen mamalar var, 30 40 lira arası, onu suyla karıştırıp biberondan verin, zaten kana kana içiyor hayvan.süt de vermişin o da olmamış.pirelerini de bi zahmet elle öldür.beceremem diyosan hiç elleme.ama keşke hiç yıkamasaydınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 dusuncelihayvan said: ayrıca gözü iltihaplı sanırım teramisin, göz damlası gibi bir şey işe yarayabilir mi? gözlerini de ıslak pamukla sil, sonra daya teramisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kedileri yikayinca genelde hasta o luyorlar zaten. en azindan benim kedim ne yaptiysak yapalim yikadiktan sonra hastalanmasini engelleyememistik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yarına falan öldü haberini yazar buraya dusunceliHAYVAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Sanırım kedi 3-4 haftalık yeni doğmuşları 1 haftalıkları inceledim daha büyük bizimki. Soğukta çok kalmış o yüzden hastada olmuş olabilir. Çok halsiz ve zayıf pirelerden dolayı olabilir. vitamin mineral destekli Süt tozu aldım şırınga ile onu vermeye çalışıyoruz bir iki damla alıp yutkundu ama şimdi ağzını açmıyor zorla vermeye çalışıyoruz. pire ciddi problem. Peçetenin üzerine koyduğumuzda peçete ufak ufak kan oluyor. Pire tozu mu kullanmak gerek. Sakıncalıymış yarın düzgün bi veterinere götüreceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 elinle öldür pireleri.koyu renkse zor olur ama o kadar kediye pire tozu falan olmaz.yemek yedirmeye çalış zorla.çay kaşığıyla katıver ağzına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 elle yapıyoruz siyah-beyaz beyaz tarafa gelince iyi de :) ıslak pamuğu üstünde gezdirince pamuk kan oluyor. uyuz oldum ibnelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Gözleri için solüsyon satılıyor veterinerde. Silmen lazım gözlerini duzenli. Canı yemek istemiyorsa ateşi olabilir. Şırıngayla zorla vereceksin. Dillerinin yapısından ötürü yutmak zorunda kalıyorlari zorla yani. Ne yazık ki ne yaparsak yapalım anne sütünün yerini doldurmuyor. Vucut dirençleri düşük oluyor bebeklerin anneden erken ayrıldıysa. İşin zor ama imkansız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 tuvaletini kendi yapmaya başlamadıysa senin yaptırman gerekiyor. sıkıntı oysa o yüzden de yemeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 öldü amk diye bir şey hatırlar gibiyim... Eski postlardan. Kediye sütü olduğu gibi verme. %50 sulandır. İnek sütü kedi sütüne göre yağlıdır. Hatta yarım yağlı süt kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Gece 3 te zorla işettirdim sonunda yaptı şırıl şırıl çok pis koktu ama rahatladım:) Pire çok sorun siyah ağırlıklı olduğu için yakalamak güç. Çok var derisi hep kan. Halsizliğinin en büyük nedeni bu çok zayıf olduğundan yakalayıp çıkaramıyoruz da epey hassas. Bunun için bi yöntem bi bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bu konuda en güncel bilgileri forumdan sufi'den alırsın. onlar da benzer bir süreçten geçti son aylarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ve hala caps yok. belkide kedi değil lemur yavrusu besliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar