reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 320gb Slim ama en küçük slim değil bir üstü, garanti yok 1 tane kol var temiz sessiz ve sorunsuz. Oyunlar: Final Fantasy XIII-2 Dragon's Crown Ni No Kuni Last of Us Red Dead Redemption : GOTY Metal Gear Solid 4 Dark Souls Bayonetta Hepsi çok temiz 800 lira. Hevesimi aldım, ps 4 alırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ya valla baltalama niyetiyle sormuyorum ama 800tl fazla değil mi? 1 aya ps4 çıkacak. garanti yok. ne bileyim 800tl çok gibime geldi. piyasası böyle mi bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 2 malbuşa takas yaparım o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 ne bileyim, bana o kadar lazım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi baktım sole 400-450'e gidio aletler oyunlarda fena değil gibi donanıma felanda açıcam işte kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ni no kuni ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 abi şu ara tek satmıorum ya, satarsam hepsini satmak istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 dark souls'a talibim diyecektim ki tek satmıyormuşsun. halbuki 100 kağıt verirdim. sağlık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sen iste bedava vereyim ayıp ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 PS3'lerin ikinci elleri bile uçtu şuan, oyunlar desen zaten kafadan 250TL'lik oyun var orada gözü kapalı fiyatı. 800TL iyi fiyat ama 700TL'ye anında gider gibime geliyor. Gerçi FIFA vs. yok sdfsdfs yenisi vs. olsa anında giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 reampage said: sen iste bedava vereyim ayıp ettin harbi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 100 lira teklif ettikten sonra bedava istiyeceğini sanmıorum, o kadar düşemezsin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 DarKRideR said: PS3'lerin ikinci elleri bile uçtu şuan, oyunlar desen zaten kafadan 250TL'lik oyun var orada gözü kapalı fiyatı. 800TL iyi fiyat ama 700TL'ye anında gider gibime geliyor. Gerçi FIFA vs. yok sdfsdfs yenisi vs. olsa anında giderdi. Donanım habere koyucam üşenmesemde ordada uğraşasım yok milletle ya burda tanıdık biri alsa temiz versem rahatlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 klişe "ilanı baltalamak gibi olmasın" ı da ekledikten sonra eyyorlamama geçiyorum ; fiyat yüksek bence, daha 1 hafta önce 320 gb downgrade edilebilir slim + 13 tane oyun aldık biz arkadaşa, garantili, 2 ds3 kol, 700 lira ödedi, oyunların içinde gow full seri last of us gta 5 bf3 dark souls demon souls fln da vardı yani. 3 ilan falan baktık 3. sünü aldık direk öyle çok aramadıkta, true story. 1 hafta içinde garip bişiler olmadıysa olduysa bilemem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Böyle bir durum varsa , en dandik olan en eski o ps3lerden var , kırdırdım jailbreak falan , gayet tırt bir seviyede update'i şuan . Bunu şaka maka bi karton malbuşa bırakabilirmişim gibime geliyor anca. 800 tl'de oyunlara gibi duruyor zira alet 250 falan anca eder ps4 arifesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 konsol ve last of usa 400 lira veren var şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 fazla iyi bir fiyata alınmış o ps3, çok ender yakalarsın o fiyata o kadar dolu dolu 2 kol bile yine kafadan 150TL eder deli gibi kullanılmış olsalar bile çakma çin malı kollar bile 80TL minimum, orj kol desen 120-130 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 E ben de forumdan aldim 350TL den 5 oyun + 2 ds3 + 2 nunchuck midir nedir + uzaktan kumanda gibi birsey + silah kilifi vs vardi 60gb ilk modeldi. http://forum.paticik.com/read.php?27,6942176,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 şu aralar yükseldi gta 5 ile sanırım fiyatlar yani takip ediorum biraz 400'den aşşa alet bulmak zor donanım haberde herkez kırılıyor mu diye soruyor. kırılan modeller daha çok satıyor herhalde. Valla 1 oyunla alete 400 veren biri çıktı ama 600 e felan inicem bende en sonunda öle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 sen bide ilk kasadan almışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Bence ilk kasa daha iyi en azindan PS2 oyun destegi var zaten tamamiyle koleksiyon amacli almistim. Ps3 aldiktan sonra bir MGS 25 yil olan yeni cikani bir de last of us ile heavy rain aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi adamın oyunları güncel sanırım fiyatın yüksekliği de bu nedenle. dragons crown avrupada çıkalı 2 gün oldu. ni no kuni ve last of us yine 2013 3. çeyreğin oyunları. çok da fazla değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Valla aletin problemi kırılabilir olmaması sanırım, yoksa çok teklif var herkez version soruyor fiyat ideal ama işte kırılan istio millet. 1C'leri kırarlarsa yakın zamanda buda para eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Artık her alet kırılabiliyo ya, yeni bi zımbırtı çıktı ama fiyatı 2. el ps3 fiyatıyla aynı nerdeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar