Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık PS3 ve Oyunları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
320gb Slim ama en küçük slim değil bir üstü, garanti yok 1 tane kol var temiz sessiz ve sorunsuz.

Oyunlar:

Final Fantasy XIII-2
Dragon's Crown
Ni No Kuni
Last of Us
Red Dead Redemption : GOTY
Metal Gear Solid 4
Dark Souls
Bayonetta

Hepsi çok temiz 800 lira.

Hevesimi aldım, ps 4 alırız artık
Mesaj tarihi:
ya valla baltalama niyetiyle sormuyorum ama 800tl fazla değil mi? 1 aya ps4 çıkacak. garanti yok. ne bileyim 800tl çok gibime geldi. piyasası böyle mi bunların?
Mesaj tarihi:
PS3'lerin ikinci elleri bile uçtu şuan, oyunlar desen zaten kafadan 250TL'lik oyun var orada gözü kapalı fiyatı.

800TL iyi fiyat ama 700TL'ye anında gider gibime geliyor. Gerçi FIFA vs. yok sdfsdfs yenisi vs. olsa anında giderdi.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

PS3'lerin ikinci elleri bile uçtu şuan, oyunlar desen zaten kafadan 250TL'lik oyun var orada gözü kapalı fiyatı.

800TL iyi fiyat ama 700TL'ye anında gider gibime geliyor. Gerçi FIFA vs. yok sdfsdfs yenisi vs. olsa anında giderdi.

Donanım habere koyucam üşenmesemde ordada uğraşasım yok milletle ya burda tanıdık biri alsa temiz versem rahatlıcam
Mesaj tarihi:
klişe "ilanı baltalamak gibi olmasın" ı da ekledikten sonra eyyorlamama geçiyorum ;

fiyat yüksek bence, daha 1 hafta önce 320 gb downgrade edilebilir slim + 13 tane oyun aldık biz arkadaşa, garantili, 2 ds3 kol, 700 lira ödedi, oyunların içinde gow full seri last of us gta 5 bf3 dark souls demon souls fln da vardı yani. 3 ilan falan baktık 3. sünü aldık direk öyle çok aramadıkta, true story. 1 hafta içinde garip bişiler olmadıysa olduysa bilemem tabi.
Mesaj tarihi:
Böyle bir durum varsa , en dandik olan en eski o ps3lerden var , kırdırdım jailbreak falan , gayet tırt bir seviyede update'i şuan . Bunu şaka maka bi karton malbuşa bırakabilirmişim gibime geliyor anca.

800 tl'de oyunlara gibi duruyor zira alet 250 falan anca eder ps4 arifesinde.
Mesaj tarihi:
fazla iyi bir fiyata alınmış o ps3, çok ender yakalarsın o fiyata o kadar dolu dolu

2 kol bile yine kafadan 150TL eder deli gibi kullanılmış olsalar bile

çakma çin malı kollar bile 80TL minimum, orj kol desen 120-130 zaten
Mesaj tarihi:
E ben de forumdan aldim 350TL den 5 oyun + 2 ds3 + 2 nunchuck midir nedir + uzaktan kumanda gibi birsey + silah kilifi vs vardi 60gb ilk modeldi.

http://forum.paticik.com/read.php?27,6942176,page=1
Mesaj tarihi:
şu aralar yükseldi gta 5 ile sanırım fiyatlar yani takip ediorum biraz 400'den aşşa alet bulmak zor donanım haberde herkez kırılıyor mu diye soruyor. kırılan modeller daha çok satıyor herhalde.

Valla 1 oyunla alete 400 veren biri çıktı ama 600 e felan inicem bende en sonunda öle gözüküyor.
Mesaj tarihi:
Bence ilk kasa daha iyi en azindan PS2 oyun destegi var zaten tamamiyle koleksiyon amacli almistim. Ps3 aldiktan sonra bir MGS 25 yil olan yeni cikani bir de last of us ile heavy rain aldim.
Mesaj tarihi:
abi adamın oyunları güncel sanırım fiyatın yüksekliği de bu nedenle. dragons crown avrupada çıkalı 2 gün oldu. ni no kuni ve last of us yine 2013 3. çeyreğin oyunları. çok da fazla değil.
Mesaj tarihi:
Valla aletin problemi kırılabilir olmaması sanırım, yoksa çok teklif var herkez version soruyor fiyat ideal ama işte kırılan istio millet. 1C'leri kırarlarsa yakın zamanda buda para eder.
  • Yeni Oluştur...