Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Ama jazz a sigar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 159 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 he boyunu unutmuşum yok adam zengin abi hondaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Honda accord 3.2 alsin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 yeni kasalar güzel değil, 2006 modelleri iidi onların. "tek çocuğum ölmemi istemiyo babam sanırım o yüzden bi yandan esnaf bi yandanda sağlam araba olsun istiyo" accord fazla havalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 şu yaşıma geldim , şu adını geçirdğiğiniz arabaların h,çb,r,ne sahip olamadım. güzel bir hayatım var ama. mutluyum lan. yeni manita yaptım. hayatım güzel ya. siz zenginlere iki çift lafım var ama : 2000 tl ateşlesenize len bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Suark said: yeni kasalar güzel değil, 2006 modelleri iidi onların. "tek çocuğum ölmemi istemiyo babam sanırım o yüzden bi yandan esnaf bi yandanda sağlam araba olsun istiyo" accord fazla havalı. hah! şöyle dedim hastalandı mı ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Selam, Açıkçası BMW benim tercihim olurdu. Mercedes de "karizmatik" görünmeye çalışmış ama BMW'nin tasarımları geriden gelen bir uyuma sahip de Mercedes her seferinde tutturamadığı için yeni şeyleri deniyormuş gibi geliyor. BMW'nin malzeme ve işçilik kalitesi olarak bu segmentte Mercedes'den daha iyi olacağını düşünüyorum. O "eski" Mercedesler kalmadı. Performanslar kafa kafaya gibi zaten. Belirtilen güçlerde fark var ama 0-100km/h falan aynı sayılır. Mercedes 100kg daha ağır. BMW'nin otomatik şanzımanı 8 ileri olması gerek. BMW'nin bagaj 20 litre daha küçük ama deposu 11 litre daha büyük ki bence büyük bir depo daha iyi iş görecektir. Ama içinde kendini daha mutlu hissettiğin bir modeli seç gitsin. Donanımsal farklar ve değerlere girmiyorum bile ki pek onları umursamadığını zaten belirtmişsin :) Binip gideyim yeter diyen birisin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Loex said: şöyle cevap vereyim sorulara mafya çocugu değilim tek çocuğum ölmemi istemiyo babam sanırım o yüzden bi yandan esnaf bi yandanda sağlam araba olsun istiyo hava atmak gibi bi derdim yok dedemin dedesinden zenginim karı ayarlamak gibi bi derdim hiç yok doğuştan şanslıyım okul askerlik falanda bitti sanırım babam arabamdan utandığı için de alıyo olabilir 2 senedir al diyo çünkü sağlığını düşünüyorsan, subaruda ala bilirsin ama ne modeller var bilemiyorum güzel konu bence, bmw müşterisi olmayı planlıyorum zira bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 brz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 e 180 e karar verdim koldan vitesliymiş bugün gidip baktım florya gülsoyda :) tek isteğim arkasında hiç yazı yazmasın. Şimdi acaba e250 mi olsa diyorum azcık daha hızlı giderim belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Bu son yazdığını babana söyleme bence,hızlı gideceksin sağlığa zararlı,direk 134 u çeker altina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 abi standart tüm araçlar 100-150 km hıza çıkıyor bu hızla kaza yaparsanız da araç üst segment değilse ölme sakat kalma ihtimaliniz yüksek ondan gereksiz bir endişe bu. engin baytarın içinden çıktığı bmwyi googlelayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 nasıl para var lan vay anasını renault captur aldım 2 yıl kredili, götüm götüm onu ödüyorum. bilgisayar parçası bile alamıyorum borcum var diye. bi de iki kişiyiz yani, kira bile vermiyoruz. çok acayip lan dünya. keşke ben de zengin olsaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 eğlenceli bişi değil zengin olmak, yaşam zevki kalmıyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Loex said: e 180 e karar verdim koldan vitesliymiş bugün gidip baktım florya gülsoyda :) tek isteğim arkasında hiç yazı yazmasın. Şimdi acaba e250 mi olsa diyorum azcık daha hızlı giderim belki dedik dinletemedik. kacirdin benim kizimi ama artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Koldan vites eger otomatik olcaksa gereksiz bir ayrinti bana kalirsa. Otomatikte her iki aracta da manuel kullanım için mandallar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 otomatik olucak tabide yinede hoş bi özellik bence koldan vites olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Selam, Otomatik viteste bence de koldan vites güzel :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 madem para bok bundan al sanin yurusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 spor araba alıcak olsam porsche dan başkasını düşünmek saçmalık olur sanırım http://s3.amazonaws.com/rapgenius/filepicker%2Fv9KMvsnGQXK1RagYrLBP_porsche.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 neden sacmalık olsun ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 porsche spor araba markası çünkü (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dıgerlerı ney :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 yolcu koltığuna bile oturmadığımız arabalar hakkında daha fazla yorum yapmayalım insanın canı çekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar