knoxville Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Guild ile uğraşmak istemeyen 3lü 5li arkadaş grubu şeklinde takılan insanlar içinde flex yapmak isteyen varsa class/spec şeklinde yanına ilvl eklesin de birbirimizi bulalım. akşamları toplanmaya çalışalım. Raelyn - Holy Priest - 531 ilvl - knoxville#2619 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Muhlisbey (Enhancement Shaman / ilvl520) ---> Stargazer#2345 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 beyler elleri görelim önümüz bayram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 pati beni hayal kırıklığına uğratma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 http://eu.battle.net/wow/en/character/frostwhisper/Surla/advanced Disc pri, yeni başladım kasmaya. ilvl 511, enchant&gem eksikliği var biraz. Venduss#1587 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2013 eu.battle.net Frost Mage Xenonic#2436 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 hala daha adam arıyorsanız gelebilirim. tank dps farketmez. http://eu.battle.net/wow/en/character/twisting-nether/Golkosh/simple lokhnarash#2591 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Lfr veya flexta dusen item spec'e gore mi yoksa sadece classa gore mi? Yani DK frost dps girdiysem tank itemi dusebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Loot spec ayrı seçiyorsun yani tek spec lootu alıyorsun ama o specte oynamak zorunda değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Karakter frame sağ tuş ile basıp ayarlayabiliyorsun loot speci. Örnek blood spec sin ama iteme ihtiyacın yok o spec için ayarlayıp frost yapabilirsin. Kısaca sana kalmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Bir başka cahillik sorusu daha sorayım. Dün 4 SOO LFRyide kestim bazısı item verdi bazısı vermedi. Şimdi bakınca already looted diyor bossların yanındaki sarı ucgende. Bu bir hafta daha SOO LFRden item dusmeyecek mi bana demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Okuduguma göre haftada 1 kez loot veriyormuş lfr bossları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 flex mi ok http://ninjaflex.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2013 flex kovalican abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Absolut said: Okuduguma göre haftada 1 kez loot veriyormuş lfr bossları :( Haftada 1 kez loot veriyor yanlız elder charm ile rollamak limitsiz, istersen 1 boss a 10 charm harcayıp istediğini almaya çalışabilirsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Elder charm nasıl kullanılıyor? Yani ben kro gibi gidip bossu kesiyorum loot verirse heyoo vermez ise ühü diyip sonraki bossa koşuyorum. Boss öncesi bi ayar falan mı yapmam lazım eğer boss item vermez ise elder kullan verdir veya diyelimki bi loot verdi begenmedim tekrar bi ritem alma hakkı vs vs nedir bi tam detaylı olarak "Looting LFR mechanics and elder charms for Dummies" şeklinde anlatabilir misiniz? Bunları soruyorum cunku 2 haftadır LFR yapıyorum bir kere bire sormadı coin moin kullanayım mı diye? 12 tane Elder 350 tane lesser birde 3 tane mi ne warbinger coinin mi neyim varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Lesser charm topluyorsun, bunu pet battlelardan , moblardan, (en kolay timeless isle dan) , daily lerden felan toplayabilirsin. 50 tane lesser charm a 3 warforged seal alabiliyorsun, bu quest haftalık. Yani anca 3 tane alabilirsin sonra Soo da boss kesince bir tane roll çıkıyor, kullanmak istiyormusun diye. Kullanırsan o boss dan düşen kendi loot spec ine uygun bir loot için şansını deniyorsun. Yanlız düşme şansı düşük yine, genelde altın çıkıyor. Hiç olmamasından daha iyidir tabi. Lesser charm lar ile her raidde quest i yenilediler o sebeple Soo dan çıkan eşyalar için warforged alabiliyorsun. En eski instancelar için bu şansı istersen isle of thunder a gidip oradan alacağın anahtar ile (rare bosslardan düşüyor haftada 1 tane), mağara içindeki npc'den Trove of thunderking solo instance ına giriyorsun. Zaman sınırı ile ilerleyip sandık açarak hem altın, hem elder charm toplayabilirsin, bu çok basit. Throne of thunder yapıyorsan eğer orada da mogu rune of fate sana bonus roll veriyor, bunun için ise timeless isle da kazanacağın timeless coinlerle 1000 taneye 1 rune alabilmen mümkün. Mogu rune ve elder charm ın haftalık sınırı yok, warforged ise haftada 3 tane anca =p. Elindeki charmlar raid e uygunsa direk ekran çıkıyor zaten, mesela warforged'um var demişsin, bunlar soo ve timeless isle daki celestials/ordos da işe yarıyor. Ben olsam haftalık 1 defa onlarda kullanırım, loot spec ini kendi portrenden ayarlamayı unutma, sonra celestial kesince bişi düşsün yada düşmesin rollamak istiyormusunuz diye soruyor. Şansa öldürdükten sonra normal drop alıp birde warforged dan kazanarak tek boss dan 2 loot alabilmek mümkün yani. Celestiallar pvp eşyaları ve pve için kendi setinin pants/gloves düşürme şansı var, ordos ise çeşitli pve parçalarını düşürebiliyor, ordos un droplarının hepsi warforged (daha iyi ilvl eşyalar). Bu lootları LFR den alamazsınız bu yüzden her hafta ordos ve celestials dan istediklerinizi alana kadar rollamayı ihmal etmeyin , 3 sealınızın 2 sini buraya saklayın yani =P (ordos ve celestial da haftada 1 den fazla öldürüp daha fazla seal kullanamıyorsunuz bu arada, yani haftada 1 kere sadece). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 lmgtfy diye ağzıma vurmayacaksanız bir sorum var ordos için legendary cloak gerekiyomuş. legendary cloaku nası alcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Ufff baya uzun iş onu alması ben almadım çok da mutluyum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Valla ordos a deniz tarafından uçarak gelip bir çakınca loot alıyormusunuz bilmiyorum bende cloak vardı deneyemedim =p. Deniz tarafında biraz açılın sonra mount a binip uçun yeterince yükseldiğinizde ordos un oraya hamle yapın, düşerkende glider açın (engineer değilseniz, celestial ın orada glider satan panda var), böyle ordos a ulaşıp vurun bakalım atıyormu sizi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 ORdosun ordaki sandık için martı ile gelip girilebiliyor hala ama başka birşey yapılamıyor sadece girip o sandığı tek seferlik açıp lootunuzu alabiliyorsunuz o kadar. Fazlası için pelerin şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Darksun said: Valla ordos a deniz tarafından uçarak gelip bir çakınca loot alıyormusunuz bilmiyorum bende cloak vardı deneyemedim =p. Deniz tarafında biraz açılın sonra mount a binip uçun yeterince yükseldiğinizde ordos un oraya hamle yapın, düşerkende glider açın (engineer değilseniz, celestial ın orada glider satan panda var), böyle ordos a ulaşıp vurun bakalım atıyormu sizi =) çakallıkla gireni atıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 atıyorda işte combat sırasında 1 kere vurup dışarı ışınlanınca hala loot vermiyormu onu merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 knoxville said: pati beni hayal kırıklığına uğratma al al al beni al raide! "dpsimiz yok lan" "BEN VARIM" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2013 Abi yoksa? den.. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar