fede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 olmuyosa zorlama, bozarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 para biriktirip tatillerde şehir dışına festivallere falan git, mutlu ve eğlenen insanları izleyip onlara uyum sağlamaya çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sipeyskeyk said: imamizer said: sipeyskeyk said: Sıkma canını. sipeys naber?iyi canım sen? iyi çok şükür. 0ne said: Bu baska imam. Cok farkli, öyle böyle degil yani. Su an hicbisey umrumda degil o derece farkli. Ilk degildi belki ama son olucak orasi kesin. Kapadim o defteri dedigim gibi. ya tabi farklı çünkü sürekli aşk acısı çekmiyor adam. bünyenin tanımadığı bi acı işte. ama geçer, geçiyor. dota 2, bf 4 falan oyna biraz. foruma takıl kendini rezil et gülelim ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Myshkin said: para biriktirip tatillerde şehir dışına festivallere falan git, mutlu ve eğlenen insanları izleyip onlara uyum sağlamaya çalış gerçekten şu çok işe yarıyor. hem istanbul sana yakın. haftasonu atla konsere falan git tepin gel. çok iyi geliyor adama. hatta git izmire benim selamımı söyle rıdvan yemek ısmarlasın asdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 0ne said: Bu baska imam. Cok farkli, öyle böyle degil yani. Su an hicbisey umrumda degil o derece farkli. Ilk degildi belki ama son olucak orasi kesin. Kapadim o defteri dedigim gibi. ha ayrılık tribi mi bu. geçer be ben de bir şey sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Dworgian said: 0ne said: Kalk ise git çalış eve gel biraz pc sonra uyu. Otesi yok. biz hepimiz her gece çılgın partilere akıp, lüks arabalarımızı yarıştırıyoruz halbuki biz finansaçı değil miyiz? e ben bir haftadır neden her akşam dışarıdayım lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi senin şu an evde durman hata olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ama SPK sınav fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ulan bir ikiniz karı RPsi yapsın da çocuk sarksın ÖMden kendine gelsin lan hade sevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 BabacumMostors said: ama SPK sınav fln.. yöntem şu; kitabı al, sorulara çalış. konu çalışarak mümkün değil yetiştirmen. gerçi bu sene sorular da zorluymuş ama hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 0ne fap yap fap'a ver kendini.. en azından kas yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 size düşenin ölene kadar hayattan tad almak, insanlarla etkileşime geçmek ve kendinizi teselli olmaya zorlamak olduğunu sanıyorsunuz galiba. -Andolsun, biz Nuh'u kavmine gönderdik. (Onlara) «Ben sizin için ancak apaçık bir uyarıp korkutucuyum.» «Allah'tan başkasına kulluk etmeyin. Ben size (gelecek olan) acıklı bir günün azabından korkmaktayım» (dedi) . Kavminden, ileri gelen inkarcılar: «Biz seni yalnızca bizim gibi bir beşerden başkası görmüyoruz; sana, sığ görüşlü olan en aşağılıklarımızdan başkasının uyduğunu görmüyoruz ve sizin bize bir üstünlüğünüzü de görmüyoruz. Aksine biz sizi yalancılar sanıyoruz» dedi. Dedi ki: «Ey Kavmim, görüşünüz nedir söyleyin? Eğer ben Rabbimden apaçık bir belge üzerinde isem ve Rabbim bana kendi katından bir rahmet vermiş de (bu), sizin gözlerinizden saklı tutulmuşsa? Siz bunu istemiyorken biz sizi buna zorlayacak mıyız? «Ey kavmim, ben sizden buna karşılık bir mal istemiyorum. Benim ecrim, yalnızca Allah'a aittir. Ben iman edenleri kovacak değilim. Onlar gerçekten Rablerine kavuşacaklar. Ancak ben sizi, cahillik etmekte olan bir kavim görüyorum. «Ey kavmim, ben onları kovarsam, Allah'tan (gelecek azaba karşı) bana kim yardım edecek? Hiç düşünmez misiniz?» «Ben size Allah'ın hazineleri yanımdadır demiyorum, gaybı da bilmiyorum. Melek olduğumu söylemiyorum ve gözlerinizin aşağılık gördüklerine, Allah kesin olarak onlara bir hayır vermez de demiyorum. Nefislerinde olanı Allah daha iyi bilir. Bu durumda (bunun aksini yaparsam) gerçekten o zaman zalimlerdenim (demek) dir.» Dediler ki: «Ey Nuh, bizimle çekişip durdun, bu çekişmede ileri de gittin. Eğer doğru söylüyorsan bize vaadettiğini getir (görelim.)» Dedi ki: «Eğer dilerse, onu size Allah getirir ve siz (O'nu) aciz bırakacak değilsiniz.» «Eğer Allah sizi azdırmayı dilemişse, ben size öğüt vermek istesem de, öğüdümün size yararı olmaz. O sizin Rabbinizdir ve O'na döndürüleceksiniz.» Onlar: «Bunu kendisi uydurdu» mu diyorlar? De ki: «Eğer onu ben uydurduysam, günahım bana aittir. Ama ben, sizlerin suç olarak işlemekte olduklarınızdan uzağım.» Nuh'a vahyedildi: «Gerçekten iman edenlerin dışında, kesin olarak kimse inanmayacak. Şu halde onların işlemekte olduklarından dolayı üzülme.» «Bizim gözetimimiz altında ve vahyimizle gemiyi imal et. Zulme sapanlar konusunda da bana hitapta bulunma. Çünkü onlar suda boğulacaklardır.» Gemiyi yapmaktaydı. Kavminin ileri gelenleri kendisine her uğradığında onunla alay ediyordu. O: «Eğer bizimle alay ederseniz, alay ettiğiniz gibi biz de sizlerle alay edeceğiz» dedi. «Artık siz, ilerde bileceksiniz. Aşağılatıcı azab kime gelecek ve sürekli azab kimin üstüne çökecek.» Sonunda emrimiz geldiğinde ve tandır feveran ettiği zaman, dedik ki: «Her birinden ikişer çift (hayvan) ile aleyhlerinde söz geçmiş olanlar dışında, aileni ve iman edenleri ona yükle.» Zaten onunla birlikte çok azından başkası iman etmemişti. Dedi ki: «Ona binin. Onun yüzmesi de, demir atması (durması) da Allah'ın adıyladır. Şüphe yok, benim Rabbim bağışlayandır, esirgeyendir.» (Gemi) Onlarla dağlar gibi dalga(lar) içinde yüzmekteyken Nuh, bir kenara çekilmiş olan oğluna seslendi: «Ey oğlum, bizimle birlikte bin ve kâfirlerle birlikte olma.» (Oğlu) Dedi ki: «Ben bir dağa sığınacağım, o beni sudan korur.» Dedi ki: «Bugün Allah'ın emrinden, esirgeyen olan (Allah) dan başka bir koruyucu yoktur.» Ve ikisinin arasına dalga girdi, böylece o da boğulanlardan oldu. Denildi ki: «Ey yer, suyunu yut ve ey gök, sen de tut.» Su çekildi, iş bitiriliverdi, (gemi de) Cûdi (dağı) üstünde durdu ve zalimler topluluğuna da: «Uzak olsunlar» denildi. Nuh, Rabbine seslendi. Dedi ki: «Rabbim, şüphesiz benim oğlum ailemdendir ve senin va'din de doğrusu haktır. Sen hakimlerin hakimisin.» Dedi ki: «Ey Nuh, kesinlikle o senin ailenden değildir. Çünkü o, salih olmayan bir iş (yapmıştır) . Öyleyse hakkında bilgin olmayan şeyi benden isteme. Gerçekten ben, cahillerden olmayasın diye sana öğüt veriyorum.» Dedi ki: «Rabbim, bilgim olmayan şeyi Senden istemekten Sana sığınırım. Ve eğer beni bağışlamaz ve beni esirgemezsen, hüsrana uğrayanlardan olurum.» «Ey Nuh» denildi. «Sana ve seninle birlikte olan ümmetler üzerine bizden selâm ve bereketlerle (gemiden) in. (Sizden türeyecek diğer kâfir) Ümmetleri de yararlandıracağız, sonra onlara bizden acıklı bir azab dokunacaktır.» Bunlar: Sana vahyettiğimiz gayb haberlerindendir. Bunları sen ve kavmin bundan önce bilmiyordun. Şu halde sabret. Şüphesiz (güzel olan) sonuç takva sahiplerinindir. (hud, 25-49) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Hayatımda toplasan o kadar dini şey okumadım. 1500 yıl önce uydurulmuş şeyin adamın moralini düzelticeğini sanmanda çok naif olmuş be azizim , neyse aşarsın sende bunları kısmetse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mithat said: Hayatımda toplasan o kadar dini şey okumadım. 1500 yıl önce uydurulmuş şeyin adamın moralini düzelticeğini sanmanda çok naif olmuş be azizim , neyse aşarsın sende bunları kısmetse. moral düzeltme gibi bi amacım yok, duygusal biri de değilim çoğunlukla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 bize katıl (pm) We've all been raised on television to believe that one day we'd all be millionaires, and movie gods, and rock stars. But we won't. And we're slowly learning that fact. And we're very, very pissed off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Brought to you by http://www.yourprops.com/movieprops/original/48592bffe376a/Fight-Club-Paper-Street-Soap-Company-business-card-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ayrıca pek değer verdiğin hayatının toplamında, okumadığını itiraf ettiğin bir konuda bu kadar emin konuşmak büyük cehalet ama görülmemiş birşey değil; çoğunluğa benzediğin takdirde cahil olarak nitelenemeyeceğini düşünüyosan bununla mutlu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=8BbRYhcssAE http://www.youtube.com/watch?v=OUFzhjCh-Ug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 clownbaby said: ayrıca pek değer verdiğin hayatının toplamında, okumadığını itiraf ettiğin bir konuda bu kadar emin konuşmak büyük cehalet ama görülmemiş birşey değil; çoğunluğa benzediğin takdirde cahil olarak nitelenemeyeceğini düşünüyosan bununla mutlu olabilirsin. http://l1304.hizliresim.com/18/p/m945k.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kitap oku abi, kitap okumak güzel. Hayatın değişecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Bunu okumaya gerek yok temeli belli , daha bu saatten sonra niye okuyayım manyak mıyım ben? non-fiction olsa biyogrofi falan olsa anlıcam allah var üzerinden yola çıkarak okumak gerekiyor , inanmayan adam niye o kadar zaman harcayıp okusun? ayrıca direk adamı neşelendirme falan amaçlı da değil bodoslama 'mutlu ol mutsuz ol kimsenin umrunda degil önemli olan ulu spagettili köftenin seni buraya gönderme amacını takip etmen , gerisi yalan kardeş , buyur biraz etli pilav?' diye dalmanda çok epik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 sipeyskeyk said: Ulan 0ne salak geldin salak gideceksin ha. Kendine gel lan. Çalış para kazan. Gerisi kolay. Yorumdaki samimiyet yüzünden hakarete kızamadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Kesin çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 5. sayfadan yakaladık one'ın sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 said: Kalk ise git çalış eve gel biraz pc sonra uyu. Otesi yok herkes böle zaten takma bunlarla mutlu ol işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar