chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Adami disarm edip elindeki kilici calip kacmak var lan uo da. Gm alchemisttim ben snn de bir ara rt diye bir gulde tek basima savas acmistim. Greater explotionlarla donla tauntlayip milleti 8 er 10 ar yatiriyordum milleti tuzaga cekip. At derisinin altina explotion gizlemeler falan. Invis yaptigin dragonu bam bir ortada birakmalar. Katana kalkan ve biraz bandaj ile saatlerce pvp yapmalar. Hele ki uo da parti olarak bir seyler yapmanin sistematik calisan bir grupla pvp nin keyfini bilmiyorum kac kisi yasamistir. Stamina bitirip tanklamalar arkadan okcuyla ufletmeler stunlocklar. Ayni kadro olsa maliyeye sirketi dondurma dilekcesini verir baslarim anasini satiyim
chrome Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Simdilerde de minecraftcilar var uo bize nasil geliyorsa minecraftta oyle geliyor sanirim onlara
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Starcraft 2 denmiş lan sdfsfsf, görüyorum ve arttırıyorum; counter strike asdf
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Odeon said: burasi uo forumu olarak acildi. baska bir sonuc zaten cikamaz :) Tf 1 demeyi isterdim çok, TF günlerimizin hatrına..
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 JestersTear said: http://www.youtube.com/watch?v=MG8pP1NyxfQ abi yalnız ben ko filan hiç oynamadım da, bu herifin oyun takibi vs. baya iyi gibime geldi , yani yönelendirme şekli filan güzel :)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 chrome said: Adami disarm edip elindeki kilici calip kacmak var lan uo da. Gm alchemisttim ben snn de bir ara rt diye bir gulde tek basima savas acmistim. Greater explotionlarla donla tauntlayip milleti 8 er 10 ar yatiriyordum milleti tuzaga cekip. At derisinin altina explotion gizlemeler falan. Invis yaptigin dragonu bam bir ortada birakmalar. Katana kalkan ve biraz bandaj ile saatlerce pvp yapmalar. Hele ki uo da parti olarak bir seyler yapmanin sistematik calisan bir grupla pvp nin keyfini bilmiyorum kac kisi yasamistir. Stamina bitirip tanklamalar arkadan okcuyla ufletmeler stunlocklar. Ayni kadro olsa maliyeye sirketi dondurma dilekcesini verir baslarim anasini satiyim aha kafa dengim aynı serverda niye oynamamışız biz
HakkiYendi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 world pvpde hala ko en iyisi sanırsam. o kadar oyun çıkmasına rağmen, o kadar yıllara rağmen SUCK IT UP
Exodous Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Oha be!! Şu kadar sayfada sadece GERGE "Eve" yazmış ya utandım resmen. Bu pati'deki herkes mi bebe belik ya? Wow'daki pvpyi pvp sanıyorlar. Bence Eve Online ve UO hepsine basar...
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 uzay temasından nefret ettiğim için trailer bile izlemedim eve ile ilgili bırak oynamayı =)
df Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ultimadan sonra nerede slotlu inventory görsem sövüyorum. hiç mi örnek almazlar başyapıtı.
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Lan bi şöle derli toplu çanta yapamadım uoda.regin altından +lı katana çıkar para çantasının içinden reg çıkar falan. Uoya yeni başladığımda skill nası kasılır item nerden çkar falan bilmeden en büyük zevkim minocta alchemistten explosion alıp madende adamları patlatmaktı.O bile nası keyifliydi be Bide böle kekleme yöntemleri falan adamı konuşmaya zorlayıp o arada explosionı fırlatmak falan sdfs.Gel sana katana vercem diyip party bugıyla adam kesmeler falan.tey tey
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ABİ ahahahaha şehirde elinde para eder item olan noob görünce adama yanaşmalar, kardeş bi baksana biryere götürecem seni diye gz dışında kuytuya götürüp kesmeler, lamanın içine explotion potları depolayıp hepsini aynı anda patlatıp gzdeki herkesi yatırmalar...
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ucuza nightmare diye millete ekranın köşesindeki a horse'u tradeliyorduk asdsdfdsfg
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 abi uo maceraları anlat anlat bitmez, bütün realmin anayski diyerek baktığı robela binekle gz dışına yaklaştığında 1238017230 kişinin attack vermesi falan sfsdsf barbie bebek gibi giydirip charları banka önünde takılır sonra bok gibi mage robela kavgaya giderdik sfsds. pvp olayı çok acayipti abi oyunda hele mage pvpleri bayıltıyordu adamı bi yandan mana doldurmaya çalış bir yandan adamın spelleri takip et bir yandan 123154 tane macroyla uğraş bandaj basmak pot içmek öff ölme eşşeğim ölme ne uğraşıyoduk manyak gibi ya.
reampage Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Somon said: Ko diyen cairne arkadaşlar.. wow diyende Gaboo
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 macroya bırakanların bandagelarını çalardık işsizlikten
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 UO'da pvp....Çok iyi değildim ama oynadığım birçok oyundan daha zevkliydi. Gerçi Olympus çok eğlenceliydi. Hala köşede kalmış birkaç kişinin anı yazıları var. Şimdi tekrar okudum, tam komedi :) Kısa bir örnek: Icq dan bi msg geldiini gördüm o zamanlarda Fallen a dop falan dediimden beni genel paratoner ilan etmişti lol msg yi açtım Fallen dan gelmiş .kill im geldi kaç yazıodu nooluo derken arka planda uo Siyah beyaz oldu Eheuehu
Öne çıkan mesajlar