Xaero Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Spotify aile falan olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 deezer ın kütüphanesi spotifydan daha kötü sanırım. ama deezer 1tl olduğu için onu aldım, kim 1tl ye premium üyelik satarsa onu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2018 skotify de seye uyuzum sarki var aslinda ama sanatcinin sayfasinda gorunmuyor illa rmxine kadar yazican ismini ama cdisi hayat kurtariyor ormanda fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Lopeth said: eskiden dinlediğim albümlerde artık 1 2 tane şarkı oluyor dinlenebilen, gerisi çalınamaz halde spotify da. Apple müzikte ise hiç gözükmüyor. Çoğu albüm zaten teker teker yok oluyor. pff Mesela şöyle https://i.hizliresim.com/rOZ6n7.jpg https://i.hizliresim.com/76M755.jpg tr ye mi böyle yoksa? abi bu hiç gözükmeme olayına illetim , ulan o müzik sende artık yok tmm da benim playlistimi niye siliyorsun. yani o parçayı silik yap çalışmasın ama genede playlistde gözüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2018 oynatilamayan sarkilari goster diye bir secenek var, onu denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 2 ay gibi bi süre spotify kullanımından sonra 10-15 gündür deezer kullanıyorum. Kısa ve net Deezer resmen hem ses kalitesi, kullanımı ve flow özelliği ile Spotify'nin içinden geçer... Koşuya çıkmadan Flow'u açıyorum şarkı atlatmak zorunda bile kalmadan gayet nokta atışı parçalar geliyor. Aliexpress kulaklığıyla bile performans çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Öyle. Vodafone ile mobil data yemediğinden Spotify'a geçtim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Deezer verdiği keyfin yanında yediği data helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Aliexpress kulakligiyla deezerin iyi olmasi programin degil, kulakligin guzelligi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Flow basarili gercekten. Spotify algoritmasi boktanin da boktani. Daft Punk cal diyorum. 40tane versiyon teknolocik teknolocik touch it bring it.... ustuste amk, hayir yok mu bunu dusunecek meendisin senin? arsiv yapmis sadece adamlar. baska bir olayi da yok. sevdigim sarkidan nefret ettirdin be! zaten boktan otesi listeleri var. getiriyor bana ana ekranda turkce rap. amk turkce rap dinlemisligim var mi senin ile spotify? turkce pop sarkilari? garip gurup salak tipler. deezer harbi daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Spotify'da son hafta 2 tane arap bi dj dinledim. Sabahtan aksama o arap dj ile bile alakası olmayan arapca sarkılar önermeye başladı. İşte o an kaybetti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 flow ne iyiymis, pandoraya alternatif lazimdi epeydir, direk buymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 abi ben de 2 tane teoman, şebnem ferah like'ladım devamlı türkçe önermeye başladı. spotify garip cidden, youtube'un related kısmından daha çok şarkı öğrenmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Bu arada; https://framapic.org/LAY4cHOm3gRd/CuzSbfbpVy3T.png https://www.deezer.com/tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Başlattım bakalım. Ben zaten genelde hazır karışık listeleri takip ederdim. Bir de bunun listelerine bakalım. Sonrasında nasıl yönlendireceğine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 https://www.deezer.com/tr/offers/hifi Hifi modu da 1 ay bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 fiyat iyiymiş te şu saatten sonra spotify'den deezer'a geçemem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 bi an düşünme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Ayda sadece 19,99 € ile neee sadece mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 asfuhahsuf ben spotify ile aynı fiyat sanıyordum 100tl ne lan sfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 9.99tl aylik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 linkte 19.99 euro yazmışlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Benim attığım link 19.99 TL diyor Hifi kalite için ve 1 ay ücretsiz sunuyor. Sizin girdiğiniz ip yabancı belli ki, ona göre yerleştiriyorlardır :) Flac kalite stream için acayip bir fiyat değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 20tl ok abi 20 euro degil ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 almanyadan girdiğin için euro gösteriyor CAHİL ADAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar