SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 e ver yetkiyi neyin tribindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Seni beni dinlemesi sorun değil de, daha önemli yerleri de dinler bu tarz şeylerle, karşı çıkılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 sen niye siliyon ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Amerikan emparyalixmine Tepkisiz kalmamak için!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 AscAnsio said: Litminov said: Aynen ben de sırf arayüzü için spotify'a geçmiştim. Dinlediğim müzikler iki uygulamada da var. Bu arada ben aux kablosuyla spotify çalıştıramadım ya sadece bluetooth'ta çalışıyor. Aux ile deneyen oldu mu? Bluetooth ile soundbar'a mı bağlanıyorsun? bluetooth ile soundbar ve bluetooth destekli araba teyplerine bağlanıyorum. geçen araba teybine aux kablosu ile bağlanayım dedim spotify çalmadı normal music playerları algıladı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Anladım, yalnız aux erkek-erkek kabloda ciddi ses kalitesi kaybı olabiliyor aktarılırken. En temizi yine bluetooth gibi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 deezer'ın smart tv app da varmış. çok güzel oldu valla. kalan müzik albümlerinin ilk deezer'a çıkmasına hastayım. bir ton para vermekten kurtarıyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Haftanın en güzel haberini aldım müzik namına, John Lennon nihayet lisans anlaşmasına varmış Spotify'la. IMAGINE <3 http://open.spotify.com/track/7pKfPomDEeI4TPT6EOYjn9 https://open.spotify.com/artist/4x1nvY2FN8jxqAFA0DA02H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2014 Pink Floyd'un yeni albümü The Endless River. http://open.spotify.com/album/0fXAlQ9wTG2glNJvZEkBZc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 allah belanı spotify. facebook ile üye olmuştum kendisine, haliyle username 3423514 gibi bir sayı verdiler. ortamlara playlist ile akamıyordum. demin bi nickname ile kaydolayım dedim. kaydoldum. webplayerda sosyal şeye bağlan butonu vardı. abi tıklamam ile ÇATIR ÇATIR açık browserda kayıt olan facebook'um ile linkledi. 3423514 hesabındaki playlistler gitti. unlink de yapamadım. programını kurdum orda unlink varmış. yaptım. bi kısmı gitti. webplayerda hala sol menüde isim yazıyor fotoğrafım var falan. an itibari ile neye linkli bilmiyorum facebook. daha kötü username/link politikası olamazdı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Spotify e ucuz yollu üye olmanın yolu yokmu beyler 10 lira diyor aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Spotify da olan sarkilara goz atmak istiyorum , try kayit kuyut yapmadan bakabilirmiyim acaba ? Deezer canimi sikti tr yonunden hic gelisme yok... Sebnem ferah fln yok ,sezen aksu var ornegin 1-2 album var... scorpion led zeppelin fln yoktu zaten konur dedim zamanla bir gelisme yok hic birindr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Türkcede daha Zayıf spotify Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Türkçede harbi zayıf spotify. Bu arada yeni üyelere 3 aylık 10tl gibi birşey okudum bir yerde ama. Almak isteyen alsın bence. Edit: Aynen öyleymiş. Direk ana sayfada yazıyor. 1 aylık Premium satın al. 2 ayı ücretsiz edin. Çevrimdışı ve reklamsız müzikle geçen bir mevsimin tadını çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Levent yüksel'de yok var ama yok neyse... kült ve kürt şarkıların çoğu yok. Hep yeni cıkanlar var. Grup yorgancıyı ben napiyim koysanıza levent,sebnem,sezen(çoğu yok),kenan Türkçe sadece kült şarkıları dinliyorum. Demek spotify daha kötü bu konuda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Popüler olmayan Türkçe Müzikler konusunda cok zengin deezer. Türküler sanat müziği falan baya geniş arşiv var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 ben geçen sene üye oldum deezera ilk 3 ay 5lira sonra 10du 1 yıldır 5lira alıyolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 SNA1L said: ben geçen sene üye oldum deezera ilk 3 ay 5lira sonra 10du 1 yıldır 5lira alıyolar sdfs benden 10 lira aliyorlar. Kullanıcı adın ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 niye lan şikayetmi edicen :D hatta arada ödemediklerim oldu bak kapatıcaz dediler ama kapanmadı fln.beni kaybetmek istemiyolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Deezer kullanmaya devam edin bence de. Ki Spotify kampanya falan yapsın üye çekmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 SNA1L said: niye lan şikayetmi edicen :D hatta arada ödemediklerim oldu bak kapatıcaz dediler ama kapanmadı fln.beni kaybetmek istemiyolar sdfs Yok öyle demiyelim , örnek göstericem diyelim. Bizim başımız kel mi ? Bu arada Tunewiki diye lyric programı vardı oda calısmıyor artık :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2014 abi işte ozaman herkese 5mi yaparlar yoksa bi hata olmus diyip benimi 10 yaparlar.tunewiki eskidende düzgün çalışmıyodu ztn ama tamamen gitmesi kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Sonunda koydular lyrics ama yetersiz şimdilik ve telefonda yok sadece desktop... http://i.imgur.com/uSftI47.png?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2014 spotify'da yerli müziklerin eskileri pek bulunmuyor. geçen gün duman'ın ilk albümünü dinleyesim geldi, yoktu. arada bizimkiler istiyor eskilerden, sanat müziği falan, son 4-5 senede çıkmış toplama albümler falan hep. ipad spotify'a albüm muhabbeti hala gelmemiş. inanılmaz bir yetersizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banadamilolo Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Spotify ve Fizy kullanıyordum mobil için.Fizy tr şarkılar için kullanıyordum, DeeZer 1 haftadır kullanıyorum beğendim doğrusu, Spotify bence en kaliteli sesi sunuyor bundan dolayı benim için olmazsa olmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar