Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dün karakolda aramıslar evi hat sahibini sormuslar, hakkında internet hakaret davası yarın karakola gelsin falan fişman bugün bizimkiler giderken, bende gittim ismim geçmemesine rağmen aptal gibi ismimi karıstırdım neyse olaya geleyim 2010 yılında inciden benim acc ile tayyipe,güle,basbuga falan küfürler edilmiş diyarbakır savcılıgı dava acmıs, ip olarak bizimki gozukuyormus dediklerine göre ağzımı aramaya, korkutmaya falan calıstılar, devlet büyüklerinle aran nasıl gibi oyunlar girmeye basladılar ifadeyi yazarken, cumhurbaskanına karsı sayın lafını kullanalım mı kullanmayalım mı gibi çakallıklar peşine düştüler dodgeladım hep neyse ifade olarak inci adlı siteyi biliyorum ve denilen hesaba benzer nickli bi hesabım vardı fakat ben öyle bir şey yazmadım, sitede bi hack durumu olmustur benle alakası yok diye ifade verdim imza falan attım ifadeye çıkarken 1 kopyasını da almayı ihmal etmedim sorusturma devam eder, dava acılırsa haber ederiz dediler şimdi ne yapmam gerekiyor, inci ile iletişime geçip hesabı sildireyim mi? sisteme girdik bi kere ilerde bu olay götümde patlar mı? sicilde, resmi kayıtlarda mal gibi hep karsıma çıkar mı? aptal gibi hiç yoktan adımı geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 allah kurtarsın kardeş sigara don getiririz biz sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 inciye bak sen lafta anonim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şimdi inci hesabıma kontrol etmek için girsem mi? son giriş olarak gözukup götümde patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bilgileri almamışlarsa inciden irtibata geçip bildir yardımcı olurlar ipyi fln değiştirirler dbden amabilgilerini verdilerse ypck bşy yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sen olmadığını ispatlayamazsan sakat. moralini bozmak gibi olacak ama; bir tanıdığım cumhurbaşkanının karısına hakaretten (bir web sitesine yorum yazmış) yıllarca davalarla uğraştı en son hapis aldı sanırım paraya çevrildi falan. ya da bunun olmaması için uğraşılıyor hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 VPN dışı nette tartışamayacağız artık galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi benle hiç bi alakası yok ya 2010da yazılmıs ama öyle aptal cümleler kursam kesin hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Alla alla genelde o tip küfürlü mesajları silip acc yi banlıyorlar. Olmadı proxy vpn kas, gir inciye bak duruyor mu mesajlar artık hangi haylaz haxor attıysa. Yada wireless kullanıyorum şifresi falan yok evde annem babam kullanıyor hesabı dışarıdan girmişler falan salla bir şeyler bir dahaki sefere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 geçmiş olsun kardeş, allah kurtarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Sicile dava açılmadığı sürece işlenmemesi gerekiyor. onun dışında işe girerken kapsamlı bir güvenlik araştırması gerektiren devlet dairelerinde (örneğin Mit) karşına cıkabilir. (Gezi göz altıları gibi) Dava açılacağını zannetmiyorum çünkü bir sonuç elde edemezler amaç göz korkutmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya bende öyle düşündüm 3 sahış muhabbetlerini hep siliyorlar sözde ayak mı yapıyorlar nedir anlamadım ki? şu suç dilekcesininin koypasını mı istesem iyice okumak için wireless olduğunu zaten bizimkiler söylemiş, baskası girmiştir demişler herifler sırf korkutmak için yok sizin laptoptan girilmiş gözukuyor cart curt yapmıslar o an içerde yoktum ben sonradan aldılar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 barodan avukat görevlendirmesi isteyin abiler ifade verirken. dava açılmaz büyük olasılıkla ama açılırsa da hakaret davalarında hapis cezası çıkmaz , ertelenir ceza ya da para cezasına çevirilir çok yüksek olasılık.o da ayrı sicile işleniyor , sabıka kaydında çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ne para vericem ya donumu zor alıyom bu arada inciyle iletişime geçsem mi geçmesem mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 MAC no dan filan bahsetmemişlerse, sallamışlar sizin laptop diye. Evdeki bilgisayarı incelediler mi ? İncelemedilerse bilemezler evdeki makinadan mı atılmış mesaj yoksa dışarıdan biri ağa bağlanıptamı atmış. Çok tırstıysan sat pcleri, olmaz diyorsan mac nolarını değiş programlar var bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 yok pc mc incelemediler bana hiç macden falan bahsetmediler tek ip adresi sizi gösteriyor dediler bağa laptop meselesini salladıkları belli çünkü ne işi var bizimkilerin incide laptopu onlar kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ip adresi modem için olmuyor mu , nerden biliyorlarmış o laptopdan atıldığını ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 keşke ifadeye bi avukatla gitseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ya ben ifade vericeğimi bile bilmiyordum mal gibi kendimi karıstırdım normalde sadece hat sahibini cagırmıslardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 inci ip mi vermiş lan sfddfg küfür ederken tor açın ben öyle yapıyorum kafam rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 3 yıl önce yazılmış yorumun peşine mi düşüyolar ya ne kompleksli herifler bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 sordum özellikle dava ne zaman acılmıs cok eski bu yorumlar dedim yeni acılmıs dedi sonra ama 2010dan beri takip ediyorlar olabilirlermiş cartmus curtmus geyiğine girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi anonim manonim neden yazılı olarka herhangi bir kişiye hakaret edersiniz ki? etmeyin ulan.. ne zaman gireceği belli olmaz geçmiş olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bir de "bu hesap benim değil" demek yeterli olmuyor mu? teknik takibi nasıl oluyor bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 3 yıl önceki yorumun peşine düşmüyorlar pek. sistem o kadar ağır işliyor ki ancak bulmuşlar seni işte. gçeen sene 2008 yılındaki kaçak köprü geçiş cezası geldi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar