Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Başka benim gibi manyak olan var mı bilmiyorum birbirimize destek olursak şuan harbiden çok iyi olur . Saat 11-19 arası çalışıyorum işte. Bugün kadıköyden beşiktaşa geçerken her insan evladının başına ortalama günde 1 kere falan geldiği gibi benimde tuvaletim geldi. Vapurun tuvaleti elbette ki beklediğim gibi alaturka ve rezaletti , en azından kovası suyu fırçası falan vardı temizledim kolları sıvadım işimi gördüm yanımda ıslak mendillerim peçetelerim varmış o da muhteşem bir ek oldu onlar olmasa daha zordu durumum çünkü bakmadan girmiştim. Şimdi buraya kadar panik atakla ilgisi yok , ki zaten panik atağımda yok 'misol' isimli sakinleştirici kullanıyorum psikiyatr mı ne bok deniyosa ona gitmiştim 'anxiety' (lan bu bildiğin ingilizcesi işte adam heyecan yapıyosun diyo kısaca) varmış sadece. Burdan sonra olay koptu , herşey bitti o ana kadar gayet sakin olan ben tuvaletten çıkar çıkmaz bir tansiyon bir uyku bastırması bir el ayak titremesi bi böyle heralde bu kadarmış ölüyorum dedim. Kalp krizi gibi hem sol koluma hem gögsümün tam ortasına ağrılar falan bi de kafada kuruyorum tabii kalp krizi geçirdiğinde gögsüne fil oturuyomuş gibi bi baskı oluyomuş falan diyorum hop iki saniye sonra baskı falan böyle bildiğin gözüm karardı. Bütün günü bok ediyor böyle durumlar sabahın köründe bile olsa ertesi gün uyanana kadar bugün böyle geçiyor. Sizinde böyle durumlar varsa 'takma kafana ya olur oyle ' falan tarzı sakinleştirici söylemlerinize ihtiyacım var tam şu aralar süper olur. Community feeling olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 offf 2. paragrafta bıraktım, başka örnek mi bulamadım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 vapurda montla kaka yap emi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Takma kafana ya olur öyle, her genç kızın başına gelebilir böyle şeyler. Yolda taş gibin hatun görüp taşlaşıyorsan akabinde sorun yok demektir sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Örnek değil lan :D yaklaşık 1 saat evvel başıma gelen olay bu. Hani başka bir durum olaydı daha iyiydi tabii . Bi de kaka yaparken sıkıntı olmadı , sonrasında sıkıntı oldu. Olurda kakanı yapamazsın , altına yaparsın falan anlarım o zaman stres olursun , gayet rahat kaka yaptım burda sıkıntı nerde lan? Niye stres oldum akabinde niye elim ayağım birbirine girdi bi kriz geçirdim onu anlamadım. Hani o olayın peşinden olduğu için bir bağlantı vardı diye düşündüm ama bağlantı olmayabilir bile bilmiyorum. Tabii vapur yanaşmadan gidip tuvalete kusup çıkartıp rahatlamam ekstra bir ayrıntı unutmuşum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 bağlantı ya yanımda ıslak mendil olmasaydı nolurdu diye düşünmeye başlayıp kaygı bozukluğunun son haddine ulaşmış olman olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ya bilmiyorum hani bağlantı nedir ne değildir . Ben daha önce midye dolma ve ayran beraber götürüp , ya zehirlenirsem diye bunu yaşadığımı da biliyorum . Gidip zayıf kalmaya çalışan gerizekalı mankenler gibi bilerek kusmuştum aman zehirlenmiim diye o derece aptallaşabiliyorum bu olay olunca. Bu da daha düzgün bir örneğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mithat said: Vapurun tuvaleti elbette ki beklediğim gibi alaturka ve rezaletti , en azından kovası suyu fırçası falan vardı temizledim kolları sıvadım işimi gördüm nası ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Tuvalet fırçası olur ya, bi de su dökme kovaları olur . Su dökme kovasıyla su doldurup döktüm , gitmeyenleri fırçayla temizledim. Akabinde pantolonu indirdim , sıçtım , ıslak mendil ve peçeteler ile temizlendim , peçete de bok görmeyince demek ki temizlenmişim dedim , son bi nolur nolmaz daha sildim yine çıkmayınca tamamdır dedim. Pantolonu çektim giyindim çıktım ellerimi sabunlayıp temizledim. Sonra back to one , ilk yaptığım temizleme işlemini kendimin bıraktığı eserler içinde gerçekleştirdim. Yeterince açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 OFFF İÇİM BUNALDI SABAH SABAH YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Akıl fışkırıyor resmen tebrik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 abi zor bir durum senin için,biraz üstüne gitmeye çalış.böyle her durumdan kurtulma şansın olamyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Abi o kadar detay vermesen şimdi gidip bende kusucam sayende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 dostum sorun götün ile beynin arasında packet loss olmasından kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 vapurda sıçsam bende panik yapardım, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ahaahaha. abi of altıma sıçardım da oraya gidip, temizliğe girişim sıçmazdım. sendeki stres "acaba ellerime başkasının boku bulaşmışmıdır temizlerken" stresi. sıçamamak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 silme işlemini her iki yönde yani yukardan aşağı ve aşağıdan yukarı yapmak lazım emin olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 İçinizde hala tereddüt varda telefon ile caps alıp, detaylı olarak inceleyebilirsiniz, malum bölgeyi hijyen bakımından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Panik atak nöbetleri geçirmiş ve atlatmış bir insan olarak sana şu kadarını söyleyebilirim. -Panik atak stresin hemen ardından gelen rahatlama safhasında ortaya çıkar. -Sakın ola ilaç kullanma. -Panik atak başına geldiği zaman eğer farkındaysan otur gözlerini kapat derin derin nefes al. -Ölmeyeceğine kesin gözle bak, biraz sonra geçecek nasıl olsa diye kendini telkin et. -Bitince de kendinle övünmeyi unutma "Like a Boss" meme'ini getir gözünün önüne. Panik atak yaşamayan bilemez gerçekten. Ama bunları yapa yapa atağın süresini kısaltacaksın ve sonunda bittiğini ve bir daha karşına çıkmadığını göreceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 basur başlığını 2 sayfada yakaladınız tebrik ediyorum ya. sabah sabah okurken vapurda montla ala turka tuvalete sıçan adam resmettim gözümde böyle vapur sallanıyor falan tam drop yaparken ayağına falan sıçıyor sonra fırçayla temizliyor onu falan off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Mithat said: Bi de kaka yaparken sıkıntı olmadı , sonrasında sıkıntı oldu. Olurda kakanı yapamazsın , altına yaparsın falan anlarım o zaman stres olursun , gayet rahat kaka yaptım burda sıkıntı nerde lan? umumi tuvaletlere girip böyle rahatça çatır çatır sıçan insanlara hep imreniyorum. evden başka yerde çok zor aga benim için. baş vericek olur olmadık yerde anca o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 imam abi işte askerlikte en büyük leveli wc konusunda atlıyorsun.sadfagfafaha aşağa bakmak yok asker.bakarsan ölürsün hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Ben geçirdim hatta kendi başıma yendim de diyebilirim. Diyabet tanısından sonra ilk zamanlar surekli tedirgin olurdum hastalığı tam bilmedigimden. "ya otobuste sekerim duserde bayilirsam" gibi panikli durumlar edindim kendi kendime. kisa sure sonra otobuse falan cok zor biner hala geldim surekli gozlerim karariyor tipik panik atak triplerini yasiyordum. En sonunda olau toplu tasima boyitunu aşıp gundelik hayatimi da zindan etmrye başladı ilk normal doktora gittim bisi yok tabii. Sonra psikiyatr. Adamla 10 dk konuştuktan sonra direk dayadi paxili ben de içimden ayar oldum herife lan dayadi direk ilaci diyerekten ilacı kullanmadım. işte bu doktora sinirim bende dönüm noktası oldu. sonra adam gibi checkup a girdim hic bisi yok at gibisin dediler. Sonra panik nobetlerini sallamamaya başladım kendi kendine zamanla yok oldu. Sana da geçmiş olsun yasamayanin zor anlayacağı cinsten bisi panik atak. Teldn yazdim typolar icin ozur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 belini kirmadan sifonu cekince bende de panik oluyor kardesim gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 evet abi ya askerde bizim bütün tuvaletler ala turkaydı ve hayatım boyunca ben ala turka tuvalete girmemiştim. bildiğin ömrümdeki en büyük sınavlardan biriydi*. pisliğini falan hiç hesaba katmıyorum abi, o suratımdaki ifade o sistemi gördüğümdeki :( sanırım 3 yada 4 gün tuttum ilk gittiğimde ki günde 3 kere tuvalete çıkan adamım adsasdas. ama insan herşeye uyum sağlıyor zorunda kaldı mı... vapurda sıçmak nedir ama ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar