bliksem Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 evet, onun için de yedek pil almayı düşünüyorum. her halükârda S4 Mini 1000 lira iken bu telefona 600 lira vermek benim gibi çok parası olmayan ama çocuklugundan beri teknolojiye agzı sulana sulana büyümüş insanlar için inanılmaz mantıklı resmen. epey uzun süre adam gibi bir android telefonum olsun istedim, wildfire S'im rootlanamıyor bile mesela. şimdi bu telefonla neler neler yapacagımı falan düşünüyorum. ilk paragrafta resmen doksanlar çocuklugunu özetledim sanırım, eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Şöyle dandik teller almayın ya paranıza yazık; kasası malzeme kalitesi zayıf olur, kalite kontrolü pek olmaz, servis sıkıntısı yaşarsın, durduğu yerde sapıtır anlayamazsın vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 bliksem said: evet, onun için de yedek pil almayı düşünüyorum. her halükârda S4 Mini 1000 lira iken bu telefona 600 lira vermek benim gibi çok parası olmayan ama çocuklugundan beri teknolojiye agzı sulana sulana büyümüş insanlar için inanılmaz mantıklı resmen. epey uzun süre adam gibi bir android telefonum olsun istedim, wildfire S'im rootlanamıyor bile mesela. şimdi bu telefonla neler neler yapacagımı falan düşünüyorum. ilk paragrafta resmen doksanlar çocuklugunu özetledim sanırım, eheh. Wildfire S'ine niye bi şey yapamıyorsun? http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1038 Bi sürü topic var. Demek ki yapılbiliyor duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 alcatel yapımı android kullanıyorum. aynı işlemci ve rame sahip diğer pahalı telefonlara göre eksiği veya yavaşlığı yok. herşey aynı. kendine has restart donma ısınma veya uzun süreli kullanımda oluşan fiziksel sorunlardan bahsedilmiyorsa kullanıcı yorumlarında hiç düşünmeden alınır bu tip huawai felan gibi telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ShadowFax said: Wildfire S'ine niye bi şey yapamıyorsun? http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1038 Bi sürü topic var. Demek ki yapılbiliyor duruyor. tüm yöntemleri denememe ragmen cihaz bir türlü S-OFF olmadı, miyadı da ciddi anlamda doldu artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hboot versiyonuna göre yapmalısın s-off'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=r3YNGb2uPFs Fiyat performans olarak daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 lg g2 var 1400e falan bulunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Law said: http://www.youtube.com/watch?v=r3YNGb2uPFs Fiyat performans olarak daha iyisi yok. Bunu izledim, Blu telefon piyasasının ryan air'i abi daha neyi tartışıyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Skyfire said: lg g2 var 1400e falan bulunuyor Cebimden çıkacak toplam paraya baktığımda discovery çok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 2 tane discovery alıp sli yaparsın 1400 e yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 kötü topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 vatan'da 16 gb 700 lira... alınır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 lumia 520 alın ya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 abi aldım 16 gb bundan, hoşuma gitti tasarımı falan. nexus'a benziyor. baya akıcı, daha pek bir şey yüklü olmadığındandır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 androidin kendisi akıcı yavaşlamaz. yavaşlatan çok ram yiyen launcher veya gereksiz widgetlar olur. 512 ramle aynı anda yapabileceğim herşeyi yapıyorum. bunda 1gb var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 1 yıldır falan telefon almayı düşünüyordum 1.2k falan vermek istemiyordum telefona, teşekkürler topic. şu an için memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 hadi gz. ben de para denk getirdigimde alacagım, o zamana kadar karşılaştıgın bir sıkıntı olursa mutlaka yaz sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 fiyat/performans a bakıldığında alınabilecek en iyi telefon olabilir kendis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 sen de görüşlerini yazarsan çok güzel olur, aldıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben geçen hafta 16 gb'lık aldım. şimdilik bir sorun yok. oyun da uygulama da sorunsuz çalıştı hep. ilk defa android ve dokunmatik kullandığım için diğerleriyle karşılaştıramam ama keşke şöyle olsaydı dediğim bir yanı yok şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 MasterHapLo said: teknik servisi patlak diyorlar. Bu cihazda ozellikle baya sansa kalmis sanirim iş. Kimisinde problem olmazken kimisi telefonu dogru duzgun kullanamamiş. Ben yarin vatandan 16gb lik olani almayi dusunuyorum bakalım şansıma ne çıkacak. vatandan alırsan bir sıkıntı olmaz olursada değişimini alırsın. bimeksten alırsan mesela direk problemli cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ekran koruyucuyu bir telefoncuya yaptır bence piç etme 20 lira alıyorlar :p ankaradaysan ben yapayım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
L_Zero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 tamam ne diyeyim hayırlı olsun ^^ nedense kendimi cevap vermek zorunda gibi hissediyorum allah allah :D iphone 4ü satıp discoverymi alsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2013 Lumia 520 bunun yanında çöp. Bu fiyat aralığında rakibi yok TR de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar