Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

General Mobile Discovery

bliksem

Öne çıkan mesajlar

evet, onun için de yedek pil almayı düşünüyorum. her halükârda S4 Mini 1000 lira iken bu telefona 600 lira vermek benim gibi çok parası olmayan ama çocuklugundan beri teknolojiye agzı sulana sulana büyümüş insanlar için inanılmaz mantıklı resmen.

epey uzun süre adam gibi bir android telefonum olsun istedim, wildfire S'im rootlanamıyor bile mesela. şimdi bu telefonla neler neler yapacagımı falan düşünüyorum.

ilk paragrafta resmen doksanlar çocuklugunu özetledim sanırım, eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

bliksem said:

evet, onun için de yedek pil almayı düşünüyorum. her halükârda S4 Mini 1000 lira iken bu telefona 600 lira vermek benim gibi çok parası olmayan ama çocuklugundan beri teknolojiye agzı sulana sulana büyümüş insanlar için inanılmaz mantıklı resmen.

epey uzun süre adam gibi bir android telefonum olsun istedim, wildfire S'im rootlanamıyor bile mesela. şimdi bu telefonla neler neler yapacagımı falan düşünüyorum.

ilk paragrafta resmen doksanlar çocuklugunu özetledim sanırım, eheh.

Wildfire S'ine niye bi şey yapamıyorsun?

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1038

Bi sürü topic var. Demek ki yapılbiliyor duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

alcatel yapımı android kullanıyorum. aynı işlemci ve rame sahip diğer pahalı telefonlara göre eksiği veya yavaşlığı yok. herşey aynı.

kendine has restart donma ısınma veya uzun süreli kullanımda oluşan fiziksel sorunlardan bahsedilmiyorsa kullanıcı yorumlarında hiç düşünmeden alınır bu tip huawai felan gibi telefonlar.
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFax said:

Wildfire S'ine niye bi şey yapamıyorsun?

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1038

Bi sürü topic var. Demek ki yapılbiliyor duruyor.

tüm yöntemleri denememe ragmen cihaz bir türlü S-OFF olmadı, miyadı da ciddi anlamda doldu artık.
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

teknik servisi patlak diyorlar.
Bu cihazda ozellikle baya sansa kalmis sanirim iş. Kimisinde problem olmazken kimisi telefonu dogru duzgun kullanamamiş.

Ben yarin vatandan 16gb lik olani almayi dusunuyorum bakalım şansıma ne çıkacak.

vatandan alırsan bir sıkıntı olmaz olursada değişimini alırsın.

bimeksten alırsan mesela direk problemli cihaz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...