Ozan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 İkinci bir internet bağlantısı al, ttnet varsa adsl, adsl varsa ttnet. En kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ya bi kaç gün böyle idare edeyim bari aklıma sıçayım napiim sonra değiştirim şifreyi çaktırmadan modem resetlendiydi falan derim sorarsa da :'( elveda online gaming. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 İkinci bir wireless modem bul ağ adını ve şifresini öncekiyle aynı yap ama internet bağlama, kendininkinin adını değiştirip internete bağla. kadın sorarsa çalışma varmış internet kesik dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Myshkin said: İkinci bir wireless modem bul ağ adını ve şifresini öncekiyle aynı yap ama internet bağlama, kendininkinin adını değiştirip internete bağla. kadın sorarsa çalışma varmış internet kesik dersin abiiii ağzını öperim ama ben senin :D e tamam işte benim 1 wireles modem 1 acces point var zaten. modemin ismini ve şifresini benimkiyle aynı yapayım wireles ayarlarını bozayım gidip ona bağlansın olur sanki dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 e bu çalışma ne kadar sürcek lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 modem resetlendi değişti şifre aaa unuttum sana söylemeyi falan derim. baktım ısrarla devam ediyor modemi odama çekip benim modem patladı kablodan giriyorum artık moduna flan girerim napayım benim internetim kıymetli ablam senelerce ağzıma sıçtı, ondan kurtuldum üzerine başka abla çıktı ağlamak istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 açıkçası ben olsam şöyle yapardım. ikinci bir internet hattı bağlatırdım. mevcut internetin ücretini de minimuma çekerdim. onda komşu takılsın. yenisinde sen. hem kalpler kırılmamış olur, hem internet keyfin bozulkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ortak internet'e girsenize biz 4kişi kullalnıyoruz hiç bir şey olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 modem bozuldu wireless olmayan düz modem taktım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 ben anlamıyorum ki zaten internetim dağılımda nasıl bu kadar saçmalayabiliyor. 10 mbit uydunet. mesela dota oynarken pingim sabit 110 civarında, telefondan paticiğe gireyim sanki o paticik açılana kadar bütün data oraya akıyor oyun donup kalıyor. ya da video açarsan öbür taraftan data buraya 5 saniyede 1 geliyor böyle frame atlıyor deli divane gibi oyun. niye böyle hiç bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 eger sen bi sekilde kablolu idare edebileceksen modemi bi kac kat battaniyeyle sar. eger kadin sikayet ederse hic net gelmiyo diye bir kat battaniyeyi cikartirsin buyuk ihtimal senin isini iki battaniye gorur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bozmak çözüm olmayacak bence. Yapması gereken interneti yavaşlatmak. Sen kabloya geç. Wireless kanallarıyla oyna, battaniye sar vericiye vs. Aslında en basiti 10 dk'da bir AP'yi kapa aç. Sorarsa da salağa yat. Sen girince bi şey oluyor galiba falan de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bir kere verdiyse bağlantıyı bundan sonra hertürlü yaptığı kötü nyietli oldugu belli olur, açık açık sölemek zorundasın, benimde kocan ve cocugundan farkım yok de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bi daha karsilastiginda neden internete girmene izin vermiyolar anladim de. o mesaji alir. ama ben hala olayin ilk dedigim sekilde oldugunu dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 bi yerden sonra bırakır abi. 10 dk bir bağlantı gitsin işte 2-3 dakika net olmasın bıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Laorx said: söyle pron'u kapasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 şimdi benim ablam ne zaman evdeki pc'ye otursa en az 2 gün virüs siliyorum. nasıl beceriyor anlamış değilim. facebook denen şeyi nasıl böyle kullanabiliyorlar ? ayrıca o kadar dağınık ve kötü kullanıyor ki aleti, onun adına klasör açıyorum ama her yere dosyalarını saçıyor. ben anlamıyorum bu işi. Ayrıca interneti ttnet superonline v.s. satıyor. Eskiden komşular toplanıp alıyordu noldu ? Millete borç veriyo musunuz ? Yoo git banka versin ben bankadan zengin miyim ? İnternet mi istiyorsun ? Git kendine hat al ben de ttnet'ten alıyorum diyeceksin. Bu iş böyle! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Lan benim annemde faceden oyun oynayinca internetten hic bisi yapamiyoz bende kullandirtmicam bundan sonra gitsin komsunun sifreyi alsin hiam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Abi 10 liralık paketler bile yok mu artık? Çek bi tane ekstra kadıncağız için, ver onun bilgilerini oradan girsin mis gibi, sen de kullan kendi bağlantını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Cons said: modem bozuldu wireless olmayan düz modem taktım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 modem ismini değiştircen olcak bitçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 haydari said: şimdi benim ablam ne zaman evdeki pc'ye otursa en az 2 gün virüs siliyorum. nasıl beceriyor anlamış değilim. facebook denen şeyi nasıl böyle kullanabiliyorlar ? ayrıca o kadar dağınık ve kötü kullanıyor ki aleti, onun adına klasör açıyorum ama her yere dosyalarını saçıyor. ben anlamıyorum bu işi. Windows 8 kur, kullanıcı hesabı aç ablana özel, win7de bile tam olmuyordu bireysellik ama win8de nihayet oluyor, 20 sene sonunda şükür becermişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 "Tatar Ramazan" said: Windows 8 kur, kullanıcı hesabı aç ablana özel, win7de bile tam olmuyordu bireysellik ama win8de nihayet oluyor, 20 sene sonunda şükür becermişler. this. bir abla trajedisini ben de böyle önledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 ShadowFax said: Yapması gereken interneti yavaşlatmak. Sen kabloya geç. Wireless kanallarıyla oyna, battaniye sar vericiye vs. Senin durumunda ayıplanmaya düşmeden, yapman gereken interneti yavaşlatmak aynen. Dbi olarak düşük ve dandik bir anten tak. Kendin kablodan devam et. Antene windsurfer tak, Bknz: windsurfer http://hasanhuseyinlif.com/wp-content/uploads/2013/07/windsurfer_yapimi_2.jpg yönünü adamın bilgisayarından ters tarafa çevir. Zaten düşük sinyal seviyesinden yeterince mıncıklayamaz senin interneti. Sorarsa da sinyal seviyesi niye düştü diye, evin duvarlarını alüminyum kaplattık. Bizim ev yanarsa tüm binaya sıçramasın dersin. Ama bunu ciddi bir ifadeyle demen lazım sdf. Bknz: conspiracy theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Kocanla oğlun erkekte ben karı mıyım lan istemiyom paylaşmak, bana anca yetiyo de açık açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar