Darksun Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 bir ümit winter sale :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Bir yandan teknoloji gelişiyor 4k 8k filan ama insanlar eciş bücüş oyunlar peşinde naslolcak bu işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 quixef said: Abi insanlar hayattan keyif almıyor, sonra da herkesin kendileri gibi düşündüğünü varsayarak niye böyle diye genel analiz kasıyorlar. Hayret ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 shotlar fire edildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2017 Asteroth said: quixef said: Abi insanlar hayattan keyif almıyor, sonra da herkesin kendileri gibi düşündüğünü varsayarak niye böyle diye genel analiz kasıyorlar. Hayret ya çok ağır olmuş ya. hllteam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Nasıl quote ettiysen hiç bişi gelmedi anca görüyorum Ben o dediğimi Star Wars bitti yeaa diye ağlayanlara dedim, objektif olarak herkesin kötü olduğunu düşündüğü bir ürün yok ortada Burada ise eciş bücüş olduğu gerçek bir oyun var kötü demiyorum oyun sektöründeki ikili duruma dikkat çekiyorum Grego da hemen atlamış bayat gif lerle yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=0RHLtx9r2LA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2017 video cok iyiymis ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 sonunda indirim bekleme inadımı kırarak aldım. Videoları falan çok izledim ancak ben oynarken karşılaştığım 1-2 sorun var. 1-kolonistler verdiğim görevleri yapmıyor ya da çok geç yapıyorlar. mesela ''yetiştiricilik'' yeteneği olan kolonist tarla ekmiyor başka işlerle uğraşıyor ''work'' sekmesinden bahçevanlık işine öncelik vermeme rağmen. ne yapmak lazım? 2-ekran kartım 1050ti ama dalga dalga oluyor oynarken sanırım intel'in grafik kartını görüyor bir türlü çözemedim oyun içinden. 3-önerebileceğiniz modlar hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Bayağıdır girmiyorum oyuna ama; 1-) Görevler soldan sağa öncelik sırasına göre dizili. En soldaki görev, en öncelikli, orada iş oldukça onu yapar. Manual Priorities deyip, herkesin öncelikli işini belirlemen lazım. İş verirken, ne kadar yapılacağını belirlemen önemli o yüzden. Bütün haritadaki ağaçları kesme işi verirsen, ilk önceliği ağaç kesmek olan adam başka hiçbir şeye karışmaz o ağaçlar kesilene kadar. Ama aşçına "30 tane fine meal yap" dersen, 30 tane yemeği yapar, sonra başka yemek yapma görevi var mı ona bakar, yoksa bir sonraki görev tipine geçer. 3-) Benim tavsiyem bir kere modsuz bitirmen (veya birkaç kez fail olman). Oyun bir nevi sandbox olduğu ve tekrar oynanabilirliği olduğu için, ilk tecrübene göre karar verirsin ne tarz modlar istediğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 yukarıdaki work sekmesinde mesela ''plant cut'' olan görevi 1 yapıp diğerlerini 3 veya boş bırakıyorum ancak yinede kolonist aval aval geziyor, ekip biçmiyor. sağdan sola kaydırmak mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Yok, soldan sağa kaydıramıyorsun da, yaptırmaya çalıştığın iş ne? Plant Cut'la ağaç falan kesersin, mark'lı mı ağaçlar? İş varsa, colonist'in allowed area'sına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 patates yetiştirmeye çalışıyorum. türkçe oynuyorum bahçevanlık diye bir sekmeyi seçiyorum sanırım orda bir hata var. ingilizceye döneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Yetiştirme işi Grow, Plant Cut'ın bir iki solunda. Önce alanı belirleyip tohumu atar, ekinler %100 büyüdüğü zaman da gelip biçer bu işle. Plant Cut ağaç veya grass kesmeye, berry falan toplamaya yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 tamamdır. dediğim gibi türkçe çevirisinde hata var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 mevsim uymuyorsa da patates ekmek o an yapılabilecek bir iş olmadığı için bir sonraki göreve geçiyor da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Çevrede şu patlayan sıçanlardan görürsem yağmur yağdığı zaman hepsini kesiyorum yoksa tüm haritayı yakma potansiyelleri var :D Birde öküz gibi depo yapıp 2 havalandırma çakınca refrigirated yapıyorsunuz ürün mürün tükenmiyor mis :) Şu hastalık kısımlarını atlatamıyorum ama ya , kabile başlangıçlı oyunu seçiyorum prehistorik başlayayım yavaş yavaş gelişeyim diyede adamda wake up syndrome var mesela, ilacı vs keşfettim ama ilacı yapmak için gereken materyalı sırf trader dan satın alarak yapabiliyorum. Herifler sonra durup dururken modları bayağıda iyiyken bir anda alkoliğe bağlıyorlar başlıyorlar deli gibi bira içmeye. Bağımlı olunca karakterin özelliklerine ekleniyor sonrada karaciğer sorunu çıkıyor :p. Adamları resmen sağlık sorunlarından kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 wake up ilac degil abi u.....u kullanmazsa withdrawal'a giriyor. bir sure sonra bagimlilik geciyor. elemanda chemical interest yoksa ne zaman ne kullanacagini alttaki menulerden kontrol edebiliyorsun. hayvanlar icin de zone ayarlayarak mumkun. ciger, karaciger, kalp, bobrek bunlar sorun degil, yenisini alip takabiliyorsun. veya baskasindan harvest ediyorsun dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 hayda bak onu hiç denemedim ya cerrahi müdahale ile esirden alıp bendeki adama takayım bare oluyorsa heuahe. Abi adam Withdrawal diye -35 mod alıyor wake up syndrome , tamam uyuşturucu veya değil sonuçta uykusuzluk çekiyor , onu vermiyorsun, veremiyorsun (chemical lazım yapım için hammadde bende yok), bu seferde aynı adam alkole vuruyor, -35 de alkolden alıyor, bir bakıyorsun herif yataga bağımlı hale geliyor 2 tane withdrawal dan. Alkol versen bu seferde saçmalıyor karaciğer uçuyor , sürekli bu adamlara organ mı bulacağım ben :P allahın kıçı kırık kabilesiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Abi uyuşturucu bağımlılığı olan adamlara trader'lardan mal sağlamışsın, durup dururken bağımlı olup withdrawal yaşadı diyorsun ddfs Herkese bir oda, düzgün eşyalar, entertainment (nal bile atsalar yetiyor), her öğünde fine meal, düzgün bir çalışma ortamı verdiğinde yeterince mood boost alıyor zaten kolonistler. Ben raider'ların üstünden çıkan uyuşturucuları bile yakıyorum, yanlışlıkla biri dener de bağımlı olur diye. Withdrawal çok boktan mood penalty veriyor, hem kolonisti iptal ediyor, hem de o kolonistle ilgilenecek kişiyi meşgul ediyor. Bu arada prisoner'lardan organ harvest etmeye başlarsanız da mood penalty olabiliyor kolonistlerde. Ben o işe çok girmedim ama tutsak yakalar yakalamaz "suç zamanlayıcısı" oluyor, o süre geçmeden hemen yaparsanız olabilir belki. En güzeli cannibalistic & psychopath koloni kurup, yakaladığını yiyip, yemediğini harvest etmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Adam pod dan düşüp kabileye katıldı ya, kendi özelliği Wake-up syndrome vardı yani. Herif bayağı iyiydi baktım kaç gün sonra lale lale geziyor, tek çaresi 'ilacını' sağlamak ama hammaddeyi sen üretemiyorsun. Herife verdik bu seferde tuttu alkolik oldu, bira yapmamak lazım herhalde ya ben pek bir faydasını görmedim sürekli birileri krize girip 8-10 tane yuvarlıyor , alkolik oluyor, içmezse modu düşüyor en sonundada karaciğeri patlıyor. Şu sağlık sorunlarından gelişemedim valla ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 oyunda bir bok beceremedim ama zevkten ölücem ya. asdf verdiğim en yararlı 50 lira olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2018 oh zehir yavaş yavaş yayılıyor hmmpss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar