ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 arattım ama çıkmadı başlığı. fena değil gibi. eski zeyna herkül tadı var. merlin tadı var. böyle dizi yokluğunda eğlencelik gidiyor. 2. bölüm yayınlandı. Konusu hakkında spoiler bir eleman seneler önce denizaltısıyla kaybolan babasına ne olduğunu araştırırken denizin altında bir ışık görür boyut kapıları açılır ve olaylar gelişir. http://www.youtube.com/watch?v=_itzsxNOfFM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk bölümü izledim çok umutlu değilim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk bölümden sonra ben de meh demiştim ama ikinci bölüm baya sardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 zeyna herkül tier demeye gelmiştim, biraz ilerlesin bakalım nolcak, belli olmuyor böyle diziler çok tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk bölümü izledim, bence sezonu bitiremeyebilirler. konu enteresan ama olmamışlık kokusunu 1km uzaktan alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 zeyna herkül merlin tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Konuya 4. dakikada girdik. Yav bi çocuğu tanısaydık, ne yapar ne eder vs vs... 2/10 şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 kötü abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 http://4.bp.blogspot.com/-h29eQIngZCw/UUS5KlbuYMI/AAAAAAAABsU/FLVjVC17NLY/s400/1.jpg Şunu izlerim daha iyi. Ki her zaman izliyorum zaten gene izlerim :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 lan eva green cosep fiennes olan camelot tutmamış bu mu tutacak sfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 dandik fiennes o, esasi ralph. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Çok kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar