Komodo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 popoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. Hangi tarz ifade kardeşim? Konuyu savcılığa taşıma tehtidi de tam bu kafanın ürünü olmuş. Az daha gücü olan da hapse atmak veya öldürmek istiyor zaten. Kendinden menkul yobazlık gibi duruyor hiddetim sevgili dostum, niyetin o değildiyse bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 goldbären said: Ey Tabiat bataklığına düşen adam..! ama hakkını verelim t yi büyük yazmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. ahahahaha bu ne ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 sostizm said: Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. Hangi tarz ifade kardeşim? Konuyu savcılığa taşıma tehtidi de tam bu kafanın ürünü olmuş. Az daha gücü olan da hapse atmak veya öldürmek istiyor zaten. Kendinden menkul yobazlık gibi duruyor hiddetim sevgili dostum, niyetin o değildiyse bile. Sparkcaster said: Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. hayır. Sawer said: Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. ahahahaha bu ne ya :D http://forum.paticik.com/read.php?98,7170210,page=2#msg-7170282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. adam hakaret etmemiş problem nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. yazıda hakaret yok Mc_Lovin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ben savcı arda. yeni yasa gereğince kişisel haklara tanınan özgürlük kapsamında, kişileri mahkeme tehdidi ile sindirmeye çalışmak eyleminden seni dava edeceğim. gerekli adresler için yöneticilerle iletişime geçtim. umarım bu sana baskıcı olmamayı öğretir. mahkemede görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Arda Bey de geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 savcı bla bla... yı yiyen kaldı mı artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Ren said: Ben savcı arda. yeni yasa gereğince kişisel haklara tanınan özgürlük kapsamında, kişileri mahkeme tehdidi ile sindirmeye çalışmak eyleminden seni dava edeceğim. gerekli adresler için yöneticilerle iletişime geçtim. umarım bu sana baskıcı olmamayı öğretir. mahkemede görüşürüz. Arda Bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Hı hıı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 ilk iki yorum muthis, mclovin'in bi turlu kendini temize cikaramamasi daha muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Kimse beni sevmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 S-H said: Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. adam hakaret etmemiş problem nedir ? ShadowFax said: Mc_Lovin said: Ben paticik'te ki bu tarz söylemlerden çok sıkıntı duyuyorum oldukça eski bir üye olmama rağmen, ekran görüntüsünü kaydettim. Yönetim bu tarz ifadelere serbestlik tanımaya devam ederse ciddi anlamda konuyu savcılığa taşıyacağım. Konunun din ile nasıl bir alakası var anlayabilmiş değilim ama her fırsatta inançlı insanların değer verdiği konularda bu tarz kelimeler sarf edilecekse buna bir son verilmesi daha iyi olur. yazıda hakaret yok Mc_Lovin http://forum.paticik.com/read.php?98,7170210,page=2#msg-7170282 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 of trolmüş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Mc de mi imambradırlardanmıymış? Vay şakirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 abi şu elma insana göre yaratılmıştır kafası en büyük sorun ya.adam sen onunla beslendiğinden onun senin için yaratıldığını sanıyor.bu tiplere "aslında sen onunla beslendiğin için onu sindirmeye elverişli hale geliyorsun" u da anlatamıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Yemin ediyorum mc_lovinin 'yahu ben dalga geçiyorum şurada ki yazıyla öyle bişi dediğim yok' durumu konudan çok daha epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 mithat mclovinin fakeiymis. kurtarmaya calisiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=IXvdWqUJY0I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 fena değil, 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 elma elimize gore yaratilmis hohahoahaoaha buna da mi gulmeyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 nerene göre yaratılsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar