Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ZBCOMG2F2Zk Top Comment: And i'm just sitting here.... +1 bitek Paraşüt ve bungie yaptım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 parasut atlama nasil zevkli mi? bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Free fall çok iyi ondan sonrası yamaç paraşütü keyfi ile aynı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Kadın dışındakilerin %60ı ÇOGZEVKLİ OMGGG diye gösterilen, bir kere yapması 2 aylık maaş tutarında olan ve gayet meh olan attention whore aktiviteleri. Hani Melissa'nın UÇAĞA BİNDİM ŞİMDİ İNİŞ YAPIYOR ÇOKEĞLENCELİ <3 <3 <3, KIRDA ARKADAŞLARLA MOTOSİKLETE BİNDİM OHAAAA diye instagramına kahramanmaraşın urban çevrelerinin ve kendisini frame'i 3e bölerek koyması aktiviteleri. %30u 248734892792697 saat denedikten sonra bir kere olucak, ebesinin bir tarafından basket atmak gibi dünyanın en gereksiz uğraşları, Geri kalanı da BUNEYİNKAFASIAMKSPORGAZETESİ dediğiniz ve birisi hadi yapalım dese YA BERKE MAL MISIN SEN ABİ diye arkadaşınıza çıkışcağınız şeyler. Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 abi ne rage kustun be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tori biraz sert yazmış ama katılmadan edemicem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kapaktaki kızlar 6:15 de başka sorusu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Tori said: Kadın dışındakilerin %60ı ÇOGZEVKLİ OMGGG diye gösterilen, bir kere yapması 2 aylık maaş tutarında olan ve gayet meh olan attention whore aktiviteleri. Hani Melissa'nın UÇAĞA BİNDİM ŞİMDİ İNİŞ YAPIYOR ÇOKEĞLENCELİ <3 <3 <3, KIRDA ARKADAŞLARLA MOTOSİKLETE BİNDİM OHAAAA diye instagramına kahramanmaraşın urban çevrelerinin ve kendisini frame'i 3e bölerek koyması aktiviteleri. %30u 248734892792697 saat denedikten sonra bir kere olucak, ebesinin bir tarafından basket atmak gibi dünyanın en gereksiz uğraşları, Geri kalanı da BUNEYİNKAFASIAMKSPORGAZETESİ dediğiniz ve birisi hadi yapalım dese YA BERKE MAL MISIN SEN ABİ diye arkadaşınıza çıkışcağınız şeyler. Evet. hergün gideceğimiz yere paraşütle gidiyor olsak, paraşüt bize ne kadar zevk verebilirdi ki. hiç yapmadığımız için cazip geliyor sadece. görüyoruz, özeniyoruz ve istiyoruz. bende yapmak isterim çünkü daha önce tatmadığım bir olay. sen diyorsun 2 aylık maaşımı ona yatırmam orası doğru. önce haketmek gerekiyor bence. he bunu yapıp fotoğraf paylaşıp altına çok eğlendik yazan insanı da yargılayamazsın çünkü kalp şeklinde köpükleri olan latte içtiğinde de instagrama koyup aynı yorumu yazıyor. olay yine dönüp dolaşıp buraya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 30 yasina geldim, bi awesomelik gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 toriye sponsor verseler alayını yapar şerefsizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hayir, boyle yarak kurek seyleri gosteriyolar awesome diye, millet aptal gibi heves ediyo. insanlar orda kansere care ariyo, evrenin obur ucuna bakiyo, proton carpistiriyo, bu mallar kopruden atlayinca, bisikletle takla atinca awesom. HAYIR ARKADAS AWESOME DEGIL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 kizlar guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 sitting here'a +1 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 o kızı bulsanıza lan. pati stalkerları göreve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 forgiver ın dediği kızlar kazantip videosundan değil mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 hee bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 gitcem diyen vardı sanki noldu kazantip acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Adam buncicamping yapıyor avsım, kedi sıçrıyor avsım, adam ferrari kullanıyor avsım, he aq her şey avsım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2013 Ben ferrari kullandim. Hic oyle avsim birsey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 evet olsa olsa great Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 forgiver said: kapaktaki kızlar 6:15 de başka sorusu olan abi iyi ki varsın ya başka birşey demiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Caps deki kızlar ,kazantip deki kızlar not: geç kalmışım halbuki hergün yalanıyorum bunlara lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 JestersTear said: forgiver said: kapaktaki kızlar 6:15 de başka sorusu olan abi iyi ki varsın ya başka birşey demiyorum.. abazanlık paylaştıkça güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 yaptığım en awesome şey sabahları vapura son saniyede yetişmek. onun adrenalini bi farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2013 benim de yaptığım en avsım şey derin burası deyip bel hizasındaki yere bombalama atlayıp dizi parçalamak oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar