Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PEOPLE ARE AWESOME 2013

Editor

Öne çıkan mesajlar

Kadın dışındakilerin

%60ı ÇOGZEVKLİ OMGGG diye gösterilen, bir kere yapması 2 aylık maaş tutarında olan ve gayet meh olan attention whore aktiviteleri. Hani Melissa'nın UÇAĞA BİNDİM ŞİMDİ İNİŞ YAPIYOR ÇOKEĞLENCELİ <3 <3 <3, KIRDA ARKADAŞLARLA MOTOSİKLETE BİNDİM OHAAAA diye instagramına kahramanmaraşın urban çevrelerinin ve kendisini frame'i 3e bölerek koyması aktiviteleri.

%30u 248734892792697 saat denedikten sonra bir kere olucak, ebesinin bir tarafından basket atmak gibi dünyanın en gereksiz uğraşları,

Geri kalanı da BUNEYİNKAFASIAMKSPORGAZETESİ dediğiniz ve birisi hadi yapalım dese YA BERKE MAL MISIN SEN ABİ diye arkadaşınıza çıkışcağınız şeyler.

Evet.
Sosyal ağlarda paylaş

Tori said:

Kadın dışındakilerin

%60ı ÇOGZEVKLİ OMGGG diye gösterilen, bir kere yapması 2 aylık maaş tutarında olan ve gayet meh olan attention whore aktiviteleri. Hani Melissa'nın UÇAĞA BİNDİM ŞİMDİ İNİŞ YAPIYOR ÇOKEĞLENCELİ <3 <3 <3, KIRDA ARKADAŞLARLA MOTOSİKLETE BİNDİM OHAAAA diye instagramına kahramanmaraşın urban çevrelerinin ve kendisini frame'i 3e bölerek koyması aktiviteleri.

%30u 248734892792697 saat denedikten sonra bir kere olucak, ebesinin bir tarafından basket atmak gibi dünyanın en gereksiz uğraşları,

Geri kalanı da BUNEYİNKAFASIAMKSPORGAZETESİ dediğiniz ve birisi hadi yapalım dese YA BERKE MAL MISIN SEN ABİ diye arkadaşınıza çıkışcağınız şeyler.

Evet.

hergün gideceğimiz yere paraşütle gidiyor olsak, paraşüt bize ne kadar zevk verebilirdi ki. hiç yapmadığımız için cazip geliyor sadece. görüyoruz, özeniyoruz ve istiyoruz. bende yapmak isterim çünkü daha önce tatmadığım bir olay. sen diyorsun 2 aylık maaşımı ona yatırmam orası doğru. önce haketmek gerekiyor bence.
he bunu yapıp fotoğraf paylaşıp altına çok eğlendik yazan insanı da yargılayamazsın çünkü kalp şeklinde köpükleri olan latte içtiğinde de instagrama koyup aynı yorumu yazıyor.

olay yine dönüp dolaşıp buraya geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...