Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 o zaman durum değişti. demekki aptal değilsin. yeni bi ortama gir. bi hobi bul kendine. o ortama süper bi insan olduğunu düşünerek gir. malım, mallık yapıcam falan diye girersen zaten sıçtın demektir. öğrenilmiş çaresizlikte var sende galiba. tabi profosyonel yardımı alırsan daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Saeros said: Arma said: insan kendine malım diyerek attention whore luk yapar mı yaa "Mal" nickli kullanıcı var abi daha ne olsun onun konsepti ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 arabanın kaskosu yoksa git yak. onlarada yar olmasın :) yada git kayınpederle ağır konuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 sizin evlilik şuydu herhalde http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/cheers.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 azalt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 tanrıya şükret yaradan rabbime şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. olm bu ne lanasfdagdgfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi süper insan değilim. Birisi bişey söylediğinde ne olduğunu irdelemeden yapmaya çalışıyorum.Düşünmüyorum yani. Saf olan adam düşünür iyiyse yapar. Ben birisi birşey söyleyince direk yapayım, ben,m main görevim olsun hiç bi zaman sorgulamıyım modunda yaşıyorum hayatı ve buna bağlı mallıklar yapıyorum. Beyin tier 0. Psikyatrada gittim zamanında obsesif kompulsif bozukluk diyen mi ararsın direk malsına getirenemi ararsın. Ama direk malım yani.Diğeri olsa yapılan tedavi zamanında işe yarardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 imamizer said: sizin evlilik şuydu herhalde http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/06/cheers.gif kesinlikle direk şu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 interperez kusura bakmıyorsun dimi, herkes çok şefkatli ve yardımsever yaklaşmış. troll serbest kartını kullanıp konudaki hıyar ben olayım bari dedim. http://stream1.gifsoup.com/view4/1580574/idiot-o.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 interperez said: abi süper insan değilim. Birisi bişey söylediğinde ne olduğunu irdelemeden yapmaya çalışıyorum.Düşünmüyorum yani. Saf olan adam düşünür iyiyse yapar. Ben birisi birşey söyleyince direk yapayım, ben,m main görevim olsun hiç bi zaman sorgulamıyım modunda yaşıyorum hayatı ve buna bağlı mallıklar yapıyorum. Beyin tier 0. Psikyatrada gittim zamanında obsesif kompulsif bozukluk diyen mi ararsın direk malsına getirenemi ararsın. Ama direk malım yani.Diğeri olsa yapılan tedavi zamanında işe yarardı. annen dominant bi bayan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 yaşamın embesilliğini anlayamamak için beyin shut down olmuş. aynısını ben yaşıyorum. o kadar aklı var hala mutsuz denmesindense pasif mallık skilli geliştirdim. şaka lan şaka direk gerizekalıyım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Black-ice said: ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. sadece patron diil genelde oluyorsa, bildiğin ADHD semptomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Abi veterinerlik fakültesini bitiren, evlenmeden kız arkadaşına 0 araba verebilecek kadar zengin olmuş bir adam, 30 milyar sineye çekmişken hiçbirşey kaybetmediğini düşünecek kadar rahat maddi durumda olan bir adam aptal değildir ya. OP hakkındaki muhtemel olasılıklar: 1) OP eski eşine inanılmaz aşıktı, üzerine evlilik yürümeyince ciddi ciddi toparlayamadı. 2) OP attention whore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 interperez said: şöyle insanlar arıyorum bu konuya ; Sana büyü yapmışlar, derdinin çaresi bende. Alttaki banka hesabına 3000 TL gönder, işini halledeyim, dersem bana o parayı gönderir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Zikko said: Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. olm bu ne lanasfdagdgfss Adam denemiş gibi tavsiye vermiş asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 fazlaligi da faydali degil, bosver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 abi veteriner fakültesi diye gözünüzde büyütmeyin. Salaş eğitim var.Veteriner Fakültesi tercihinide türk telekom basketbol yıldız takımında oynarken bi maçta devre arasında son gün olduğu için random yaptım.Ama iyi basketbolda oynamayordum açıkcası.Geleceğim de yoktu o branşta.Yaşıtlarıma göre iyi sıçrıyordum sadece. attention w damgası yememek için konuyu şurda sonlandırmak lazım sanki.Bidaha da yazabileceğimi sanmıyorum şu çıkışı yaptıktan sonra özgüven eksikliğinden.Ama ölmiycem intihar girişiminde de bulunmuycam çünkü o göt yok bende. geri kalan loser hayatıma, paticiki okuyucu olarak filan idame ettirebilirim galiba.bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 eheh deli misin olum. özgüvenlik birşey yok yaz işte... sonuçta takma isimle yazıyosun gerçek hayatta kimse tanımayacak bilmeyecek seni. ben çok sevdim samimi buldum.... kız olsam senin gibi koca arardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 İq 0 mühendisler var veterinerin mal olması olağan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 en başından belliydi bi ipnelik olduguda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 imamizer said: interperez kusura bakmıyorsun dimi, herkes çok şefkatli ve yardımsever yaklaşmış. troll serbest kartını kullanıp konudaki hıyar ben olayım bari dedim. http://stream1.gifsoup.com/view4/1580574/idiot-o.gif İmam bu gif güldürmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Fin said: balık ye omega falan al demeye geldimde direk balığı götüne sok bence. ahahaha haykırdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Black-ice said: ben anlamadım açıkçası. bende de şey var bazen patron geliyor şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj..... burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum. sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor. böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle. Abi bu konuda şöyle tavsiye edebilirim uygularsan kısa sürede faydasını görürsün, sana birşeyler söylediğinde hemen adımlamaya başla olayı ve kendini düşün hemen olay icerisinde: 1-Belediyeye git ( cıktın gidiyosun ) 2-projeyi almak icin x müdürle konus ( müdürle konusmaya başladın ) 3-Projeyi aldın vs vs işine yarar emin ol, bende böyle bir sıkıntı yok ama başka olaylardan dalgınlaşırsam böyle adımlama ( turlama ) yapıyorum aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar