Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iq noksanlığı.

interperez

Öne çıkan mesajlar

o zaman durum değişti. demekki aptal değilsin. yeni bi ortama gir. bi hobi bul kendine. o ortama süper bi insan olduğunu düşünerek gir. malım, mallık yapıcam falan diye girersen zaten sıçtın demektir. öğrenilmiş çaresizlikte var sende galiba.
tabi profosyonel yardımı alırsan daha iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

abi süper insan değilim.
Birisi bişey söylediğinde ne olduğunu irdelemeden yapmaya çalışıyorum.Düşünmüyorum yani.
Saf olan adam düşünür iyiyse yapar.
Ben birisi birşey söyleyince direk yapayım, ben,m main görevim olsun hiç bi zaman sorgulamıyım modunda yaşıyorum hayatı ve buna bağlı mallıklar yapıyorum.
Beyin tier 0.
Psikyatrada gittim zamanında obsesif kompulsif bozukluk diyen mi ararsın direk malsına getirenemi ararsın.
Ama direk malım yani.Diğeri olsa yapılan tedavi zamanında işe yarardı.
Sosyal ağlarda paylaş

interperez said:

abi süper insan değilim.
Birisi bişey söylediğinde ne olduğunu irdelemeden yapmaya çalışıyorum.Düşünmüyorum yani.
Saf olan adam düşünür iyiyse yapar.
Ben birisi birşey söyleyince direk yapayım, ben,m main görevim olsun hiç bi zaman sorgulamıyım modunda yaşıyorum hayatı ve buna bağlı mallıklar yapıyorum.
Beyin tier 0.
Psikyatrada gittim zamanında obsesif kompulsif bozukluk diyen mi ararsın direk malsına getirenemi ararsın.
Ama direk malım yani.Diğeri olsa yapılan tedavi zamanında işe yarardı.

annen dominant bi bayan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ben anlamadım açıkçası.

bende de şey var bazen patron geliyor
şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj.....
burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum.

sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor.

böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle.

sadece patron diil genelde oluyorsa, bildiğin ADHD semptomu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi veterinerlik fakültesini bitiren, evlenmeden kız arkadaşına 0 araba verebilecek kadar zengin olmuş bir adam, 30 milyar sineye çekmişken hiçbirşey kaybetmediğini düşünecek kadar rahat maddi durumda olan bir adam aptal değildir ya.

OP hakkındaki muhtemel olasılıklar:

1) OP eski eşine inanılmaz aşıktı, üzerine evlilik yürümeyince ciddi ciddi toparlayamadı.
2) OP attention whore.
Sosyal ağlarda paylaş

abi veteriner fakültesi diye gözünüzde büyütmeyin.
Salaş eğitim var.Veteriner Fakültesi tercihinide türk telekom basketbol yıldız takımında oynarken bi maçta devre arasında son gün olduğu için random yaptım.Ama iyi basketbolda oynamayordum açıkcası.Geleceğim de yoktu o branşta.Yaşıtlarıma göre iyi sıçrıyordum sadece.

attention w damgası yememek için konuyu şurda sonlandırmak lazım sanki.Bidaha da yazabileceğimi sanmıyorum şu çıkışı yaptıktan sonra özgüven eksikliğinden.Ama ölmiycem intihar girişiminde de bulunmuycam çünkü o göt yok bende.

geri kalan loser hayatıma, paticiki okuyucu olarak filan idame ettirebilirim galiba.bb.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

ben anlamadım açıkçası.

bende de şey var bazen patron geliyor
şimdi belediyeye git, projeyi al, ardından proj.....
burada kesiyorum dinlemeyi. dinlemiyorum hiç. sonra tekrar sormam gerekiyor baştan anlatır mısın diye. mal konumuda kalıyorum.

sanki beynim abi valla hiç kasamıcam diyip yorganı kafasına çekiyor.

böyle bişey mi acaba dikkatsizlik gibi böyle.

Abi bu konuda şöyle tavsiye edebilirim uygularsan kısa sürede faydasını görürsün, sana birşeyler söylediğinde hemen adımlamaya başla olayı ve kendini düşün hemen olay icerisinde:

1-Belediyeye git ( cıktın gidiyosun )
2-projeyi almak icin x müdürle konus ( müdürle konusmaya başladın )
3-Projeyi aldın

vs vs

işine yarar emin ol, bende böyle bir sıkıntı yok ama başka olaylardan dalgınlaşırsam böyle adımlama ( turlama ) yapıyorum aklımda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...