Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 The following article appeared in the well respected Finland newspaper, Ammenusastia. "As a communist I don’t believe in heaven or the Bible but as a scientist I now believe in hell," said Dr. Azzacove. "Needless to say we were shocked to make such a discovery. But we know what we saw and we know what we heard. And we are absolutely convinced that we drilled through the gates of hell!" Dr. Azzacove continued, ". . .the drill suddenly began to rotate wildly, indicating that we had reached a large empty pocket or cavern. Temperature sensors showed a dramatic increase in heat to 2,000 degrees Fahrenheit." "We lowered a microphone, designed to detect the sounds of plate movements down the shaft. But instead of plate movements we heard a human voice screaming in pain! At first we thought the sound was coming from our own equipment." "But when we made adjustments our worst suspicions were confirmed. The screams weren’t those of a single human, they were the screams of millions of humans!"Detaylı Bilgi İçin Oha falan olmak budur...[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.[Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 21 Nisan 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 asparagasta son nokta..[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Okumadan karar vermemek lazım. Enteresan birşey kanımca. Resmi olarak kanıtlanabilmiş mi onu merak ediyorum. Bu Dr.Azzacove'u araştırmak lazım.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Insan seslerini sismik haraketleri duyabilecek bir aletle kaydedebilmek enteresan olan nokta burda. Resmi birşey mi merak ettim doğrusu.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Nasıl resmi olarak kanıtlicaklar ki? Şeytan'la röportaj mı yapıcaklar?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Sam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 okumadan söyleyebiliyorum, bu konuda yanılmayacağımdan da gayet eminim.. :)[signature][hline]Paticik.com Freelancer Klavye Delikanlısı; Overworking and underpaid..
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 LOL... Resmi olarak kanıtlanması gerçekten o seslerin çıktığının kanıtlanması demektir. Şahsen benim pek inanasım yok.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Yani Fettullah Gülen nasıl evrim teorisini çoook bilimsel yöntemlerle çürütmüşse tıpkısının hristiyanı olan bu site ve cemaati'de kendince cehennemi kanıtlamış :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Resmen hristiyan ol kurtar paçayı diyor site lol.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 valla bana yazış geldi :)[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 And it will happen TO YOU if you die without the Lord Jesus Christ! budur.. hristiyan propagandasına gel bea.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Ahhahah "Hristiyan ol kurtul Siteleri" dediniz de aklıma geldi. Birkaç ay önce başka bir topicte "Dungeons&Dragons" la ilgili yine "Hristiyan ol kurtul" sitesi vardı. Dur bi bakiim bulabilicek miyim[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Bence altta yazan dua'yı okumakta bir sakınca yok ehe her türlü şansı değerlendirmek lazım =P.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Hehe Texe Marrs dan sonraki ikinci bomba. İşin acı yanı bunu yazan insanlar cidden hristiyanlar. Eh bizde de cennette 3000 bakire, 7000 dul vaat ediliyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 ordaki duyduklari insan çigliklari sesi, aslinda metal gruplarinin sesidir.. magarada 1 milyon zionlu heavy metal konseri vermistir.. orda Cehennem felan yoktur, yalan haberdir, dagilin.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Önce dinlemek lazım. Açamadım ben dosyayı. Yoksa Marduk konseri vardı onunla karıştırılmış olabilir ona göre =).[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 muhahaha su kisim çok komik ya:: "YOU will see HELL. . . YOU will smell HELL. . . YOU will breathe HELL. . . YOU will hear HELL. . . YOU will feel HELL. . . YOU WILL BE HELL. . . HELL IS FOREVER!" Aman Tanrim! OMG! :-o We're doomed! We're doomed to die! *!Homer Simpson bagirisiyla* AaaaH! We're all doomed to die!!! :-O muahahah :lol: gülmekten ölücem[signature][hline]you did what you did to me, now it's history all you see things will happen while they can, i will wait here for my man tonight, it's easy when your big in japan... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 21 Nisan 2004 16:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 öff midemi kaldırıyo böyle şeyler, cehennemi bulmuşlarda çığlıklar geliyomuş da zart zurt.. biz de roketle cenneti bulalım bari hurilerle falan alem yaparız[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 "DON'T BE CAUGHT DEAD WITHOUT JESUS!" evet arkadaslar jesus bebekleri satiyorum, tanesi 10 dolar, ölüme jesus'siz yakalanmayin.. bööghkk
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Cehennemde ingilizce mi konuşuluyomuş?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 o var bide neden ingilizce?[signature][hline]haaaaaaaaaaaa?
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 hiçbişey anlamadım o sesler nerden gelmiş? ses dosyasını nerden çekecez?[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Gerçi çince konuşsalardı ne kadar ciddiye alınırlardı o da var Şeytan : Ku simh oh ta sila minh kapa! Günahkar : Ya hoca bozma şurda iki dakikalık keyfimizi mıy mıy mıy (Şeytan'ın söyledikleri tamamen hayal ürünü olmakla beraber, anlamının yolaçacağı travmadan dolayı sorumluluk kabul edilmemektedir)[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Düşünün işte orda kontenjan dolunca yeni gezegenlere yollayacaklar adamları.Ay'a yollarlarsa donarlar orası ayrı.[signature][hline]Benim tanrım yok.Ben varım.
Bone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2004 muhahah yürümüycekler kosacaklar, tazi gibi.. biz de alisveris merkezinde tikili kalcaz
Öne çıkan mesajlar