BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 kıyafetler cidden süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 konu çok kötü. gerisi iyi olsa ne yazar. 2013'ün en büyük fiyaskosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 o kadarda değil len abartmayın. Güzeldi gayet film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 bence en iyi filmdi içlerinde konu olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 arcane said: konu çok kötü. gerisi iyi olsa ne yazar. 2013'ün en büyük fiyaskosu. harbiden bu kadar buyuk hayalkırıklıgı beklemiyordum. ne umutlarla gitmistim kadroyu gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Dun gece izledim de, Jennifer Lawrence kadar overrated biri daha yok yemin ediyorum. Ptt birinci ligde Jennifer kalitesinde sarisinlar var yani. Filme gelirsek, atmosfer cok iyi yansitilmis, konu da aslinda iyi de kurgu berbat be kardesim. Yani mindar etmisler resmen, konuyu tam manasiyla anlamak icin baya baya full konsantre izlemek gerekiyor. Amy Adamsin dekoltesi falan derken biraz zor oluyor asdfs Cristian Bale'in gobek gercek degildir herhalde. Yahu adamin filmden filme alip verdigi kilolari gosteren bir meme vardi bu filmde de aldiysa yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 silver linings playbook izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Sevgili yapinca insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 jeniffer'ın tapılası güzelliğinin olduğu tam bir abartı bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bale'in göbek gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Lawrance in cekiciligi var , guzelligi yok. Onemli olan da o cekicilik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Bale'in gobek gercek olmalı, filmde adamın parmakları bile dolma dolmaydı. Bi makinist'e bakıyorum, bir de su filme... Nasıl bir bunye var anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 bale'i övelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 övelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 http://media.digititles.com/title-gallery/70e847739104d5d98d1c25e6de0c74d9/medium/christian-bale-body-transformation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2014 Esh said: Lawrance in cekiciligi var , guzelligi yok. Onemli olan da o cekicilik zaten seni uzay ve zamandan kovuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 oyunculuk fena değil de film sıktı, sonunda da "iyi ki oscar neyim almamış" dedim. o mu olacak bu mu olacak derken "bu mu oldu yani meh" dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 dreagloth said: http://media.digititles.com/title-gallery/70e847739104d5d98d1c25e6de0c74d9/medium/christian-bale-body-transformation.jpg OHA ÇOK GÜZEL CAPSMİŞ KARDEŞ BAYA YENİ YAPILMIŞ HERHALDE WOAW edit: yukarda sormuşlar ondan paylaşmış arkadaş. wow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 mal herif en sonunda kalp krizinden ölüp gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 rezilliğini de editleseydin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2014 http://www.thedailybeast.com/articles/2013/12/17/the-real-story-and-lesson-of-the-abscam-sting-in-american-hustle.html Şunu şuraya bırakayım da merak eden bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar