Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 gittigidiyordan fifa 14 ultimate satın aldım 1 hafta önce, ultimate edition'ın çıkışı daha sonraymış, ilanda da bunun bilgisi yoktu, bilmeden almış bulundum, baktım kargo gelmiyor mesaj attım satıcıya, çıkışı daha sonra 1 ekimde kargolarız diye cevap verdi, isterseniz normalini gönderelim dedi, haftasonu girdiği için araya neyse sıkıntı yok, normalini gönderseniz dahi anca salı gelir zaten kalsın, dedim. dün baktım hala kargo yok, mesaj attım yanıtta gelmiyor, sonunda iptal ettim. satıcı uzun süre kargolamazsa, gittigidiyorda iptal seçeneği çıkıyormuş onu da görmüş oldum. fifayı gidip başka yerden aldım, adama da eksiyi verdim, yorum olarak da "mesajlara yanıt vermiyor, kargoyu yapmadı, bilgi de yok, doymuş satıcı tavırlı" yazdım, bugün gelen mesaj ; gamersworld size bir mesaj gönderdi: Ürünlerine git Profiline git Konu: BİLGİLENDİRME Tarih: 03/10/2013 13:10:43 merhaba urunu neden iptal ettiniz??? biz size sürekli bilgi veriyoruz konu ile ilgili değimi, 2 ekim dedik evet ama gumruktekı sorundan dolayı 5 ekime sarktı bizim yapacak bir şeyimiz yok, siz birde utanmadan olumsuz puan vermişiniz, ne yapmaya çalışyorsunuz??? şimdi hemen oyunu yeniden satın alıp, ilk oyun için verdiğiniz olumsuz puanıda hemen değiştiriyorsunuz LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 satıcı haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hem yok kalsın demissin, hem kargo yok diye atarlanmıssın. satıcı haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 hadi lan davar diye cevap at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Tehdit etti diyip sikayet et gg ye lol. Tribi kes ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Catze said: merhaba urunu neden iptal ettiniz??? biz size sürekli bilgi veriyoruz konu ile ilgili değimi, 2 ekim dedik evet ama gumruktekı sorundan dolayı 5 ekime sarktı bizim yapacak bir şeyimiz yok, siz birde utanmadan olumsuz puan vermişiniz, ne yapmaya çalışyorsunuz??? şimdi hemen oyunu yeniden satın alıp, ilk oyun için verdiğiniz olumsuz puanıda hemen değiştiriyorsunuz. Domalmanız sizin yararınıza olacaktır.[/i] LEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 aynı adamdan ben mal alıp vazcaymıştım,beni bulup dövdü bi güzel. bence yol yakınken tekrar al ürünü ve süper harika satıcı diye bi yorum yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 ultimate edition'ı iptal edip normal versiyonunu göndereyim mi dedi, ona "yok kalsın gerek yok, madem 1 ekimde kargolayacaksanız, uğraşmayın bişi ile "dedim, satışın tamamına "yok kalsın" demedim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 adreslerimiz kimlerin eline düşüyor ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Catze said: şimdi hemen oyunu yeniden satın alıp, ilk oyun için verdiğiniz olumsuz puanıda hemen değiştiriyorsunuz Dahi anlamına gelen de'yi ayırmaktan aciz bi satıcıyla çalışamam üzgünüm de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bully gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 satıcı sonuna kadar haklı az bile demiş ne demek ya iptal etmek ticarette bir kanun vardır delikanlı eğer bir çek 2 haftalık ise 2 haftadan önce o çek kullanılmaz son günü kullanılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 worldbazaar dan falan alıcan. ben bilmediğim yerden almıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Somon said: satıcı sonuna kadar haklı az bile demiş ne demek ya iptal etmek ticarette bir kanun vardır delikanlı eğer bir çek 2 haftalık ise 2 haftadan önce o çek kullanılmaz son günü kullanılır. kargolaması gereken günde kargoyu yapmayarak o kanunu, o çiğnedi, ben bugüne kadar bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 insanlık hali bu gümrükte sorun olmuş satıcı ne yapsın yani, düzgünce durumu sorsana , hemen bas olumsuz yorumu ne güzel dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 utanmadan olumsuz puan vermişiniz ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 said: siz birde utanmadan olumsuz puan vermişiniz.. şimdi hemen oyunu yeniden satın alıp, ilk oyun için verdiğiniz olumsuz puanıda hemen değiştiriyorsunuz http://airstre.am/dopamine72/Nicolas%20Cage%20Laugh.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 adam hem iptal ediyor hem olumsuz puan veriyor, ayıp yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Litminov said: said: siz birde utanmadan olumsuz puan vermişiniz.. şimdi hemen oyunu yeniden satın alıp, ilk oyun için verdiğiniz olumsuz puanıda hemen değiştiriyorsunuz http://airstre.am/dopamine72/Nicolas%20Cage%20Laugh.gif +1 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 said: şimdi hemen oyunu yeniden satın alıp, ilk oyun için verdiğiniz olumsuz puanıda hemen değiştiriyorsunuz ahahahahahahah 8 yaşındaki cocuk mu lan karşındaki huehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 -ve hemen odama gelip bongomu çalıyorsunuz diye devam etmesini bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 buraya ne cevap vereceksen mutlaka yaz gelişmeleri merak ediyoruz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bilemedim ne yazayım, ne yazılır ki böyle bi mesaja? sanırım adamın elindeki tüm fifa 14 leri alıcam sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 herkes haksız ben haklıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 çiçek yolla ciceksepeti.com güzel bi kart yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar