totemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Praetorian said: günlük questleri yapiyorum 2 günde 150 gold topluyorum (günlük 1-2 saatimi alıyor) arena yapiyorum pack lerden sansın varsa cıkıyor işte. aynısını yapıyorum. bir b.k yok. arenada 3ten fazla win göremedim. ondan sanırım. 2 günde bir girebiliyorum arenaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 sendeki sorun, sansın yok :) kazanma sayısıyla falan alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 çok güzel bir deck buldum druidle, murloclu summonlı falan. late gamede biraz aptallıyo ama çok uzayan 2 oyundan 1ini almayı başardım ötekisinde tutunamadım rogue sprint açıp bir sürü kart çekti dağıldım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Var mı beta tradeleyecek benimle? Dota2 itemı falan vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 daily quest sayısı artmalı. yetemiyorum çok rare li legendary li vs tiplere lol. edit: tabii yine de gelen kartlara bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 aynen. işte blizz'in amacı senin benım gıbı adamların sinir anında yakalayıp 40 pack almalarını sağlamak. kaç kere silkerim adaletini diyip store'da 40 packe gitti elim ama her seferinde sakinleştim geldim burada ağlama postu attım. işe yarıyor tavsiye ederim. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 hahahah yok öyle. oynamam en fazla. ne vericem para oyun bedavayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Kaç aydır oynuyorum ilk defa 7 win 100 gold daily geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Aynen, abv bliz dedim, 2 win e 40g verirken, 7 win e bari 120 vereydin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 uykusuz bizden mi abi sdgbjşsh ne acayip maç oldu arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 pls lortum betakey pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 abiler çok acil priest ile arenaya giriyorum malygos mu alextraza mı onyxia mı? spell build değil gibi o yüzden malygos pas gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Beyler bana da bi beta key var mı? Cam açıcam ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 alexstrasza biraz riskli. senin hpin 15 den yuksek, adamin hpsi 15 in altindaysa zor atarsin. onyxia da o yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 bi de su anda 6 windeyim 2 lose var. acaip gerildim. en yuksek 5 yapmistim bundan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Konuyu bulama Marty, key lazım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Konuyu bulama Marty, key lazım diyorum. sen konuyu bulama asıl len. key dilenme topağı açıldı sırf bunun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Bence bana key bulmamda yardımcı olabilirsin sen. Cam diyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 of çılgın deck yaptım galiba 3-1 oldu tek mağlubiyeti de olabilecek en kötü kartları çekerek yaptım. 4 manada 2 tane mind control vardı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2015 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar