totemic Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 dreagloth said: Önce sen adam ol, sonra düşünürüz. crit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 dreagloth said: Önce sen adam ol, sonra düşünürüz. hayooorr once seeeen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 open beta ne zaman ya tarih var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 21 aralık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 dreagloth said: Önce sen adam ol, sonra düşünürüz. Bi an bir üstteki mesajı görüp "nooluyo lan?" dedim. Sonra anladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 bu nozdormu yu disenc yapıcam, dur yapma noob diyen varmı ? legandry kart sonuçta. http://i.imgur.com/g0zkvxx.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 800 dust falan mı geliyor ondan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 sanki çok iyi bir kart değil gibi, benim mi noobluğum? çok fazla hamle ihtimalin yokken karşındakii adamın devreleri yakıp hata yaptırabilme ihtimali var onun dışında meh gibi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 1600 dust geliyor. Nozdurmu iyi değil. 9 manaya 8/8 sonuçta. Ama hayyyyatta patlatmam oyundaki en işlevsel kart. İnsanlar çok düşünüyolar çoook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 hahahaha ya şu nasıl bir rezilliktir xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 pöff elim gitmedi disenc. a. hiç deck e alıcagımı da sanmıyorum, dursun simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Ahahahahaha :D::D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2013 oyunu anladıkça hoşuma gitmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Aceace said: Ahahahahaha :D::D:D ilk kart tam benlikmiş. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Şaka dimi bu kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 oh be 5 draft aradan sonra yeniden 9 yaptım. aslında bazı kartlar leş gibiydi sanki ama 2 wrath ve 2 bite baya hayat kurtarıyormuş. geri kalanlardan da sağlam kartlar olunca 3-5 tane, güzel oldu. 1 maçta yenildim. onda da Rogue 2. başladı, coin-defias yaptı, üstüne 4 turn boyunca minion indi veya assassin's blade açtı. bir şey yapamadım, devamlı arkadan kovalamak durumundaydım. swipe da gelmeyince gg oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 ödül olarak ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 2 pack, 185 gold veeeee 50 dust!!!!! çok sinirliydim blizzard'a ki, 2. pack'ten Black Knight çıktı, affettirdiler kendilerini keratalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 gz güzel leg. yakalamissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bu oyunda benden cenabeti yok sanırım ya. karşıma çıkan warlock'un 2. turn'de açtığı 3 minion'ı tahmin edin lütfen.... Arnis said: gz güzel leg. yakalamissin. eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 oha bu ne abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 tam yaratıkları dizdim unleash basıyodum dc yedim meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 bugün bişiler var ya nette ya oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 aynen oyun ortasında kapanıyor falanlar filanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2013 Sonunda girdiğimi hatırlamadığım bir giveawayden gecenin köründe key geldi girdim oynuyorum az az, buyrun ekleyin beni de Custodem#2853 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar