Sam Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ilgileniyorum durumla, herkes kullanacağı ifadeleri ona göre seçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 milletin elinde legendaryler falan tonla. millet baya baya para bayılıyor sanırım şu oyuna. ezik kaldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 tabiki bayılıyor, 1000$ basan bile yığınladır kartlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Iki ihtimalin var ya para basican ya zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ben bile dün yanlışlıkla 7 pack açtım auehauehu alsam mı almasam mı diye düşünüyordum, paypal hesabı falan istedi rasgele girdim zart diye çekti kız arkadaşımın kartı kayıtlıymış taa geçen yaz diabloda item falan satıyodum onun kartını kullanıyordum çektim kızın kartından 25 tl :D 1 tane legendary çıktı sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 parasız oynayın zamanla keyif alın para bassan 2 günde sıkılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 benim arkadaş da benim kartı silmemiş wow dan (kullansın diye vermiştim) süresi bitince bi 3 aylık daha cekmiş, onunda benide haberi yok sonradan çözdük olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 yaw druide karşı oynuyordum şimdi oyun bir anda saçmaladı novice engineer attım kart gelmedi oyun başında, devamında end turne bastım hiç bir tepki vermedi sürenin dolmasını bekledim.sonraki turnlerde de atak yapamadım shattered cleric buffını veremedim ve yine end turne basamadım concede attım mecburen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Para ya da zaman dıyonuz ama sureklı yenıldıkten sonra daily bile yapamaz insan son 5 elı ızlesenız çıldırırdınız. Valla 45 euro gomucem 40 pack ıcın sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bende bişi sorayım bir karttan 3 tane olmuyormu kütüphanede 2den sonra başka kartmı çıkıuyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Liebe said: yaw druide karşı oynuyordum şimdi oyun bir anda saçmaladı novice engineer attım kart gelmedi oyun başında, devamında end turne bastım hiç bir tepki vermedi sürenin dolmasını bekledim.sonraki turnlerde de atak yapamadım shattered cleric buffını veremedim ve yine end turne basamadım concede attım mecburen bi kez banada oldu, buff lar falan boşa gitti sadece vuruşları yapa bildim, turn u geçince düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 beta daha olacak bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Neyse pack almıcam nasılsa obur ay open betada yenı gelenlerı yener egomu tatmın ederım asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://i.imgur.com/w0tzXO2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ne zaman release olacak artık ya satmasamıydım beta keyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 http://www.twitch.tv/wow az sonra başlıyor trump vs artosis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 oha tb canlı da tbmiş asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Açık betada herkes rank 25tenm ı baslıcak? Yanı gerıye dogru mu gıdecek??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 totemic said: Açık betada herkes rank 25tenm ı baslıcak? Yanı gerıye dogru mu gıdecek??? hayır, 25 top. angry chicken ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 artosis 1 - 0 trump http://www.twitch.tv/wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 artosis siliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 artosis 1 - 0 trump artosis 2 - 0 trump artosis 2 - 1 trump artosis 3 - 1 trump http://www.twitch.tv/wow 1. ve 2. oyunda artosis paladinle resmen öğretti ama trump da inanılmaz kötü çekiyor kartları ya hiç mi şans olmaz bir adamda. 3. oyunda trump net ezdi ysera+ragnaros ftw. 4. oyunda hellscream şov oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 krip vs reckful başlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 ya reckfull gerizekalı. 15 dmg vardı elinde gitti oynamadı yenilecek şimdi. krip'in hp de 14 aha verdi oyunu mal ya mal. delirdim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar