Karea Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 gerçi yendim sonra kafasına 3 fireball yetti :D
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Prieste net ayar lazım elinde çok direct dmg kartı var rogue ile 3 dps dagger aççam diye 5 gem harcıyorum şaka gibi
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Murlock deck = iğrenç. Midem bulanıyor ya her turn murloc murlock
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 wanb#1168 hanginiz? eklemiş ama onaylayamıyorum bir türlü. friend listte kaldı öyle :(
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 pyroblast çıktı 3-3 arenadan gelen packten
smartgun Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 arena'nın tam mantığını anlıyamadım. Madem kendi deckimizi sokamıyoruz neden para verip arena'ya giriyoruz. Bütün kartlar açık ise o zaman kendi deckimizi neden uğraşıp oluşturuyoruz. Başka bir yerde biri şey dedi, işi knowledge'a dökmek, direk google'a paladin deck yazıp onun aynısını deck yapmak değil random olarak deck oluşturabilmeyi bilmek vs. falan filan. O zaman bende diyorum neden kart kasıyoruz, arenada zaten hepsi açık. Neyse, işin rekabet kısmını biri açıklayabilir mi ? Blizzard gene hangi çakallıklar peşinde...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 scorch said: Prieste net ayar lazım elinde çok direct dmg kartı var rogue ile 3 dps dagger aççam diye 5 gem harcıyorum şaka gibi sen oynama kardeş 3 dps dagger ne lan
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 amma zor lig atlıyor 80 windeyim şu an ortalama olarakta 4 maçta 1 kere kaybediyorum 2 star golddayım hala.
quixef Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ne alaka ya? Ben 22 win ile One Star Diamond a geldim sdf.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 legendary çıkmıyo diye ağlıyordum, sonra gidip çıka çıka Cho çıkar tabi anasını satiim :D ace'e black knight çıksın (ondan önce de 6 legendary çıksın!) bize anca Deathwing ve Cho :( Hannibal44 said: amma zor lig atlıyor 80 windeyim şu an ortalama olarakta 4 maçta 1 kere kaybediyorum 2 star golddayım hala. 4'te 3 kazanmıyorsundur, zannetmiyorum. tutuyor musun excel falan yoksa kafandan mı uydurdun. kart oyunlarında %75 şaka gibi bir yüzdedir çünkü. olacak iş değildir falan. bi de üst seviyelerle oynadığında hep kaybediyorsundur muhtemelen, alt seviyeyle oynarken hep kazanıyorsundur, ondan yükselmiyordur rank'in muhtemelen.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 NNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE toplam 6 turn'de 5 kere shadow word of pain attı priest'in biri bana az önce !!!!!!!!!!!!! NNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!! turn 9'a kadar üstüne 2 tane de shadow word of death afedersiniz de sokarlar böyle RNG'ye Edit2: sonraki rakibim de Ysera-Onyxia açtı!! Alıyordum ama lag'e girdi oyun ve worgen'ımın windfury'sini kullanamadım, bir de weapon ile atak yapamadım, o yüzden gitti. çok kızgınım çok
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sabonis, dün ben de arena deck ime 5 tane pain koymuştum ama hiç bir elde gelmediler yahu lol
Hannibal44 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sabonis said: legendary çıkmıyo diye ağlıyordum, sonra gidip çıka çıka Cho çıkar tabi anasını satiim :D ace'e black knight çıksın (ondan önce de 6 legendary çıksın!) bize anca Deathwing ve Cho :( Hannibal44 said: amma zor lig atlıyor 80 windeyim şu an ortalama olarakta 4 maçta 1 kere kaybediyorum 2 star golddayım hala. 4'te 3 kazanmıyorsundur, zannetmiyorum. tutuyor musun excel falan yoksa kafandan mı uydurdun. kart oyunlarında %75 şaka gibi bir yüzdedir çünkü. olacak iş değildir falan. bi de üst seviyelerle oynadığında hep kaybediyorsundur muhtemelen, alt seviyeyle oynarken hep kazanıyorsundur, ondan yükselmiyordur rank'in muhtemelen. Hunterla çok sağlam bir deck yaptım emin ol o şekilde.Kimseye yalan borcum yok. 7-8 win streak yaptım kaç kere. Yavaşta olsa teker teker çıkartıyor gene de geç başladım biraz oyuna ondan olabilir. 5 gün oldu daha çok maç atamadım. Deck'imde şu şekilde tamamen kendim oluşturdum. Çok rare kartımda yok zaten legendary hiç yok. O yüzden basic kartlarla ancak bu kadar. http://img194.imageshack.us/img194/4791/eduf.png
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Priest OP falan deniyor ama bence asıl OP olan Hunter unleash the hounds deck. Geçen 11/12 falan yaptım evde bir yandan maç izlerken... Oynaması da bi o kadar kolay. Keyif almıyorum oynarken, sırf gold farmlamak için yaptım decki. %80 den fazla kazanma oranı var. Not: Two star master rank, sanırsam rating rakipleri de zorlaştırıyor o nedenle yazdım :P
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 biriniz dersiniz %75 biriniz dersiniz %80'den fazla :D excel'de tek tek her class karşısında kaç galibiyet kaç mağlubiyet tutun bir bakalım, gerçekten dediğiniz rakamlara ulaşılıyor mu =) yalan söylüyorsunuz demiyorum ama muhtemelen istatistik tutmayıp kafadan "ooo çok kazanıyorum, yaklaşık her 4 maçın 3'ünü alıyorumdur" diye düşünüp sonra buraya gelip harbici istatistik gibi yazdığınızı düşünüyorum :D ha belki 10 maçta 8 galibiyet alabilirsiniz elbette ama 200 maçta 160 galibiyet olmayacağına kalıbımı basarım. hele rank master seviyesi iken.
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Ya ben dediğim gibi 23 galibiyette One Star Diamond a çıktım ama pek oynamıyorum, çoğu seri galibiyetti zaten, iki kere hunter a yenildim üstüste (abv Unleash the Hounds), Priest leri çok pis doğruyorum, Ogre Magi (4 atak), Gadgetzan Auctioneer (4 atak), Azure Drake (4 atak) beyle beyle bakıyor kalıyor bunlara, Mind Control ü bunlara harcatıyorum, iniveriyorum Malygos u, sorun çözülüyor.
Virtue-L Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 sabonis said: biriniz dersiniz %75 biriniz dersiniz %80'den fazla :D excel'de tek tek her class karşısında kaç galibiyet kaç mağlubiyet tutun bir bakalım, gerçekten dediğiniz rakamlara ulaşılıyor mu =) yalan söylüyorsunuz demiyorum ama muhtemelen istatistik tutmayıp kafadan "ooo çok kazanıyorum, yaklaşık her 4 maçın 3'ünü alıyorumdur" diye düşünüp sonra buraya gelip harbici istatistik gibi yazdığınızı düşünüyorum :D ha belki 10 maçta 8 galibiyet alabilirsiniz elbette ama 200 maçta 160 galibiyet olmayacağına kalıbımı basarım. hele rank master seviyesi iken. Şöyle diyeyim, bir ara yeni başladığımda tutuyordum simple deck varken, 11/6 gibiydi oran. Şimidiyse gözüm kapalı oynuyorum gibi, son tur 11/12. Gold farmladığım için yine oynarım muhtemelen, 270 gold var o bitsin istatistikleri postlarım :) Unleash the hounds deckin güzel olayı, tracking ve buzzard sayesinde decki direk elinde topluyor olman. Decki eve gidince paste edeyim isteyen olursa.
Praetorian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 priest a ayar lazim kesin. lord of arena karti aciyorum üstüne divine shilde atiyorum ufak bi büyüsüyle pat öldürüyor. legandry grull aciyorum üstüne pat mind control kendine cekiyo. ne yapsan fayda etmiyor bilenine denk geldinmi.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 böyle oyunu silkerim abi ben bna 6lı 7 lı kart gelıyor degıstırym 5li kartlar adam 3 turnde dızıyor minionları. ebesinin amcasından kart cıkartıyor 1li falan. istediğin decki yap oyun istemesse sittin sene gelmiyor kartlar.. sinir sahibi yapıyor sadece oyun başka birşey değil.
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 abi batak oynarken hep koz mu geliyor elinize sfsdsf kart oyunu işte şans yani yapcak bişi yok :D
totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 oyle ama o oyunun sinirini bir yere kanalize etmem lazımdı o an. asdf şimdi sakinim.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Sparkcaster said: scorch said: Prieste net ayar lazım elinde çok direct dmg kartı var rogue ile 3 dps dagger aççam diye 5 gem harcıyorum şaka gibi sen oynama kardeş 3 dps dagger ne lan Bizim köyde öyle diyorlar :( Kart kökmek yokmu bu oyunda ya
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 prieste karşı 4 attack minion dışında pek bi çözüm yok ya. yada direct dmg
quixef Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Priest e bence "All enemy minions take -1 attack" kartı lazım. Böyle çok ezik kalıyorlar.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 ranked ve unranked arasında herhangi bi fark var mı? ranked oynayınca daha fazla gold vs gibi?
Öne çıkan mesajlar