0ne Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2013 sabonis said: ulan.... çok relax, kafa rahat deck bu unleash decki. ama bazen kafayı çizdirtiyor... 2 buzzard, 2 tracking, 2 unleash'ten 1 tanesi gelse 1 tanesi, löbörs diye kazanıcam. yok, 15 kart kalmış deck'te, hala gelmedi, elime aldım. delirmelik... arada bi kaybedin ama, durup durup tek turnde oyun bitirmeyin azcık.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Hehehehe:D 4 taunt, 2-3 tane de heal olmanı sağlayacak kart koyuyosun deckine o hunter o anda gg oluyo. Seperate said: Aceace said: fak totems. O taunt yok muuu. Lan oyunu kaybettirdi bana. Üst üste 3 defa çıkarmı bi totem ya... Hadi tamam. oyun sonunda diğer 3lü boardta diye çıkıp çıkıp duruyo. Lan bunun bide öncesi var allahsız. total 4 random totem çıkıyor ,3ü zaten yerdeyken 4. taunt %100 Ya öncesi de var. Öncesinde de şaaptıımın taunt totemi çıkıp çıkıp durdu. Hayattan bezdirdi beni. O koyduğum en son haliydi.
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ayri bir threadde battletagleri toplayip kac kisi oldugunu gorsek ve basit bir matchupla turnuva yapsak iyi olmaz mi?
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Bana key bul, hemen ayarlıyım :P 8 senelik wowcuyuz her oyununu oynadık bir key yollanmaz mı be insafsız blo
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 çok fena newbieyim 2. maçımda shaman 6 tane falan taunt attı. bana da 1 tane gelmedi 35 tane kart dikti oyunun sonunda adam. priesti beceremedim ben galiba deckle falan da yapmadım ondan mı oluyor acaba?
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Abi arenada 3 wini geçemedim. Nasıl 9 win yapıyorsunuz ya oha. Constructed da fena değilim ama arena failll
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 ben de normalde hep 4-5 win arasında kalıyordum, güzel deck oluşturdum bu sefer.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 http://www.hearthhead.com/deck=360/three-star-master-soul-bane-burst şu lock deck çok çok iyi. Malygos olmadığından 1-1 uygulayamıyorum ama Jaraxux tam evil ya. Rakip 1 HP'ye getirip well played spamladığında Jaraxus'u çıkarıp sorry demek gibisi yok.
kami Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 oyunu mtg ile biraz karşılaştır mısınız fazla casual duruyor oyun
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Wispy said: http://www.hearthhead.com/deck=360/three-star-master-soul-bane-burst şu lock deck çok çok iyi. Malygos olmadığından 1-1 uygulayamıyorum ama Jaraxux tam evil ya. Rakip 1 HP'ye getirip well played spamladığında Jaraxus'u çıkarıp sorry demek gibisi yok. korkunc pahali bir deck. 4 epic, 3 legendary direk lol. Malygos disindakileri tamamladiysan helal olsun valla :)
Parliamert Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Aceace nerde, şampiyon olmuş bugünkü turnuvada. Tebrik ediyoruz efenim.
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Burdayım burdayım. Teşekkürler efenim. Paticik'in bayrağını tüm kıtalarda dalgalandırmak dileklerimle.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Hunter direk op ya ,klavye kırdırır valla :D
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Ahah sansa bak. Rogue la oynuyorum mage geldi. Benim 4 Hp adamin 20 hp var. Masada 2 tane minion im var ama taunt yok. Adam stealth 5/5 koydu. Sorry falan deyip duruyor. Shiv attim adama kart cektim taunt geldi got oldu sfsdf
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2013 wizard ilen priest in birini 3 e 30 dan aldım çok mutluyum
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 yıllar sonra key bulabildimi sonunda :d
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Ya her yerde warrior depends on charge cards falan yazıyor ama rogue ile yaptım bi deck full weapon ve charge kartlarından patır patır maç kazanıyorum aynısını warrirora uyarladım olmadı Give a minion charge kartları, charge decki aşırı baltalıyor. Bu kartlar ya 0 olmalı yada kendilerininde charge abilitysi olmalı sanki?
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Dikkat ediyorum wizard diyor bazılarınız yapmayın ayboluyor.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Paticik Şampiyonşip'01 coming soon.. yapalım artık şu turnuvayı...
scorch Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 give charge 0 bu arada yukarıda yanlış anlatmışım derdimi, charge veren kart ta dmg verebilse keşke falan diyordum aslında. casual oynayan deck kasamayan dailyleri her zaman yapamayan biri olarak şöyle bir el yaptım kendime ne diyorsunuz? fury warrior gibi daha 1/1 den başlıyorum heroya vurmaya ama oyun 8. el'i falan geçince zor oluyor priest dışındakiler pek 8. ele kadar dayanamıyor zaten hayvan gibi taunt kartları yoksa elinde.
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Bütün adamlara charge veren kart'ın varken, bütün minionları charge'lı yapmak çok mantıklı değil gibi
Wolas Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2013 8i eli geçince zaten control deckler dışında herkes mala bağlıyor
Öne çıkan mesajlar