Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Herkes hunter/priest, bu nedir boyle? Ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 gelmiş banada beta, bide buna bulaşcaz simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Houndmaster'la stealth tiger'a taunt verince, aoe yoksa hiç bir şey yapamıyor rakip değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Wispy said: Houndmaster'la stealth tiger'a taunt verince, aoe yoksa hiç bir şey yapamıyor rakip değil mi ? hayır minionun hem stealthi hem tauntu varsa, taunt çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 starting gamede kaliyor mu sizde de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 oh be bi ben değilmişim patide şu saçma hata yüzünden oynayamayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Suan calisiyor oyundayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Keyi olmayan var mı hâlâ? Dün göndermişler bir tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aranızda sub deck fulleyen var mı bilmiyorum ama benim bütün murloc destesi tamamlanınca Old Murc-Eye (legendary murloc) verdi vs pirate deckinde de sanırım 1 kart eksiğim var emin değilim. bu olay bütün deckler için geçerli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Crafting penceresinden gorebilirsin, sanirim sadece ikisi var gordugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 ucunbiri said: aranızda sub deck fulleyen var mı bilmiyorum ama benim bütün murloc destesi tamamlanınca Old Murc-Eye (legendary murloc) verdi vs pirate deckinde de sanırım 1 kart eksiğim var emin değilim. bu olay bütün deckler için geçerli mi? Murloc ve Pirate için var sadece. Beast ve Demon için yok misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 crafting penceresinde gozukmuyo o kartlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 murloc deck i cok iyi suan 3 tane beast craftladıgım icin uzgunum murloc decki tamamlamayı tercih ederdim hele shaman murloc cok acayip olabiliyo bl ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Marty said: crafting penceresinde gozukmuyo o kartlar quest gibi düşün. başka türlü alınmıyorlar. illa tamamlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 achievement* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Hop achi mi. Tamamdir amacimi buldum ben tesekkurler. Bu arada server bakimi mi var bir ben mi giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 bakım yok ,oyundayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Ever girdim ben de sacma sapan baglantim gitmis peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Hah dondu oyun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Plat 2 oldum master 2 bir arkadaş paladin ile oynuyor 2-3 el attık windfury li minion u sıra geldiğinde 20x yapıp 2 kere vuruyor sonra gg. :) ulan dedim laaan dedim... ekleyin de oynayalım shadowfall#2516 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 sakljdhjskldhsa abi en kötüsü tek miniondan dayak yemek ya da 2. hani adam tnla yaratık bastıgında gocunmuyorum, geliyorum diyor zaten ama diğer türlü "ehe 2 minion mu" derken ölüosun ya pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 var mi mac isteyen ? rogue umu alip geliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 taunt attik ace geldi kesti emenike noob yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2013 battletag ne? ha dorza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar