Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Arenada bir karttan 3-4 tane alabiliyor olmamiz cok sacma. Sansima 4 tane lightspawn geldi. Spamla spamla dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hpx2 yapan da geldiyse bir iki tane yok edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 @jowu açmayı bilmiyorsan zaten kapalı default sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sabonis said: O KADAR O KADAR O KADAR kötü geldi ki arena seçimleri. deckimde 2 alarmobot vardı... ona rağmen 4 win nasıl aldım bilmiyorum bunu dedim ve yeni draft'ımda paladin ile ne 1 weapon, ne aldor, ne consecration, ne argent protector, hiçbiri gelmedi. son 1 haftadır falan ilk 0-3'üme gidiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oh ikinci arenamda 9-2 yaptım paladinle 195 gold + 2 booster tertemiz oldu. decklerden bisey cıkmadı ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 lan deck demeyin şunlara :D deck oynadığınız şey, o açtıklarınız booster veya pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 470 gold birikti arenaya girsem mı yoksa butun sınıfları lvl 10 yapsam oyle mı gırsem? expert ai'ye d yetemıyorum halen. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Expert ai ye yetemiyorsan girme hic. Bosa 3yenilgi alırsın direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sabonis said: lan deck demeyin şunlara :D deck oynadığınız şey, o açtıklarınız booster veya packilk kart oyunum cok uzagım kelimelere yanlıs terminoloji dogal. bi de oyunda kartları attıgımız yere nediyoruz ground mu diyoruz nedir. map control demek istiyorum. ground kontrol mu demek lazım ne demek lazım o yere attıgın kartları iyi kontrol etmeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 simdi bunu oynarsam 2 kart birbirine mi dmg verecek yoksa sectigimin dmg i sadece yanindakine mi vuracak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Nekro said: simdi bunu oynarsam 2 kart birbirine mi dmg verecek yoksa sectigimin dmg i sadece yanindakine mi vuracak? Seçtiğin minion, o minionun sağındaki miniona ve solundaki miniona vuracak. Edit: Ama o minionlardan hasar almayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sadece sectigin kartin dmgi sagindaki ve solundakine vuruyo. geri vurus yapmiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 hmmm tamam tesekkur ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 madcow said: sabonis said: lan deck demeyin şunlara :D deck oynadığınız şey, o açtıklarınız booster veya packilk kart oyunum cok uzagım kelimelere yanlıs terminoloji dogal. bi de oyunda kartları attıgımız yere nediyoruz ground mu diyoruz nedir. map control demek istiyorum. ground kontrol mu demek lazım ne demek lazım o yere attıgın kartları iyi kontrol etmeye? sahil güvenlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Keysizlikten çıldırdım beyler yok mu key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 madcow said: sabonis said: lan deck demeyin şunlara :D deck oynadığınız şey, o açtıklarınız booster veya packilk kart oyunum cok uzagım kelimelere yanlıs terminoloji dogal. bi de oyunda kartları attıgımız yere nediyoruz ground mu diyoruz nedir. map control demek istiyorum. ground kontrol mu demek lazım ne demek lazım o yere attıgın kartları iyi kontrol etmeye? kartlari attigin yer board iyi control etmek te board control Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 oyuna expansiyon gelecek hâlâ keyimiz yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 BioHazarD said: madcow said: sabonis said: lan deck demeyin şunlara :D deck oynadığınız şey, o açtıklarınız booster veya packilk kart oyunum cok uzagım kelimelere yanlıs terminoloji dogal. bi de oyunda kartları attıgımız yere nediyoruz ground mu diyoruz nedir. map control demek istiyorum. ground kontrol mu demek lazım ne demek lazım o yere attıgın kartları iyi kontrol etmeye? kartlari attigin yer board iyi control etmek te board control oh eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 betrayal çok çok güzel kart bu arada. aklınızda olsun rogue'a karşı oynarken ortaya büyük minion, sağına soluna ufak minion koymayın :D hunter'a karşı da aynı şekilde.. madcow said: sabonis said: lan deck demeyin şunlara :D deck oynadığınız şey, o açtıklarınız booster veya packilk kart oyunum cok uzagım kelimelere yanlıs terminoloji dogal. bi de oyunda kartları attıgımız yere nediyoruz ground mu diyoruz nedir. map control demek istiyorum. ground kontrol mu demek lazım ne demek lazım o yere attıgın kartları iyi kontrol etmeye? işte öğretiyoruz biz de :) board veya masa diyebilirsin. board control diye geçer. kartları kontrol etmeye board control denmiyor. board kimin kontrolünde ise, kimin daha güçlü minionları varsa board'da, o board'un kontrolünü ele geçirmiştir. rakip bir şey yapsa da, senin cevabın vardır zaten, buna board control deniyor. tabii 1 kart ile her şey değişebiliyor, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 eyvallah ben nedense hic ranked mac atmıyorum. bi getirisi var mı ranked in?sadece arena ve unranked oynayıp level kasıyorum falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 5th element tahtaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 sabonis said: betrayal çok çok güzel kart bu arada. aklınızda olsun rogue'a karşı oynarken ortaya büyük minion, sağına soluna ufak minion koymayın :D hunter'a karşı da aynı şekilde.. Hunterda yerde 2 minion varken tam ortalarına Faery dragon koyun ağlasın hipneler. Müstehak size! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 OOOOOOHOHOHOHOHOHO Eurogamer'ın giveawayinden key aldım akıyorum kthxbye http://www.youtube.com/watch?v=8qKlu5iGCpU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 offfffffffffffff tarihin en kötü pack'ini açtım. bende zaten 2 druid of the claw vardı, 2 tane druid of the claw çıktı, rare olarak alarmobot çıktı, diğer 2 common da mogushan ve argent squire bu kadar çöp bir pack açmamıştım. rezalet..... bütün oynama şevkim kaçtı. Aceace said: sabonis said: betrayal çok çok güzel kart bu arada. aklınızda olsun rogue'a karşı oynarken ortaya büyük minion, sağına soluna ufak minion koymayın :D hunter'a karşı da aynı şekilde.. Hunterda yerde 2 minion varken tam ortalarına Faery dragon koyun ağlasın hipneler. Müstehak size! aynen. ama tabii bi tarafına atıyor, dragon da ölüyor. üçüncüyü kurtarmış oluyorsun sadece. yine de güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2013 axedice said: Dün bi shamanın core hound mu yüksek damagelı bi mobuna poly attım, ama böyle ölmek üzereyim son çırpınışlarım. Koyunun bi sağına bi soluna flametounge totem açtı, üstüne bide bloodlust patlattı, 8/1 lik koyunla kesti beni =( off bu çok fena :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar