Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 işte yeni kuranlara gaz vermek amaçlı sanırsam key dalgası edit; ya da "ooo beta app kurduk key geldi" rumor u ile beta app i seve seve yükletiyor adamlar işte "amaan ne uğraşacam" diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ben kuramadım lan o salak beta zımbırtısını. birine verecektim zaten keyi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Tamam yapsınlar da kaç haftadır bekleyen adamlar var benim gibi. Her gün uygulamayı da açıyordum ki bir şey olsun diye taaa "bu uygulamayı indirin key geliyor muhabbetinden önce" yani. Dediğim gibi arkadaşım kuramamıştı bile saçma bir hatadan dolayı. Her neyse iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Druidle Antonidas, Ysera ve Ragnaros çıkartmış bir mage yenmek. Bir de bunu rakibe fireball atarak yapmak. Ohhşşş harika bir duygu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 SuperArdilla kimse artik. O nasil bi deck ya. Bas git lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nekro said: 2 win streak aldim oh be. oyun guzelmis lan sfsfsd son 2 kart saglam taunt cektim druid QQ ladi. ooo hoşgeldiniz efenim hoşgeldiniz. Gelin ifadenizi alayım sizin de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Aceace said: Nekro said: 2 win streak aldim oh be. oyun guzelmis lan sfsfsd son 2 kart saglam taunt cektim druid QQ ladi. ooo hoşgeldiniz efenim hoşgeldiniz. Gelin ifadenizi alayım sizin de:D gel alayim ifadeni rogue la :D dorza#2453 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 oyun çog zevkli lan mad bomber çıkarıp kendimi öldürdüm demin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Yeni mail atmışlar beta key için. Eskilerden birine vereyim diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Dworgian KEY atmış bana. Dün biraz bakabildim tuto ve practice hunteri yendim. Asıl maclar çıkınca nasıl olacak goucez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sanırım arada 3 5 puan dövülmeyi sineye çekip eldeki kartları combolu çıkartmaya çalışmak lazım. Hunter / priest / mage ile 10 lvl yaptim da, priest fazla mı op yoksa bana mı öyle geliyor? 2/7 beast ustune x 2hp x2hp sonra da hp = ap yapinca saçma sapan bir beast oluyor elde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 dün ilk arenama girdim hunter çıktı şansıma 5te 2 yaptım fena değil asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 0-7 bi minion var. destroy all minions ile geliyor ve 2 mana. o elindeyken 2 tane de hp gelse direk 1 shot zaten. toplam bana da cok az oluyor. biraz duzeltme gelebilir. tabi oynamadım daha o kadar. sizlerin soylediklerinden yorum yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 exelsior, yazın bir köşeye bir ismi, lock ile karşınıza gelirse direk concede yapın, uğraşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 o niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Bildigin gururumla oynandi. Ayni adam 3 kere arka arkaya yendi. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Sparkcaster said: o niye benim nick. Para lazım kart lazım. Sevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 arenada 4 maç 4 priest. 1-3 ebesinin bilmemnesi bu ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 sen de priest oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 3 secenekten biri Priest cikmazsa nasil oynasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 priest o kadar op değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20130422040624/hearthstone/images/a/a7/TirionFordring.png http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/2/24/Sylvanas_Windrunner.png/184px-Sylvanas_Windrunner.png http://hydra-media.cursecdn.com/hearthstone.gamepedia.com/thumb/2/2c/The_Black_Knight.png/184px-The_Black_Knight.png http://hearthstone.blizzpro.com/wp-content/uploads/sites/4/2013/08/Gelbin_Premium.png Hepsini seri önüme adam. Kucaginda hoplatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 bu betaya nasıl gireceğiz. başvurmuştum ama gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2013 Gelmediyse 2 seçenek daha var. Ya çekilişleri kovalayacaksın. Yada gidip satın alacaksın. 50tl ye bulabilirsin. Güveniyorsan hesapta satın alabilirsin. Keyden daha hesaplı oluyor. 2 inci el bölümüne göz atabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar