BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yine cekilisten birsey cikmadi, fak dis sit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bende boş geçtim çekilişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Fazladan keyi olan varsa 30-40 atayım bişeyler, arkadaş yemek bile yemiyor, hayattan soğudu şu son wavelerde bile key alamayınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yahu hiç denge yok oyunda lol. ilk verdigi mage le girdim 3 oyun attim 2 priest 1 tane warrior geldi. Adam 2 manayla 5 hp veriyor heroma eh. Benim skill zaten bir ise yaramiyor. Adam taunt koydu sonra double hp verdi concede ettim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 mage op Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Patlar abi bu zaten düzeltmezlerse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Sonra o tauntlu miniona bir Poly atıyoruz ve devam ediyoruz. Şuan Priest dışında, bir Beta için gayet dengeli bence oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nekro said: ilk verdigi mage le girdim 3 oyun attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ne biliyim ben tamamen strateji odakli bir oyundur saniyorum. saatlerce practice de mi kasicaz simdi lol. oyun patetes cikti riza baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 yok öyle üç liraya 5 köfte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Priest biraz ayarsız olmuş bir anda biriktirip patlatabiliyor Yüksek ataklı minion koyup switch yapıp hp buffları atıosun +2 ve x2 birde üstüne geri switchledinmi one shot one kill sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Keyi olan hesabı olan yok mu?Kaç gündür arıyorum yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Diablo 3 ün ile takaslayalım istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 valla main account a acmasaydin verirdim. yok insanda heves kalmaz boyle 4 oyun 4 loose ve bir sn bile ortada gitmiyor oyun ezdi adamlar direk. yeni baslayan adam versin bari eglenelim biraz ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 ooo geldi keyim temiz. yalnız battle.net masa üstü app'si ile ilgili efsane doğru olabilir. dün yükledim bugün geldi key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 bana bnetten gelmedi hala sdfg client bayadır yüklü oynuyoz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 quixef said: Mage deck in son hali, bir kritik daha alabilir miyim? El birliğiyle adam edicez bu deck i sdf :P bu nası bi bal ya. adama neler neler çıkmış daha alalı kaç gün oldu accountu. bizdeki rare'lara legendary'lere bak bi de.. peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 desktop app yukleyip gelmeyen bi tek ben varım galiba =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 2 win streak aldim oh be. oyun guzelmis lan sfsfsd son 2 kart saglam taunt cektim druid QQ ladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 gabo adam ya kizilsakal#2877 noob isteyen eklesin tutoryalleri yapıp dalıcam oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Nekro said: valla main account a acmasaydin verirdim. yok insanda heves kalmaz boyle 4 oyun 4 loose ve bir sn bile ortada gitmiyor oyun ezdi adamlar direk. yeni baslayan adam versin bari eglenelim biraz ake starter deckle bile gayet oynanıyor sen oyunu öğrenememişsin henüz. o kadar ezilmemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Vidar said: Nekro said: valla main account a acmasaydin verirdim. yok insanda heves kalmaz boyle 4 oyun 4 loose ve bir sn bile ortada gitmiyor oyun ezdi adamlar direk. yeni baslayan adam versin bari eglenelim biraz ake starter deckle bile gayet oynanıyor sen oyunu öğrenememişsin henüz. o kadar ezilmemen lazım. cozdum olayi ya deck i customize edebiliyormuşuz asfdfd 2 win streak aldim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2013 Bahsedilen masaüstü uygulamasını neredeyse en başında indirmiştim sonuç yok tabii. Dün bir arkadaşıma söyledim, indirmiş. Adam kuramadı bile, hata vermiş. Bugün key geldi ona. Fuck you Blizzard. Just have a little faith diye diye çürüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar