Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 rog bence hala cok kuvvetli ama oynaması cok iyi hesap kitap gerektiriyor, kartları oynarken sırası vs cok onemli priest'e sardıgımdan beri pek önem veremedim ama rog'a malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Parliamert said: Sonunda başladım oyuna çok mutluyum lan. Tutorial'da Rexxar'ı öldüremedim daha. Ranked oyunlarda da 1/2 yaptım şimdilik. Herkeste böyle mi oluyor bilmiyorum ama ilk karakter olarak Jaina açıldı. Sizce Mage'e abanmaya değer mi yoksa şimdiden başka bir classa yöneleyim mi? Mage 10 level bu arada. aha keysizler kervanından 1 kişi daha eksildi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Hohoho, sonunda. Ha bu arada BTag Augeas#2343. Yardımsever patiler eklesin, yoğunluktan dolayı çok giremiyorum ama girdiğimde rahatsız edebileceğim biri olursa iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 quixef said: -2 frostwolf grunt -2 ice barrier -1 kirin tor mage -1 ethereal -1 lord of the arena -2 arcane explosions (bu biraz tercih meselesi ama ben sevmem) elinde ne kartlar olduğunu bilmediğim için tavsiye veremiyorum ama genel olarak +2 novice engineer +1/2 gnomish inventor +2 azure drake veya ogre magi +1/2 gadgetzan engineer +2 kobold geomancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 O kartlardan ortadakiler yok işte de, diğerlerine bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 +1 key bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Belki bilmeyen vardır. Bütün Murloclardan 1 tane craft ederseniz OLD MURK EYE Legend cart hediye geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 hadi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bu konuya yazmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 baya iyi kart olduğunu okumuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bende şimdi farkettim achivement imiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 link archi and gs plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 souldarkorn said: Belki bilmeyen vardır. Bütün Murloclardan 1 tane craft ederseniz OLD MURK EYE Legend cart hediye geliyor. aha doğru bu, tamamen unutmuşum. murloc kursam mı acaba dedim bi, sonra o legendary çıkana kadar ohooooo diye düşünüyordum, iyi bari kurabilirim şu anda :D craft edince değil bu arada ama. common-rare-epic murloc kartlarının hepsinden 1'er tane varsa sizde, geliyor legendary murloc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bi 5-6 el oynadım anca 1 kere kazandım 2-3 tanede quit çaktım. bi yaptırımı var mı quitin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 http://2p.com/1511480_1/Earning-Gold-in-Hearthstone-Quests-and-Dailies.htm Burada yazıyor. Hatta bütün pirate tayfasını craft ederseniz Captain's Parrot kartı da hediye geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Evet craft yanlış oldu bir şekilde elde ederseniz deck açarak veya craft yolu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bu client fena degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 dağıtımlar başlamış anlaşılan. yeni gelen arkadaşlar ekleyebilir gokhan#2940 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 battle id'nin ne katkısı var bu oyunda, betada seçtiğin arkadasın ile duel var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Beta keyi olan, olup ta vermeyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 axedice e güvendik desktop app kurduk bakalım. daha da gelmezse key artık pes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ahaaha o desktop clienti yukle key gelir olayi geyik degil mi yav sdfdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar