Karea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 scorch said: Beta çıkmayanlara soru; desktop clienti yüklümü sizde ? Böyle bir tiyo vereyim ;p desktop client da beta
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Ha evet desktop client olayı geyik olmayabilir, ben de neymiş diye merak edip yükledikten sonra ilk wavede geldi key. Blizz oyunlarına genel bi launcher gibi düşün, diablo sc wow falan hepsini tek bi clienttan açıyorsun ayrı ayrı launcherları yok. Her oyunun sayfasında online olanları görebiliyorsun, belki ilerde steam friends gibi daha derli toplu bişey de eklerler. Bütün blizz oyunları yüklüyse kısayol sayısını azaltmaktan başka bi olayı yok aslında.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ya bu oyun yemin ediyorum benimle toşşank geçiyor ya.... priest seçtim. Ne holy nova, ne cleric, ne power word shield, ne mind control, hiçbiri gelmedi....
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bende desktop battle net beta client yükledikten sonra ki wave de hesapta beta olmasına rağmen key aldım.
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 batıl merdiven altı inançlar gelmiş dfgh
scorch Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Karea said: scorch said: Beta çıkmayanlara soru; desktop clienti yüklümü sizde ? Böyle bir tiyo vereyim ;p desktop client da beta Wow gm arkadaşıma niye beta vermiyorsun diye isyan ettim client yükle veremem dedi. Yükledim 1 saate geldi beta Bu da mı rastlantı!!! Şakası bir yana sc2 dede bneti test etmişlerdi heartstone ile de bence clienti test ediolar
Karea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 client beta bana aylar once geldi ama hs key yok daha ortalarda allahtan paticik varda oynayabiliyoruz :P
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 client yuklu bende, wow falan da oynuyorum ama yok key falan
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 sabonis said: ya bu oyun yemin ediyorum benimle toşşank geçiyor ya.... priest seçtim. Ne holy nova, ne cleric, ne power word shield, ne mind control, hiçbiri gelmedi.... Hunter dene. Al butun hayvanlari, pata kute kes herkesi.
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 key gelmiyor diye ağlaya ağlaya post kastım ya ,ağlama duvarı yeminle
0ne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Kaliko said: sabonis said: ya bu oyun yemin ediyorum benimle toşşank geçiyor ya.... priest seçtim. Ne holy nova, ne cleric, ne power word shield, ne mind control, hiçbiri gelmedi.... Hunter dene. Al butun hayvanlari, pata kute kes herkesi. Dün aksam streamin birinde eleman "1 turn kill" diye bi deck yaptı, 8/8 oldumu tüm 1-2 lik kartları salıp 27 vuruyo, çok fenaydı çok.
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Desktop client dediğiniz "Battle.net App Beta" mı? O da "bir hata oluştu, açamadım yeniden indir " vs. diyor? Hatta "You may need to download this game from Battle.net" diye biten bir mesaj. Oyun indirmeye çalışmıyorum ki, "Battle.net App Beta" bu??
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Sonunda başladım oyuna çok mutluyum lan. Tutorial'da Rexxar'ı öldüremedim daha. Ranked oyunlarda da 1/2 yaptım şimdilik. Herkeste böyle mi oluyor bilmiyorum ama ilk karakter olarak Jaina açıldı. Sizce Mage'e abanmaya değer mi yoksa şimdiden başka bir classa yöneleyim mi? Mage 10 level bu arada.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ay deliriciiiim. cleave 2 tane koyuyordum fazla elimde patlıyor diye 1 tane koymaya başladım. bu sefer de lazım olan zamanlarda gelmiyordu bir türlü. son 6 oyundur 2'ye çıkardım tekrardan cleave'i. Ama 6 oyunun 5'inde ihtiyacım oldu, hiçbirinde çekemedim. bu nasıl bir şey ya... böyle bir draw balsızlığı yok yani.
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Axedice in ağladığı deck şu, bir kritiğini alabilir miyim? Hep arena attım şimdiye kadar sıfırdan yaptığım ilk deck bu, dolasıyla her türlü öneriye açığım (kendi gördüğüm olası kusuru düşük manalı minion ama ne çıkaracağımı bilemedim)
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 mana dagılımın biraz dengesiz olmuş, bir de minion sayını genelde 15 civarı tutmakta fayda var büyü-minion dengesi oluşsun elinde diye silence 1 adet az bu arada onu da arttırmaya calıs 4 manaya spellbreaker var candır.
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 E elin değmişken bir söyleyeydin neresini ne yapalım.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kritik dedin yaptık şimdi deste yap mı diyosun kartlarını bilmiyorum ki aga yaparım deste de sonra bende o kartlar yok diyecen
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 - deckin bir konsepti, focusu olsun - mana dağılımını iyi yap - eğer kartların degerini arttıracak kombolarin yoksa her tur açabileceğin en büyük kartların hep elinde olması lazım Spellpower mage decki yap mesela
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Quel-Thul said: kritik dedin yaptık şimdi deste yap mı diyosun kartlarını bilmiyorum ki aga yaparım deste de sonra bende o kartlar yok diyecen Yok sana değil, Kaede ninki bunun bir üstündeki comment e kadar biraz havada kalmıştı. Seninkinde problem yok.
elesso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Marty said: sen her oyunu 3 saatte birakiyosun. sayilmaz o full basic cartli hunter deckle yok ediyorum herkesi. cok keyifli. rogla al kolaysa. rogla rog dışında adamı dövmek mümkün değil gibi geldi bana hehe.
Marty Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 rog mesela o hunter deckini yok ediyo. earlydeki her minionu daggerla, spellerle indiriyo. latede eziyo.
Öne çıkan mesajlar