do9uz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bana bile gelmiş vay anasını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Bi bize gelmedi yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 beklersin beklersin gelmez beklemekten vazgeçtim 2 tane geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 gelmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 monoscope said: beklersin beklersin gelmez beklemekten vazgeçtim 2 tane geldi sdf Simdi o ikiden biri hala bosta mi diyecegim ama ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Banada dun öylesine girdiğim curse giveaway den gelmis. Sirf meraktan başladım. Mage ile 14 oldum şimdilik. Rogue ve hunter disinda uyuz eden pek bi deck yok. ama wowda da oyle uyuz du hibneler bide extra soru: tablet ve Smartphone lara gelicek mi oyun? Yoksa sadece pc mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Tablet ve smartphonelara da gelcek. Hatta şu anda kullandığım tarihi telefonu sırf bu yüzden değiştircem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 bi bana key gelmedi anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 O kadar giveaway oldu yok mu hala fazladan keyi falan olan yav. Giveaway falan yapın ne bileyim satın bişey yapın işte, isteyenlerle buluşturun keyleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 tablette falan çok keyifli olur çıkarsa... kartları keşfetmesi keyifli ama belli bir süre sonra tüm kartları öğrenince keyfi kalmaz benim için. bide warrior çok op... bide bi insan 20 kere oynayıp 1 kere kazanamaz mı asdf. kesin kaçırdığım bi noktalar var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Seperate said: bi bana key gelmedi anasını satayım lütfen lütfen. millete 2 şer 3 er geliyor artık isyanlardayız beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 ben artık open betaya bıraktım ya, öyle böyle değil gelmiyor yani dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2013 http://www.teamliquid.net/video/streams/Trump Final maçlarının vodları gelince yayınlıcaklar. Finalde SC2'den tanıdık iEchoic var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 asdf aranızda nicki tombik olan varmı ? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kendi aramızda bir facebook grubu şimdiden 63 kişiyiz ,ufaktan maçlara başladık baya seviyeli bir grup oldu ,herkez bişiler paylaşıyor özellikle key dağıtan siteler filan baya yararlı oluyor üyeler için .Sayımız biraz daha artarsa blizarttan key filan istemeyi düşünüyoruz sonra onları paraya çevirip uzayacaz :D şaka bir yana hani eskaza key filan gönderirlerse üyelere random dağıtmayı düşünüyoruz hatta belki ben paticik tayfasına ufak bir iltimas geçebilirim :D eğer ilginizi çekerse link aşağıda ,grupta tek kural küfür ve ağır troll yasak :D zati paticik tayfasından troll çıkmaz hiç :D ayrıca battle net tagları paylaştığımız bir konumuzda var maç yapacak adam bulmakta sıkıntı yaşamıyoruz :D Hearthstone - Turkey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 :D :D :D :D :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 arrrrrrgggggggghhhhhhh arenada 2 blizzard, 1 cone of cold, 3 freeze attı mage ve kazandı. normalde freeze dünyanın en saçma spell'i ama işte 3 tane üst üste atınca... meh. tabii oyunun ilk 5 turunda elimde sadece 6 manalık şeylerin olması da etkiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 hakkaten herkese geldi bir bende yok. silkeyim blizzard seni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 aynen abi alakasız kişilere geliyor bana gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eaglewingg Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Aynen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Osirix said: aynen abi alakasız kişilere geliyor bana gelmiyor http://www.twitch.tv/michiielenda 27 kişi izliyor. Türk bir hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 kendimi bıçakladım 10 saniye izledikte sonra, kan kaybediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 ben de hani anlıyo mu biliyo mu acaba diye baktım. olmadı, olamadı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2013 chate de bakmıyo delircem sgsdcfsdfzcxv, hiç easy ai yenebildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar