Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ya benim içinde ragnaros ysera cabal priest falan olan deckim 5 gördü. ilk 5 oyunu o kadar smooth kazandım ki böyle full kontrol. rakipler de kötü değildi. sonra bi hunter geldi adam sadece beast beast master ve hunter spelleri kullandı ve direk topdeck kazandı oyunu. başka bi hunter geldi 3 tane buzzard çıkardı ve adamın 2-3 epic kartına rağmen aldım şansa. warrior full bana saldırdı ve topdeck kazandı. üstte anlattım warlock direk kusursuz burst yaptı durdurmanın imkanı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Az önce 9-1 bitirdi arenayı o deck. Tek mağlubiyeti o aptal Warlock'a karşı. Bu gold çıkma şeysi çok saçma olmadı mı sizce de? Yav daha tüm kartlar açık değil. Hatta yarısı açık değil, 10-15 tane gold kart oldu. Kıyamıyom da patlatmaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 ilk kez adam gibi deck geldi. 4 tane mind blast falan var sdgısh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 4 tane mind blast mı? Adam burstün cılkını çıkarcak. Bu arada Mind blast arenada genelde çok kötü bir kart aslında. 4 tane olması sayesinde kurtarmış durumu. Çünkü boardu kontrol etme açısından hiç bir şey sunmuyor. http://www.twitch.tv/docgotgame bu adam biradan baya bi key dağıtçak. Şansını denemek isteyenler gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2013 diğer kartlar da fena değildi ama acayip shamanlar geldi iki kere 5 te kaldım :/ gold kart verdi ama o iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Priest ne zaman nerflencek acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 dreagloth said: Oyunu denemek isteyenlerle us acc u paylaşabilirim ben, fikriniz olur hiç olmazsa.aynı şekilde bendede fazladan bi us account var. isteyen pm atsın hiç oynanmadı şu an tüm classlar level 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 alabilirim varsa elinizde bi tane account deneme amaçlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 ulan sabah sabah hearthstone beta key arıyoruz. allahsız blizzard gönder la bitane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 priestle arenada oynayamıyorum ya, karşımdakiler hep kusursuz kart çekiyo bi bok yiyemiyorum. 2 kere çift legendaryli deste yaptım 5 in üstüne çıkamadılar. rakip priest oynar, lightwell i hayvan gibi bufflar, bende 3 tane olan silencedan biri gelmez. ben oynarım her attığım buff silence yer falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 3. turn acolyte of paine inner rage + rampage combosu. adam 3 kart çekti şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 edit:özel mesaj atıcağma buraya yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 http://i.imgur.com/dg28ecn.png şunla 9 1 çıktı, son 2 maç aynı mage ile 2 kere kapıştım spellbender ve pyroblast vardı adamda. ilkini direk pyro yiyerek kaybettim 0 health, ikincisinde flamestrike gelmeyince 27 0 ezdim. noble sacrifice inanılmaz bir kart bu arada ya board kontrol elinizdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Hunter ile arena oynuyorum, müthiş bir kombosu var; Taunt minion olan boarda starving buzzard + snake trap alınır. Karşıdaki saldırınca 3 snake summon + 3 kart starving buzzarddan. Ardından unleash the hounds ile tüm beastlere +1 attack. Şimdiye kadar kenbdini toparlayabilen olmadı. Bakalım belki mage flamestrike ile falan toparlar, ama o da sağlam hasar aldıktan sonra. Kartlar da sırasıyla 2,2 ve 1 mana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 buzzardı öldürebilecek speller her classta var. böyle bi comboyu yiyecek kadar salak bi adam hiç gelmedi karşıma :( karşıda hunter varsa bu tarz speller buzzard için saklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Ben de hemen indirirler sanıyordum, ne bilim, yiyen varmış. Oynamaya değer, buzzarda saldırsa bile 3 snake yine iyi gider haunds ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 19 hp kalmışken karşımdaki adam iki turn arka arkaya pyro attı god bless ice block Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Priest sağlam deckle cok acayip ya. Kafadan 34 kart oynuyorsun. Sürekli kart çekme imkanın var. Holy fire gibi acayip bir kart var. Adamın oynadığı her kritik kartı ap 4 olmadıgı sürece indirebiliyorsun. Adamın deckten kopyaladigin kartlarla adamın classa ozel spellerini oynayabiliyorsun. Priest'ın tekinden 5 armorla shield slam yedim dün gece mesela. Üstüne mind control ve hayvani bufflar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 blizzard forumlarda birkaç kişi yazıyor zaten, priest gelince karşıma direk bırakıyorum diye, cidden sürekli etraftan kart bulması sinir edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 mogu'shan warden ne güzel karttır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Priest deckdeki favorilerimden, bir o bir de gurubashi berserker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Sparkcaster said: buzzardı öldürebilecek speller her classta var. böyle bi comboyu yiyecek kadar salak bi adam hiç gelmedi karşıma :( karşıda hunter varsa bu tarz speller buzzard için saklanır. ben yedim bunu mesela ama yemekle ilgisi yok elinde hiçbir şey yokken %33 ihtimalle falan onun snake trap olma riskini alıp saldırıyorsun buzzard'a, yapacak bir şey yok. snake trap ise gg tabii. play olması lazım summon değil. inanılmaz hile oluyor çünkü. ilk 3 turn'de rakibe 2 kart gelip, sana removal gelmezse oyun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Wipe gelmeden önce 2 main deckimden biri paladin idi. Divine shield fokuslu bişeydi. Hatta kendim de yapmamıştım. Bi yerlerden görüp yapmıştım. Noble sacrifice tam bir win more kartı. Rakip board kontrolü kaybetmiş, weaponla ya da charge ile boardı tekrar ele geçirmeye çalışırken inanılmaz iş yapıyor. Ama genellikle 1:1 kuralını bozduğu için, board kontrolü rakipteyse tek kelimeyle leş bir kart. Druid deckimi tekrar kurmayı başardım. (1 tane azure drake, 1 tane wrath eksik sadece.) Priest harici çok mutlu mesut bir şekilde oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2013 Abi bu ne ranked maçların yüzde 90 ı Priest açıyor. Fix MC ve türevi kartlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar