Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Heyecandan ona hiç bakmadım sdf. Ama üç gün üst üste cuma-cumartesi-pazar diye kalmış sanki aklımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Riverwind#2720 ekleyin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 free2play.chip.de 300 key var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Rahat olun satmasını bilirsen her türlü satılır beta key. Mezarcılar istediği kadar 30-40 TL versin. 100 TL ye rahat gidiyor şuanda. Hatta uğraşsan Ebay falan falzasını alırsın. İlk mesajlar ya usta open beta gelecek bırak 30-40 a diye başlıyor. Sonra sonuç alamayınca ya usta hadi mezarcılık olmasın 50 tl diye devam ediyor. 80-100 e sattım diyince sus pus oluyorlar. İnşallah herkese key gelir de kedinin ulaşamadığı ciğer mundar muhabbeti yapmazlar burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ne anlatıyosun kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Okuyabiliyorsan gayet açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 KingMadboy said: free2play.chip.de 300 key var neresinde :P. sayfada göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ya şu ben zekiyim modundan çıksanız artık, burada adam kaç kişiye key dağıttı durdu, bare ona hakaret etmiş olmayın. Cinseniz sessizce adam çarpın reklam etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingMadboy Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Densiz said: KingMadboy said: free2play.chip.de 300 key var neresinde :P. sayfada göremiyorum. link http://free2play.chip.de/hearthstone-heroes-of-warcraft/aktionen/weg-mit-den-waffen-und-ran-an-den-kartentisch-zerlegt-den.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Ne alakası var. Burada kimse samimi değil. Yok key satılır mı. Open beta gelecek hayatta key almam diyen bir ton adam key satılığa koyunca 30 tl den başlıyorlar mezarcılığa. Milyon tane mesaj geliyor. Bari birşey savunuyorsun arkasında dur. Burada ahkam kesip key satana laf edip sonra 30-50 tl ye alacam diye saltolu taklalar atmasınlar mesaj yolu ile. Komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 battle rage craft ettim 2 tane ve çıkan warrior kartları ile bi deste kurdum. neredeyse mage kadar kazanıyorum ve maçlar daha kısa sürüyor. huzurluyum. mage ile 15 hatta 20 dakka sürebiliyordu bazen, bununla max 8-10 dakka falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 souldarkorn said: Open beta gelecek hayatta key almam diyen bir ton adam key satılığa koyunca 30 tl den başlıyorlar mezarcılığa. Milyon tane mesaj geliyor. bu komikmiş cidden yannız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 key gelmis ya süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 ya key muhabbetini birakin oyuna bakın biraz heh baya yeniyim bu mtg isinde. arenaya girim dedim bi gelen kartlardan bi deck yaptım bakarmısınız neyi yanlis almisim fazla almisim etc. ilk elde karsima gelen mage 6. turnda yedi beni bu deck ile yukarıda görünmeyen 1 execute ve 1 whirlwind var http://i.imgur.com/GfhGkDs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 noob sorusu: ya ilk kez insanlarla oynamaya başladım practiceten sonra da bi mage geldi, yok fireball'ı 7 vurur o arcane spell'i normalde 3 kere 1 vururken 5 kere vurur. spelleri nasıl güçlendirmiş ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 spell power +1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 aa doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 jowu said: ilk kez insanlarla oynamaya başladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Şimdi yalanım olmasın tam rakam tutmadım ama yaklaşık 30'a yakın booster açtım. 2 tane legendary çıktı. Kendileri: Yeminlen sövecem. Çok pis sövecem hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 PCGamesN.com'daki giveaway için attığım mesaja "Awaiting for moderation." diyor. Acayip kıllandım, var mı benle aynı durumda olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 jowu said: noob sorusu: ya ilk kez insanlarla oynamaya başladım practiceten sonra da bi mage geldi, yok fireball'ı 7 vurur o arcane spell'i normalde 3 kere 1 vururken 5 kere vurur. spelleri nasıl güçlendirmiş ki ya Spellpower veren minionlar var. Onlarla oyle fazla vurabiliyor. Bu prieste de denge lazim, bu nedir arkadas, mind control bir yandan, heal atinca kart cekmesi bir yandan. Priest ile oyun kazanma oranim cok artti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 @grimmax Deste neredeyse ful minion olmuş, board kontrolü senden yüksek biri gelince oyunların çabuk bitmesi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 kart tipleri arasındaki fark ne ? gold legendary rare vs. biri tipleri ve farkları yazabili mmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Basic Expert -> Common - Uncommon - Rare - Epic - Legendary Birde gold lar var tüm kartlar için, sadece şekil basic lerde, expert kartlar için disenchant getirisi daha yüksek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2013 oyun feci sarıyo ya dün 6 saat aralıksız oynadım simdilik warrior ve mage'i level 10 yaptım onlarla oynuyorum, özellikle warrior cok eglenceli geldi warrior, mage, priest fazla iyi, hunter fena degil warlock ve shaman biraz zayıf gibi geldi bana ama tabi ilk izlenim bu henüz ha bide illidan stormrage açtım görevden cıkan paketten hehu, gerci 5 canı var hemen iniyo henüz bi verim alamadım kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar