neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kedinizin boynunda tasma var mı abi sizin? Benimkiler hayatta durdurmuyor boynunda öyle şeyleri, hemen fıtfıt çıkartma derdindeler. Çok da güzel görünüyor boynunda ufak bi tasma kedilerin, ev kedisi olduğu belli oluyor. Nasıl alıştırdınız ne yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 tasmasından duvara çiviledim 3 gün.bi daha yaptıklarımı sorgulamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben çok karşıyım kedide tasmaya.takılır kalır bi yere diye ödüm kopuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Ben de birbirlerinin tasmasına pati atarlar diye çekiniyorum biraz. Ama böyle de sokak kedisi gibi salaklar asdjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 rahat takan da var sevmeyen de ama takılma riski kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 sevmiyosa takma abi , kediler rahatına düşkündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Şöle bişey al bak nasıl takıyo :) http://www.kedisahiplendirme.com/wp-content/uploads/2012/11/Siyam-Kedisi-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Küçüklükten alıştırmak lazım belki de ya. Tombalaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 kediye tasma takmak corapla sandalet giymek gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Fistan said: kediye tasma takmak corapla sandalet giymek gibi bisey Aynen. Hayvanin ruhuna aykiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 14 sene kedi besledim, bırak tasmayı, herhangi bir nesnenin boyun kısmında durması 3sn falandı max. kediden kediye değişir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Bir kere takmaya çalıştım. Onda da duvarlara tosladı. Bir daha denemedim bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Zikko said: Şöle bişey al bak nasıl takıyo :) http://www.kedisahiplendirme.com/wp-content/uploads/2012/11/Siyam-Kedisi-3.jpg abi kedi medi ben buna.. jigorohigorohigoroeemassuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben takıyorum bazen, pek sallamıyor. ama genelde eve biri geldiğinde ya da dışarı salacağımız zaman takıyoruz. onun harici rahat etsin diye çıkarıyoruz yoksa kendisi çıkarmak için herhangi bir uğraş göstermiyor. amaç da, koşturduğu zaman zıngır zıngır çan sesi geliyor, insanlar kedinin etrafında olduğunu anlıyorlar felan, o yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 İlk önce kendine tak bakalım alışabilecek misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Uvey kedim mama kabini bile yerden yere vuruyor , tasmaya kim bilir neler yapar, abav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yildirimokur said: İlk önce kendine tak bakalım alışabilecek misin ? Takıyoruz zaten kravat şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 adam critledi beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 iş yerinin bahçesini sahiplenen yavru kedinin boynunda ki tasmayı çıkarmak için 5 kişi kovaladık, yakalayamadık. İki ay geçti, çok hızlı büyüyor, tasma boynunu sıkacak diye endişeleniyoruz. emaneti çekip vurmak zorunda kalacağım galiba. havalı emanet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 kovalamak kolay kısmı.ağır yaralılar verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 zipzip said: ben çok karşıyım kedide tasmaya.takılır kalır bi yere diye ödüm kopuyor. veterinerlerden satin alabilecegin 3 kademeli kilitli tasmalar var. kedinin kilosuna gore ayarliyorsun kademeyi. 6 aylik civari iken birinci kademe kullaniyorsun ornegin. bir yere takildigi zaman mekanizma otomatik atiyor. kedi boylece bogulma tehlikesi gecirmiyor. ancak kendisi de cikaramiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 copry said: Uvey kedim mama kabini bile yerden yere vuruyor , tasmaya kim bilir neler yapar, abav Üvey kedin he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2013 Ivit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar