matama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Kiz arkadasin vw beetle i var arka camda silecek yok. Gorus cok dusuyo, bir sivilar vardi surunce su direk akiyordu. Varmi fikri olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 benim kız arkadaşım yok , arabam palio. sizin hayatlarınıza özeniyorum. oto yıkamacılarda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Selam, Benzinciler satıyor, ucuz birşey. Sonax falan da uyguluyorlar ama etki sürelerini bilmiyorum. Bahsedildiği şekilde uyguladığında 2 hafta kadar etki gösteriyor. Ama yağmurun altında uygulama yapmamak en önemli nokta! Etkisini göstermesi için belli bir hızın üstüne çıkman gerekiyor. Yüzeyi yalana hava yardımıyla biriken suyu atıyor. Arka davlumbaz bitimine paçalık ve tavana konacak kanatçıklar su birikmesini engelleyebilir. Benim araçta arkadaki türbilans birikmeye neden oluyor. Ama Laguna'da birikme söz konusu değil : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Selam, Hatta benimki bitmiş, benzinciden alıp atelyenin içinde uygulayacağım. Yan cam, cam tavan ve ön camda falan güzel oluyor. Ön camda sileceğin tam olarak silme performansını etkiliyor (sürtünme azaldığı için) ama >60km/h hızda silecek falan gerekmiyor :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 uygulaması nasıl onların? Alıp bezle yediriyormuyuz sadece yoksa uğraşmak lazımmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 ben migrostan almıştım mahfoldu ön cam bi dönem. gece camda saçma sapan ışık kırılmaları ve bulanıklık yaratıyordu. işin kötüsü çıkmak bilmedi, yıkamada tazyikli su bile etki etmedi zamanla kendisi yokoldu ama çok çile çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 NeverWet tarzı hydrophobic bi kaplama yok mu piyasada? Yağan suyu hızlıca kaydırıp yüzeyden atmak yerine hydrophobic ile direk uzaklaştırabilirsin, hızdan falan bağımsız olur böylece. Ama uygulanması düzgün olmalı ne olursa olsun, camda kalcak bir şey sonuçta. Denildiğini gibi görüşü bozabilir, farklı yansımalar/renkler oluşturabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 diaboliq said: benim kız arkadaşım yok , arabam palio. sizin hayatlarınıza özeniyorum. oto yıkamacılarda var. palio ne lan ahahaha palio weekend çarkıfelek veriyodu yeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 neverwet'i araba camı için önermiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 palio fakir arabası. fakir ama gururlu arabası. fakir ama gururlu ve s3mp4t1k chochuq arabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Neden sosyal medyada basarisiz oldugun ortaya cikti abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Selam, Hatırladığım kadarıyla uygulama şu şekilde: -Camı güzelce temizle -Camı güzelce kurula -Cama bu sıvıyı homojen şekilde püskürt -Cama bu sıvıyı toz/iplik bırakmayan bezle yay -Biraz bekle... biraz daha... şimdi değil... sabret -Sonra da nemli bir bezle sil, camda kaplamadan ötürü dalgalanma kalmayana kadar (çok uzuuuun bir zaman da değil) Ben homojen yaymayı düzgün yapmadığım için bir keresinde o renk dalgalanmaları bende de olmuştu : Suyun moleküler çekim felsefesini uygulamasını engelliyor ve bu sayede su cama tutunamayıp kayıyor. Fakan benim ön cam normalden daha yatay olduğu için rüzgarın etkisiyle damlacıklar yukarıya doğru göç etmeye başlıyor. Büyük oğlan bayılıyordu o sahneye :) Über süper nano teknolojik bir ürün değil sonuçta. Bulaşık deterjanı Cif'in bir nevisi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 autowax te benim hanimi kandirip yapmislar zamaninda. 4 sene oldu hala cikmadi. nefret ediyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 başlığı yazarken göstermediğiniz özenden dolayı sizi kınıyorum. "su tutturmama malzemesi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2013 bu suyu kaydiriyor akitip gonderiyor bide isil isil parlatiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar