Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Ouroboros alıcam, sorun çıkarırsa refundlar Mamba alırım. Netten baktım biraz, sorunları aynıymış zaten. Wired/wireless geçişi yaparken donması falan. Hep miniskül şeyleri deve yapmış internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Silphatos said: sadece ekmekler kablosuz mouse kullanır erkekler mx518 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 mouseunuz ne olursa olsun http://www.amazon.com/HAYABUSA-XSOFT-Bright-SAMURAI-gaming/dp/B007JX20L8/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1380805216&sr=8-2&keywords=artisan+hayate şundan bir tane alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Pff yumuşak mousepad. ERRRkek adam şunu kullanır benim gibi: http://www.sanalmarketim.com/razer-scarab-precision-20-hard-mousepad-/p_31718/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 knoxville said: Silphatos said: sadece ekmekler kablosuz mouse kullanır erkekler mx518 7 yıl sonra mx518'i vefat eden erkekler de g400 (angle snapping olmayan 2. neslini) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 adamsın. peki o 2. nesli nerden buldun da aldın? paket açmadan öğrenemiyon ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Seri numarasıyla ilgili bir şeyler vardı da bilenler aydınlatsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 LZ13333 ve sonrası. orda sıkıntı yok da, mouse'un altında yazıyor. kutuyu açmadan bilemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 siz ayı kürkü üstünde sevişmek varken kızı cami mermerine yatırırsınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 quixef said: Pff yumuşak mousepad. ERRRkek adam şunu kullanır benim gibi: http://www.sanalmarketim.com/razer-scarab-precision-20-hard-mousepad-/p_31718/ adam gibi adam işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 BabacumMostors said: siz ayı kürkü üstünde sevişmek varken kızı cami mermerine yatırırsınız lan http://i.imgur.com/M64zxA5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yumuşak yumuşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 knoxville said: adamsın. peki o 2. nesli nerden buldun da aldın? paket açmadan öğrenemiyon ki :( öğreniyosun. http://cdn.overclock.net/0/0c/600x450px-LL-0c7bd73d_600x450px-LL-12e19626_IMG_5119.jpeg şu etiket. ayrıca kutunun altında yazıyor s/n falan. pid yerine s/n yazıyorsa prediction'sız oluyor zaten. ben öyle sorup aldım (gittigidiyor) öyle çıktı dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 knoxville said: LZ13333 ve sonrası. orda sıkıntı yok da, mouse'un altında yazıyor. kutuyu açmadan bilemen. kutunun kapağındaki açma kapama hedesinin üstünde logitech varsa yeni, yoksa eski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 bu mesela angle snappingsiz yeni g400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 seri numarası da yazıyordu hatta benim kutuda ya s/n etiketi vardı. pid yazmıyor prediction olmayanlarda s/n yazıyor direk edit: silphle aynı anda saldırmışız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 oynadığım 10 cs maçının 9'unda haxor ilanı ediliyom. fakin g400 kalan 1 maçta da rq atıom veya afk bırakıyorum kickliyolar sdfghjkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 benim ilk snapping'siz mouse'um. kullanmaya başladıktan sonra gaming için ne lanet bi şey olduğunu anladım sdfsdf az delirmemişim zamanında ne olduğunu bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 logitech g9 aldığımdan 1 sene sonra sol click tuşu bastığım zaman kafasına göre algılayıp algılamamaya başlamıştı. çok alıştığım için gittim g9x aldım. o da 1.5 sene sonra aynı sorundan dolayı mefta oldu. bilmiyorum kronik bir sorunmu g9 larda bu. 3. kez aynı olayı yaşamamak adına razer deathadder 2013 4g aldım. benim elime daha uygun geldi gayet güzel mouse. kablo takılıyor vs dertse böyle holderlar var. kendi bile yapabilir insan gerçi, satın almaya bile gerek yok. kablosuz mouse, daha doğrusu PC için kablosuz herşey bana dert/sorun gelmiştir. pili zayıflar, veri yollarken kablodan yavaş yollar vs.. hoşuma gitmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Çocuklar kablosu var, sadece çıkarabiliyosun mevzu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 yapışkanında logitech yazan g400'de angle snapping yok yani he mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Aynen. Logitech yazmıyorsa almayın. Logitech sticker'lı G400 haricinde de mouse almayın ayrıca, noob musunuz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 razer ürünlerini tavsiye etmiyorum demedi deme ulan durup durp arıza çıkartıyor diye ağlama ha para bok kullan at yaparım dersen 10 numara aletler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Mousepadim hiç arızalanmadı bu güne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Yaklaşık bir aydır Ouroboros kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım ve memnuniyetsizlik yaratacak bir durumla da karşılaşmadım. Rat 7, Rat 9, Naga Epic, Thermaltake Level 10M kullanmış biri olarak hangisi en iyi diye sorulacak olursa cevabım Razer Ouroboros. http://forum.paticik.com/read.php?27,7166054,page=1#msg-7209874 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar