Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sabahtan beri bi mutluluk var üstümde hava kapalı böyle yağmur yağıyor ne biçim mutlu oldum ya çok özlemişim. neydi o leş gibi sıcaklar pis havalar. hep böyle kalsın yağmur yağmasa bile kapalı olsun hava. erkenden gece falan olsun. tam bir kış adamıyım.
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Lan gündüz gündüz ışık yakıyorum evde. Nesi güzel hep ekstra elektrik masrafı bunlar.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ben de acayip mutluuyum. ağız tadıyla çalışıyorum.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Ben de çok mutlu oldum ya http://i.huffpost.com/gen/918939/thumbs/o-GRUMPY-CAT-KITTEN-570.jpg?13
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 abi zevk-renk bişi demiyorum ben böylesini seviyorum. :) hele şimdi evde olucaksın, böyle soğuk olucak ev, dışarıda yağmur devam. oda karanlık böyle. yorgana sarılıcan uyucan sonra. yorgan ilk soğuk değicek böyle sonradan ısınıcak. oy.
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ama işteyim. hiç de üzülmüyorum 2 kat zevkle çalışıyorum ben de bugün lan.
totemic Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 normalde bir haftada bitireceğim işi bugun bitiricem sırf hava kapalı diye. neskafem de geldi oh miss......
diaboliq Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Black-ice said: sabahtan beri bi mutluluk var üstümde hava kapalı böyle yağmur yağıyor ne biçim mutlu oldum ya çok özlemişim. neydi o leş gibi sıcaklar pis havalar. hep böyle kalsın yağmur yağmasa bile kapalı olsun hava. erkenden gece falan olsun. tam bir kış adamıyım. (tu)(tu)(tu)
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 oh rahat nefes alabilmek ne güzel dedirtiyor hava
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Hakikaten yaz aylarının vıcık vıcık sıcağı, terlemesi, güneşin yakması yok. içim kıpır kıpırdı sabahtan beri, bundanmış :)-D:)-D
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Soba kestane muhabbeti yapın tam olsun.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 bi de ince ince yağıyor ıslatmadan pek. akşam müziği hafif açıcam trafikte herkes 60 la gidiyor olacak mis gibi pencereyi de aralarım. tüm araçların ışıkları yanıyor olacak süper manzara.
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=51Bpx63wkbA
moncici Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 önümüzdeki 3-4 gün ani hava değişimi var sıkı giyinmenizi ve olmadıysanız grip aşınızı olmanızı tavsiye eder büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim
Öne çıkan mesajlar